donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria ooo donna čestitke nosečka ja super da ste se tako odločili pa zala bo tudi verjetno zelo vesela bratca ali sestrice! želim ti lepo in zdravo nosečnost! pa pridno božaj bušija si jedla kt? ker ponavadi je potem normalno da imaš lahko tudi M kljub zanositvi.. me pa zanima, kako si potem sploh ugotovila da si nosečka? pa kako je to tvoj dragi sprejel? pri nas še ni nič nastalo.. se pa nikamor ne mudi.. V bistvu sva uporabljala kondome, tako da je vse skupaj še manj jasno No, naslednje M pol nisem dobila, ampak sem bila ziher, da to ne more bit to. Potem pa je 10 dni ni bilo, ko bi že morala biti, in sem vedela, da če grem h ginekologu, da je treba najprej popolnoma izločit to možnost - in zato, da bi bila 100 %, sem naredila test. Res je tudi, da mi je bilo slabo po cele dneve, ampak sem mislila, da imam kake težave z želodcem Za test pa sem mislila, da ga bom naredila, vrgla stran in ne bom niti mojemu rabila razlagat, da sem ga delala, ampak potem sta se po par sekundah pokazali , tak da z mojih planov ni blo nič Kasneje sem opazila tudi, da so se mi prsi povečale itd., v glavnem, bili so neki znaki, ki jih s tem nisem povezovala in sem dejansko s testom hotela samo popolnoma ovreči to možnost Hja, moj je bil isto šokiran kot jaz, sva rabila kar en čas, da sva se navadila na vse skupaj, moram priznat, da je bilo z moje strani dosti solz, ampak zdaj pa prihaja tisto veselo pričakovanje Pri tebi se seveda tudi ne mudi, si še mlada Držim pesti, da bo takrat, ko si želiš!
|