Michelle12
|
Spet mi ni pokazalo, da so novi posti. Pol se je mož umiril, boljše za njega. Danes je spet imel neke izapade, smo šle midve ven, čez neki časa je klical, če mislimo prit jest. Smo prišle. Stanovannje pospravljeno, posesano, posoda oprana, perilo oprano in obešeno in kosilo (že večerja) skuhano. Ma sem še vedno jezna ;) Res mi gre to na živce, to je tak pesimist in kadar ima on te svoje fleše, moraš bit najbolj žalosten in zaskrbljen človek na tem svetu..če nisi, bi se samo kregal. Pa tudi, če imam 1000 razlogov za veselje in enega za zaskrbljenost, moram bit zaskrbljena z njim. Ker če ne mi je, po njegovem mnenju, vseeno. Ah ja, bo boljše. Na srečo ta obdobja niso pogosta. Hvala za čestitke :) Sem dobila datum za morfologijo-26.10. ,upam, da se gospodič pokaže :) Da vidimo, če je obdarjen kot tata Sem jaz tudi vesela, da nas je toliko mladih :) Okoli mene vse starejše, se včasih kar glupo počutim. Pa še, ki te vsi gledajo čudno, češ tko mlada, sigurno je bila nesreča... ah ja, folk vedno obsoja.. A ker sem drugič noseča, si verjetno mislijo, da sem sigurno kakšna šiptarka al poročena s šiptarjem. Ker je itak vsem nemogoče, da bi si 20letnica želela ŠE enega otroka. Filozofiram, to je pa dajanje zgodaj otroke spat. Še enkrat, da mi gdo začne pametovat o tem, mu pošljem Michelle, pa naj jo prenaša ob tej uri..od polnoči. Čisto super je, da mi zaspi ob 11ih, pol vsaj spi celo noč brez, da bi se enkrat zbudila.