|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
29.9.2011 14:15:03   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Aninch oblubo si prelomila.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image A sta se poročila???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tok sm študirala, kaj sm oblubla, pa mi je pol edin to v glavo pršluser posted image solčiiiuser posted image

Jejhatana.user posted image baba zmejšanauser posted image kaka poroka, sj veš, da moraš najprej vabilu dobit.user posted image user posted image na oblubo sm misnla tisto k si napisala, da se boš oglasila nasledn dan na forumu pa nisi pol nč napisala.user posted image user posted image đizs krajst, men pa zdj ni blo najprej nč jasn ka ti tle zdj o poroki.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.9.2011 14:59:15   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa če bemuboga tot rr še kr štrajkauser posted image pa tle na šiht mi zlooo redko kdaj sploh oknček za odgovor vn vržeuser posted image pa tamal mi je ful prehlajen in ni v vrtcu, tak da ni cajta, pa itak se morva skos cartat k je bogiiiiuser posted image user posted image

sej se vam javm z mal daljšim postom - kuj ko bo cajt - ABLUBM IBR RES!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.10.2011 18:57:27   
Tincy90
Kje ste mamice?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
4.10.2011 19:18:43   
egleria
tu smo user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.10.2011 15:13:55   
Aninchy
no za spremembo mi rata pisat glih k nimam časaaaauser posted image skos mi neki brejka in mi noče odpret oknčka za odgovoruser posted image še prideeeemuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.10.2011 11:15:39   
Aninchy
evo me! HEJLA!!user posted image

No, pa si vzamem neki časa za vas...

Pri nas ni neki bistveno novega... samo to, da smo začeli hodit v vrtec in se Martin uspešno uvaja oz. se je uvedu. Spi še ne tam, ker je moj šiht user posted image vsak drug dan popoldne, pa grem po kosilu po njega, da sva vsaj še mal skupi, predn me spet cel dan ni. Tak da intenzivno iščem drugo delo, ampak že skor pol leta ne najdem NIČuser posted image Problem je verjetno v tem, da nisem še sploh bla zaposlena, izkušnje od študentskega dela pa zgleda ne pridejo v poštev al kaj..?

Z lubijem se vredu zastopima, zdej iščeva rešitev za stanovnjsko "krizo". Tole iskanje službe me psihično že čist ubija, tud pri dnarju se ZELO pozna, da delam samo vsak drug dan... Še vedno smo v sobici s kuhinjo, za trenutno rešitev bomo verjetno naredili spalnico iz fantove bivše sobe.

Mah, kaj vas to briga, aneuser posted image Dejte rajši povedat, kaj se kaj vam dogaja!? Egleria se mi zdi, da sem brala za nazaj, da ste imeli neko neprijetnostuser posted image

Tinči, bom šla zdej pogledat mal slikce, da pošnofirim kok sta kej bratec in sestricauser posted image pa še ti povej, kok si kej, je fajn občutek z dvemi navihanci?user posted image

Zaenkrat vas vse lepo pozdravljam (tud tiste, ki se še ne poznamouser posted image )

in pa BAJ BAJ!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.10.2011 18:21:55   
egleria
aninchy kakšno delo pa iščeš?
ja smo imeli neprijetnost jauser posted image ampak rečmo da sem se nekot pobrala..
nam tudi gre zaenkrat vredu v vrtcu. mali se je že navadil, jaz pa si prilagajam delo in študij tako da je prav.. čeprav še včasih vseeno moramo koristit babi servis.
in ostale mamice, kaj počnete?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.10.2011 11:37:20   
Aninchy
u bistvu iščem neki tak u "izi", u kaki manjši trgovini, al pa magari pisarni, zdej sm še v lokalu, ampak mam tok fajnega šefa, da nikol ne delam dlje kot do 22huser posted image drgam v lokal pa ne grem, ker zdej k mam malega otroka si ne predstavjlam, da bi do rečmo 2h zjutri gnila v enim lokaluuser posted image Ma ne vem, v bistvu kaka trgovina, administracija, pa tak, da bi se lahk čimveč delal dopoldne... preveč zahtev mam ne?user posted image definitivno ne grem delat za zavarovalniškega agenta, sm raj na borzi še 10 let, ker men ni do nategovanja ludi user posted image pa na terensko delo ne bi šla, ampak zgleda bo treba kriterije ornk zmanjšat... problem je, ker niamm delovnih izkušenj - sam kje pa naj jih dobim!!?user posted image

ja no ostale, javte se kej!!?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.10.2011 13:12:52   
nanny.girll
hei hei

sem vas prišla samo malo pozdravit user posted image žal mi kar ne uspe na tole forum, če pa že pridem mi pa nikol ne delauser posted image user posted image

mi rastemo, čeblamo, nikoli nam ni dolgčas. user posted image

čestitke vsem za nove user posted image in pa nosečkam za nove trebuščke user posted image user posted image

bodite fino, upam da mi uspe kaj več počebljat z vami

lepo nedeljo user posted image

Najlepše je biti mama :D

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
11.10.2011 16:01:47   
egleria
aninchy mogoče boš mogla začet iskat malo dlje od doma.. Celje, Velenje.. pač večja mesta. jaz delam v mcdonaldsu, pa mi je super. pa vedno rabijo koga za delat.
drugače pa takle ko se odpirajo kakšni novi trgovski centri al pa trgovine je najbolš poslat prošnjeuser posted image
v katerem lokalu pa delaš, če ni skrivnost?

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
11.10.2011 17:39:55   
Tincy90
Oj oj!user posted image

Ka dogaja bejbe?user posted image evo, pr nas nč novga, razn tega, da je mrzlooo, brrrrrrrr! Komi čakam snegca!user posted image

Pri nas tud veselo rastemo, nagajamo, ne poslušamo (tuki spada Alisauser posted image , Alis pa mislm, da bo šov počas za njouser posted image ). Tamal vid sm joško, GH ni dobra za njega. Ampak počas bo treba začet.user posted image dude nikakor ne mara, medtem ko taveča pa zadne čase sm dudo išče.user posted image ahaa, to vam nism povedala...Alisu so odkril nek mali šum na srčku, sva že bla enkrat v LJ, pa še enkrat bomo mogl it v novembru, da mu nardijo UZ. In tam ga bodo tud uspaval.user posted image sm upam, da bo vse ok.

Uhh, aninch vem kako ti je to s prostorom. Js tud komi čakam, da bo lahk čez par let moj kredit dvignu al pa neki, da si kupmo neki večiga, mogoče clo bajto, če bo sreča. Zdj k smo v enosobnem je kr mau smotano, ampak dobr, smo se že navadl, ni druge. Ma, sj bo počas...enkrat....nekje.....user posted image

Letim, sta se zbudila froca.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
11.10.2011 22:35:28   
egleria
tincy večinoma te težave s srčkom potem izzvenijo. tak da jaz verjamem da bo tudi z Alisom takouser posted image kar pogumno, saj bo vse vredu..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.10.2011 9:39:29   
Aninchy
heeeej čveke! oz. nečvekeuser posted image

tincy - držim pesti, da bo šum na srčku izzvenel, pa da boste dobro rihtali v ljuser posted image user posted image

egleria - ena moja sošolka v srednji šoli je delala v mc''donaldsu in je vsak dan v šolo tak prismrdela po tistem oljuuser posted image Še sama sebe je vohala, pa tud mi smo jo, tak da si je pol že vsak dan glavo prala, pa tud ni blo skor nič boljše... Tak da je po dveh tednih pustila vse skupiuser posted image To je blo v Celjskem Macu. Upam, da imate pri vas boljše razmereuser posted image pa važno, da si zadovoljna s svojim delom! Jst vem, da bi se prvi mesec noro zredila, ker bi hotla čist vse probat kar imajouser posted image Še dobr da nič kej ne hodim v CE v mesto, drgač bi za vsak tam visela na čizburgerjihuser posted image user posted image ma kaj sem zdej zabluzla s tem mekdonaldsomuser posted image user posted image

Aja, delam pa v Žalcu v lokalu zraven ljudske univerze UPI. Čiko bar se rečeuser posted image in tam je ZAKON!user posted image

Nič, grem mal službe spet gledat... sem bla dva dni nazaj na enem razgovoru pa lahk rečem sam user posted image user posted image user posted image

baaaaj!user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 20.10.2011 9:40:03 >

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.10.2011 10:22:08   
egleria
aninchy kaj pa vem, itak če delaš v piceriji al pa kjerkoli s hrano je to problem. ni pa to da bi si mogla vsak dan glavo prat. ker se hitro vonj izgubi. glede hrane pa to upam da ti dovolj pove dejstvo da sem jaz odkar delam tam shujšala skoraj 10kg. tak da zdaj se trudim da pridobim nazaj vsaj 3-4kg. je pa res da za zadnja 2 izgubljena kg je kriva bolezen (beri rotavirususer posted image )
vem kje je čiko bar. sem delala v bližiniuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.10.2011 11:51:57   
Mali Štrumf
Heeeej...
evo pa se še jaz malo javljam user posted image ...sploh nisem dobivala mailov in nisem vedela da se je že tolk napisal od zadnjega posta user posted image ...
Se strinjam z eno punco k je napisala da nas obkrožajo same mamice 30+ in se tut jaz počutim kot da bi bila en otrok med njimi user posted image ...tko da je fino najti mamice ki so enake starosti user posted image ...

Evo še podatki za na seznam...moj štrumfek je rojen 27.10.2010 ime mu je Naj user posted image ...v četrtek bomo praznovali prvo svečkoooo user posted image ...sploh ne morm vrjeti kolk gre čas hitro...

No pa da še malo povem o vrtcu...Začela sva dobro...po treh dne je ostal doma...prehlad in čist bogi...spet ponedeljek...in bila cel teden v vrtcu (uvajanje)...naslednji ponedeljek pa je fasal drisko in ima virozo....že cel teden sva doma, pa še do konca tedna bova user posted image ...meni je vse skupaj brezveze in bi najraje kar doma ostala še to leto, ker očitno bo itak skos nekaj bogi in smrkav in bolanuser posted image ...samo najbrž ne bova ostala doma, ker bom mogla it delat...

Hvala bogu da imava s fantom lokal in ni take panike če me ni v službi, samo on more potem delati po cele dneve...pa minus je tudi to ker bolniške nimam plačane...ampak sej bom najdla do pomladi nekaj v pisarni samo dopoldne...upam...tele službe so katastrofa (še posebej ker nimam nekaj veliko izkušenj...pa samo gimnazijo)

..No pa še malo o mojemu sončku...
-Shodil je pri desetih mesecih, zdaj mi je že tako smešen ko skoraj teče pa ga še malo zanaša user posted image ...
-Imamo že 8 zobkov, kmalu bo še kakšen zunaj ker se tolk slini da je kar groza user posted image ..
-Zelo hitro dojema stvari kot so posnemanje...oglašanje...
-..najbolj je vesel ko se pogovarjam po telefonu z njegovim očijem in mu dam slušalko na ušesa user posted image
-Zna povedati kaj želi (oz. pokazati)...zna oponašati račko, avto, za uo reče da dela gaga user posted image ...
-Pomaga pri oblačenju...
-Če mu rečeš naj nekaj pospravi tja kjer je vzel mu včasih uspe...
-Sam si umiva zobke (no ja, s krtcčko se igra po zobeh) user posted image

...pa še najboljša prigoda...ima svojo kahlico ki mu je trenutno igrača...no in notri je sedel medvedek pu...in zdaj ko mu rečem da naj da medvedka kakat ga res prime in nese v kahlico user posted image ...

OK...zdaj sem se pa nagovorila (tipkala)...

Lep dan še naprej user posted image

Moj sinček je moje največje bogastvo

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.10.2011 17:26:39   
Princess_
pozdravljene mamice :)

končno našla to temo :) sem tudi jaz ena izmed mladih mamic, stara 22 let...imam sinčka Leopolda (21.9.2011)
nimam pa tle v okolici še nobene pametne družbe, ali kakšno mlado mamico za sprehod...vse so dosti starejše in nezainteresirane user posted image

(odgovor članu Mali Štrumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.10.2011 22:43:53   
Mali Štrumf
Ojla Princess_
...iz katerega konca pa si?...če si kje blizu Ljubljane se pa res lahko kdaj kje ujamemo user posted image
Tudi jaz v svoji bližini nimam pametne družbe, saj sva se s fantom preselila k njemu na vas kjer nimam vrstnikov oz. kolegov...pa še če bi kdo rad do mene prišel iz tam kjer sem bila prej mora že skoraj imeti avto user posted image ...oz. se mu mora dati sprehajati ker je od končne postaje 20 minut peš user posted image
No saj ko so temperature in vreme normalne je kar prijetno...ni šundra, veliko narave, veliko je za sprehajati...meni je všeč, samo družba mi manjka user posted image

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
26.10.2011 20:01:59   
Princess_
ojla Mali Štrumf :)

jaz sem iz kamnika...in je tudi tako, da sem se sem preselila in ne poznam nikogar...nimam družbe..in je mal bedno...s kje pa si ti? lepo to, da ti je všeč...ziher je fajn tam na vasi...tudi jaz sem nekoč živela na vasi in je bilo čist fajn...sedaj mi je pa malo manj lepo...pa še družbe  ni user posted image

kako si kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2943
26.10.2011 20:44:06   
Mali Štrumf
Mi smo pa zdaj malo naprej od šentvida proti medvodam user posted image ...
Prej sem bila pa v šiški in je bilo vse na dosegu roke...za vse sem rabila 5 minut da sem do kamorkoli prišla user posted image ...zdaj pa celo večnost...sam sej se bom navadila

Trenutno smo v pripravah za prvo user posted image

...in bo ta vikend zelo pestro...naprej družinsko potem zvečer še moje praznovanje (imava s sinčkom samo 3 dni razlike),pa v nedeljo še eno družinsko kosilo user posted image

Drugače pa sva začela že z vrtcem, pa je skos bolan...sva bila 3 dni, pa je zbolel, pa nama je celo ratalo biti en teden, pa je bila viroza (so vsi zboleli v vrtcu)...pa sva še vedno doma, ker se nikakor ne moreva rešit te driske user posted image ...ampak saj gre počasi na boljše user posted image

Jaz pa že komaj čakam da grem delati, no bolj kot to da bom delala mi manjkajo ljudje...res...da nisem samo doma in da grem malo med ljudi user posted image

Kako si pa ti, pa tvoje dete user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.10.2011 8:28:03   
Aninchy
oooj punce!

vidim, da ste  malo odprle debatouser posted image

egleria - uff ti velja! pol bi pa jst tud šla v meka delat, če bi tuk shujšala user posted image sam jst dvomim da bi, vsaj prv i teden bi šlo gor k bi mogla VSE probatuser posted image

Mali štrumfek -
VSE NAJBOLJŠE, NAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess_ - dobrodošla!user posted image user posted image Če smem prašat, kok ga pa kličete tvojga sinka? A skos tak na dolgo, al ma okrajšave? user posted image

preselitev - tud jst sm se preselila k mojmu, ampak sam eno ulico stranuser posted image Tak da z družbo pa nimam problemov... Sicer pa verjamem, da je kr mal hudo, ko nobenga ne poznaš... Pa kaj vas partnerji ne predstavijo okoli pa to? Sej oni pa verjetno imajo neko družbo, ali se skos sam za sebe držijo? No iz svojih izkušenj vam povem, da ne zarad fanta pozabit čist na vse druge ljudi... včasih prav pride, da se lahko s kom "po babje" pogovarjašuser posted image

Mali štrumf
- user posted image user posted image user posted image da ne bote več tolk bolani!

Nč, zdej pa šiblem počas... Lp!

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 27.10.2011 8:29:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.10.2011 11:43:01   
egleria
aninchy pol pa ko vse sprobaš se ti že vse gabi in ne moreš več nič kaj jestuser posted image

tincy kje si??? nič se več ne javljašuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.10.2011 11:49:51   
Mali Štrumf
Hvala za čestike user posted image ...smo se kar namatrali eno leto nazaj da smo zdaj lahko skupaj user posted image ...ampak je bilo vredno!

...glede vrtca pa že kar razmišljam da ga mogoče prvo leto ne bi sploh dajala, ampak bo po mojem isto drugo leto...pravijo naše babice...otrok se mora prekužit user posted image ...bomo videli kako bo...

Ja saj jaz tukaj poznam dosti ljudi, samo so vsi starejši, se pravi bolj kolegi in kolegice od moje tašče...sej so skoraj vsi ok, sam ni to družba zame user posted image ...tudi moj dragi se ni nikoli družil tukaj z vrstniki (no ko je bil manjši)...ker so šli vsak svojo pot...zdaj se jih je pa večina itak odselila in so samo še njihovi starši tukaj doma...tako da družba zame tukaj odpade...ampak sej pravim...ni tolk bad user posted image ...lažje bi bilo če bi imela avto da se lahko odpeljem malo do svojih kolegov, ampak vse ob svojem času...
...zdaj je še tolk bolj bedno, ker moj skos dela in ga skoraj nič ni doma...ampak mam vsaj taščo dost kul in se razumeva, tako da mi ni spet tolk težko user posted image

No zdaj pa jaz tudi šibam mojga slavljenčka spat spravit user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.10.2011 17:37:44   
Princess_
pozdravljene...kako smo kaj?

Mali štrumf vse najboljše tvojemu tamalemu srčku...pa hitro okrevanje!!in upam, da boste lepo praznovali!
jaz sem super...tamali pa tudi, spančka trenutno :) včeraj sem opazila da so se mu temenice nardile, tko da sva danes to odstranjevala..ponoči so ga spet mal krči mučili ampak so na srečo hitro popustili...upam, da bo to noč tudi isto!!!

Aninchy hvala za dobrodošlico :) kličemo ga pa Leo :) čeprav ga jaz kličem miško moj...sem pa ugotovila da to ni okej, ker pol se bo pa na to navadil in bo hudič :) ga bom mogla začet po imenu klicat :)

kolko ste pa stare, če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.10.2011 18:03:15   
Mali Štrumf
Jaz sem stara 24 user posted image ...

Miši je že boljši ampak še vedno smo na bananah, in bolj lahki hrani user posted image ...

Drugače pa tut jaz kličem svojga sončka vse kar mi pade na pamet...največkrat je Miši, Štrumfi (dobil vzdevek od babice), Štrudl, Lumpi, Srček...pa še kaj bolj smešnega se najde user posted image

...mi smo imeli tudi kar precej težav s krčki, ampak smo preživeli...potem pa itak pridejo zobki itd. user posted image ...
...moj sonček ni spal celo nočko do 7ga meseca user posted image ...še zdaj je že čudež če spi od takrat ko ga dam spat pa do zjutraj user posted image

temenice smo pa z riboderminom odstranjevali, gre najboljš stran...vsaj mojmu mišiju je šlo samo s tem, jih je imel ful veliko...tist namažeš kar konkretno, pa pol ene 2 ure pustiš namazano pa s kapico pokrito...pol razčešeš pa umiješ in jih skoraj ni... user posted image
Čeprav meni jih nikoli ni uspelo čist odstraniti...so potem na koncu kar same šle stran, sam sva pa vsak dan česala glavico (ne na grobo)

No, zdej se greva pa z mojim sončkom igrat z novim avtomobilom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.10.2011 15:19:16   
Tincy90
Ojlaaaaaaaaaaaaaa!

Še sm živa, ampak ni cajtaa!user posted image ob dvema mulčkoma mi še dan uide mimo.user posted image user posted image

Pridne ste s čvekanjem, fuul dobr!user posted image user posted image user posted image obnovim seznam takoj, ko bom mela čas.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?