|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
2.3.2011 10:03:11   
biba88
kje ste bebnice jest sem M dobla in sem fulll sitnauser posted image !!!!!!!!!!!!!!!! pa nč se mi ne da....

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.3.2011 13:37:26   
Izabelina
js sm pa ful sitna ker sva se z mojim skregala... in se mulm user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.3.2011 13:45:38   
biba88
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

poznam to večkrat uporabim to metodo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.3.2011 13:38:07   
Aninchy

ja kok ste pa zaposlene, da nobena nima časa sm pridt?? ccc, vs bom js morala zbrisat s seznama user posted image user posted image

sej js tut nimam cajta, morm it kuhno pospraut pol grem pa kr spat... neki se kujam na mojga pa se bom raj u pojstli, da me ne pregovori...user posted image

lahkonoč punce!!

user posted image user posted image user posted image jst se že počutm, da sm med izbrisanimiuser posted image v moji glaviuser posted image prov sama seb težim, k se nč sm ne oglašamuser posted image pa sej sm na FBju, ste itak mnde vse tmuser posted image

midva mava tud skos neke prepire.... komi se pobotama, pa nevem če mine dva dni k se že spet mulava en na druzgauser posted image mah kaj čš, sej booooooouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.3.2011 13:38:44   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

poznam to večkrat uporabim to metodo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tipično.... ŽENSKEuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.3.2011 10:16:15   
Aninchy
BUUUUUUUUU!!!!user posted image

kaj kr sama sm al kaj??? sej ne morm pisat k ses krofom bašem hihihuser posted image user posted image

no pridm še kj ajjjjd

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.3.2011 21:53:57   
Tincy90
Alo, alo bre.user posted image user posted image

Se javljam, da ne bom skikana dol s foruma.user posted image user posted image user posted image

Zadne dni sm čist paf, sm čakam kdaj mebo zagrablo, ampak neeeeeeeeeee, ne še, čakam na april, mesec marec ni moj mesec.user posted image user posted image smo pa pridno v 35.tednu, ouraajd!user posted image user posted image user posted image lula me boli za znort, se širim ko kamijon (ne vem zakaj sm dala to primerjavouser posted image ) in trebuh mi otrdeva tristo na uro, uhu!

Z našo tamalo gremo v torek k mojim tastarim mal u maškare, pa k zaročenčinemumi bakici (ja sklanjatev tale mi ne greuser posted image ), da vidmo, če bo kdo dal kej naši čebelci.user posted image user posted image

Biba lepo d je pršla pol M, pa pridno delite pa kej se tud lahk pocrklate.user posted image user posted image

Ninch kaj maš že ti za eno maškarco doma? Neki jebene al kko že.user posted image user posted image

Fajn bodte!user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 6.3.2011 21:54:24 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
7.3.2011 9:32:18   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Ninch kaj maš že ti za eno maškarco doma? Neki jebene al kko že.user posted image user posted image

Mah, ti si itak zapomneš sam tist, kjer je neki z "jebe" vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

jebeneberemed, jauser posted image user posted image

mi se še nismo nič maskiral, itak nismo nikamor šli.... bomo jutri mal za na sprehod pa do naših bomo šli pa tk mal....user posted image

no, jst bom pa tigrica, mam tist "kompletek" ušesa, metuljček in repuser posted image ati pa mnde nč ne bo, on je reku, da bi najraj biu kr alkoholni flumasteruser posted image user posted image user posted image

ja, tinčula, ti se pa zdej že kr na RIM prpravlaš ane? Sej pravjo, da drugi otrok mau prej pride, mogoč bo meu pa rojstni dan ted k jstuser posted image to je 31.3. - aja, pa še ena NINA s tle ga ma ted, ne???? Ne spomnem se ktera, k nas je velikuser posted image

No, danes zgleda bo spet sonček, midva bova spet en ornk sprehod užgala, že kr vidim, kok bo luštnuser posted image aja, pa jst bom mnde šla dvakrat na teden mal delat v en lokal, kjer sm že prej bla več k 2 leti, sej dnar bi itak prišu ZELO prov, sam mal mi je bed k se s tamalim celo popoldne ne bova vidlauser posted image ampak sej je sam dvakrat tedensko, kaj bo šele pol k bo ornk šihtuser posted image

ja nič no, sej niam kej več za napisat...

bodite v cvetju oz. v maskahuser posted image papauser posted image

cjoooo, sm mogla prit še barvo spremenit, kk men rata da dam zmer tisto k je prej blauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
8.3.2011 9:21:13   
Izabelina
eva bo kuharica user posted image user posted image js sm pa skoz maškara user posted image

drugač pa zdej odkar mamo septembrke zasebn forum nč na rr ne hod in kr nč ne pišem... ampak evo me zdej tle tko, da bom nadoknadla!

moj zdele poskuša uspavat tamalo (verjetn mu ne bo uspel, ker ma neke čudne metode) tko, da bom mogla kmal nastopt... ker se tamala dere ko žvau user posted image

uglavnem js sm na dieti, kar pomen skor nč krofov zame user posted image sam enga pa bom zihr, dieta gor al pa dol... a bo kera sama pekla krofe?

biba kako napreduje hiša?

ok, za zdele je to use ker sm lačna morm na zajtrk...

aaaaaaaaaaaaja še neki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečn dan žena vsem!!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
8.3.2011 9:33:17   
Izabelina
no itak sm mogla tamalo uspavat js... user posted image  user posted image

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2785
8.3.2011 9:46:03   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image mah jst pa Martina včasih zvečer kr pustim atiju in grem h kolegici na čvek, pa naj ga sam da spat, kokr ve in znauser posted image to počnem že kr neki časa in se čist razumeta... včasih se celo nardi, da je Martin skos sitn in ko jst grem kr naenkrat čist oživi in se skupi smejeta še kako urouser posted image Jah, kaj čmo, otroc se nas kdaj tud naveličajo.....user posted image

Martin je včeri dobil 3. zobek!user posted image Sem bla čist šokirana, ker mu kr štirje zgornji že mnde dva mesca ven rukajo in so že čist na koncu, ampak ne pogledajo ven, no včeri me pa skor kap, ko vidim, da je spodi dvojkica ven pokukalauser posted image user posted image user posted image user posted image in se mu je mal oprostil, da je bil cel popoldne sitn.... Sicer pa zdej spet lepo spi čez celo noč, tak da nimam kaj jamratuser posted image

Hmmm.... kaj še kaj morm napisat?! AJAAAA, STUPIDOuser posted image
brbuser posted image

no, evo...... LEP DAN ŽENA!!! user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 8.3.2011 9:48:22 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2786
9.3.2011 19:21:48   
biba88
hey punce!!!!!!!!!!!
jest sem bolna no zdej že mal bolš učer sem mela 39 vročine in itak se je tamala tut že nalezla tko da kašlja in ima v ritki 38.1 vročine to je 37.6 bomo vidl kok bo zakuhalauser posted image user posted image user posted image itak mi moj ni skor nč pomagu pri tamali ker skos delamo in smo skos tamuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sva ble skos skupiuser posted image user posted image  

izabelina---stanovanje še ni čist končano itak sej veš te prčkarije kot je elektrika vzame časuser posted image cel dan štemaš pa ni nč narejen...mamo še kar nekaj dela...sicer pa upam da bo hitr konc ker mam že poln k***c vsega!!!!

uspavanje ----jest kar mojga poteram ker sem čist fertik pa cel dan na nogah pa malco za delavce pa tamalo zrihtat letam k zmešana...kar naj jo ma še on mal jest ne grem k njemu pa če se dere kot da jo iz kože dajeuser posted image ker zna tut izsiljevat in ona bi mami ...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
9.3.2011 19:40:38   
Aninchy
biba - user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje!!

pa kje ste punceeeeeuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.3.2011 9:33:43   
ninkica
jutro
se še jaz javim.Smo mel računalnik na popravilu pa nisem mogla pisatuser posted image
Mi smo fajn.Leja sama hodi ob sedežni,mizi pa bom v torek stara 9 mesecevuser posted image Sem pa več al manj na faksu in na teden imam 11 ur intenzivne nemščineuser posted image da se ti z rola.Šibam zdej ker grem kmal na faks popoldne pa na otvoritev Qulandijeuser posted image

aja biba pozdravte se

papa

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.3.2011 21:07:36   
biba88
hey babe pri nas smo bolni vsi trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image iris ima kar visoko vročino čeprav pred dvema uraqma je imela 39.1 zdele pa 38.9 mogoče pa  bo šla vročina dol držte pesti da bo res tko!!!!!
ninkica kok si ti pridna s faxomuser posted image user posted image user posted image user posted image si nam lohk v zgled!!! jest mam pa mirovanje statusauser posted image pol grem pa že v tretje v tretji letnikuser posted image

grem spat pa da vidim kakšna nočka nas čaka...lp

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.3.2011 8:08:16   
Izabelina
ojoj biba user posted image user posted image user posted image user posted image to zato k tok delate in ste vsi čis izčrpani pol vas pa napade... morte odležat ornk, da se ne bo ponovil!! Upam, da gre čimprej mim vas!!

Ja to pa res ninkica si pridna, pa nemščina user posted image men je to najgrši jezik... no js mam še en izpit pa diplomo za narest... sam kr neki mečkam s tem učenjem user posted image

greva pa dans s tamalo na faks k mam js en sestank za diplomo dopoldne in je nimam kam dat tko, da bova pridni obe user posted image

zdej pa šibam morm še u trgovino po banane k jih ma eva najrajš...

lep sončen petk vsem!!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.3.2011 8:44:09   
biba88
punce zelo dobr ste pesti držale iris moji je padla vročina na 36.8 jupiiiiiii!!!!!!!!!!

izabelina po moje smo res zaradi izčrpanosti zbolel tko da bomo kar odležal delo počakauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.3.2011 9:51:09   
naja7
da se še jaz oglasim po celi večnosti, tolk mi šteka rr da kr glava boliuser posted image user posted image mi smo suprca, edin ponoč mamo že cel mesec težave, grozaaaa, se zbudi in nikakor nazaj zaspat kot pa s čajem in na noč popije nekje 4deci-6deci čaja, men se že trga..... zbudi se po 100x na noč niti ure več ne prespi v kosu.... grejo nam pa 3 zobki naenkrat vn in je še zarad tega sitna da joj... KAJ NEJ NARDIM DA JO ODVADIM TOLK ČAJA ČEZ NOČ POPIT????????????
tko, da sem taka ko zombi!!!!!!!! že cel mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.3.2011 14:57:46   
Tincy90
Ojla babure!

Js sm pa čist gotova, bi šla že kr rodit! Vse me tko dol tišči pa lula boli pa sramna kost pa use use, sm hujš ko kaka starka!user posted image naj pride čim prej dan D.user posted image pr nas nč novga, rastemo, nagajamo, jezik kažemo in čebljamo, govorimo še ne, pa se tud ne sekiram, je itak bolj motorično razvita tko da bo pa kasnej spregovorila.user posted image

Naja probi jo nahecat pa ji dej vodo namest čaja. Čeprov pr nas tud voda ni palila tko da se še zmer naceja tud s čajem.user posted image jo pa morm pohvalit (in potrkat po lesu!) da se zbujam sm 1x na noč.user posted image mogoče bo pa pršlo obdobje, ko bo prespala celo noč brez flaške.user posted image

Grem, da se mi krompir ne prpal, tud skuhala bom komej kej, jao jao. Lepo se mejte!
user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.3.2011 20:54:34   
donna22
RR izumirauser posted image Že na naši temi smo 11 dni na isti strani ...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.3.2011 7:50:02   
Aninchy
heeeeej!!

pa kaj je to, no, da nč ne pišete??? Midva zdle šibava v posvetovalnico, tak da sm sam pršla pogledat, če še ktera žvi tu gor, pa vidm da ni nekega "navala"user posted image

naja - mogoče je pa lačna!! naš se vedn s čajem naceja, če je lačen....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.3.2011 12:31:57   
naja7
sem ji naredla tut mleko, pa je sam stran tiščala flašo pa pluvala in po novem tut enga obroka mleka več ne spije.... zvečer jo pa nahecam da poje keksolino sam z alpskim mlekom....
sm probala tut z vodo tinci pa se je, ne vem a od jeze al zakaj, zbruhala ko bi ji dala ne vem kaj za jest....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.3.2011 15:00:03   
egleria
ufff tako dolgo me ni bilo pa sem mela sam 3 strani za prebraat????? kaj se dogaja čvekice.. bo treba mal bol pridne bit user posted image tincy sej bo hitro minilo.. še malo pa bo mali princ v tvojem naročju user posted image

moj mali tudi ponoči ful čaja spije user posted image pa ne vem zakaj. upam da bo to obdobje kmalu mimo..

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.3.2011 16:51:59   
Aninchy
helou!

no, javljam naše mere po posvetovalnici (ki je bla bajduvej že v sredouser posted image )

Martin 9mesecev: 9300g in 76cm!user posted image Mah jst ne vem po komu se je ta maneken vrgu!?user posted image

Menda se je začela tale spomladanska utrujenost al kaj, smo vse tok lene da jojuser posted image

Men dnevi tečejo ko potekočem traku, se mi zdi da komi lovim datumeuser posted image Pr nas mamo tak glupo vremeuser posted image oblačno, toplo in cel dan na vsake par minut začne deževat.... tak da sploh ne morva bit zuni, ker začne dol it kokr pridema 200 m od hišeuser posted image Jp, se vidi, da se približuje april, i guess..... TINČI, TO BO TVOJ MESEC!!user posted image No, držim pesti, da mali Alis ne bo čaku glih do PDPja in da bo mamico kmalu in hitro odrešu "trpljenja"user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.3.2011 21:00:01   
Tincy90
Ojla!

Ej, ninch, moja tamala je mela pr 1.letu 9300g, no pa 2cm je blaa manjša.user posted image maš pa res manekena, tko kt js manekenko, da se ne bosta še kej zaljubila na poroki, ko se vidmo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma pr nas nč novga, tamala mi je učer tako vročino fasala 38.5 in dans je nima več HB, smo pogruntal, da je zard spodnji štirk k rinejo vn, ma take bule, revica.user posted image

Že nestrpno čakam ja, kdaj se bo začelo kej dogajat pr men, trebuh otrdeva na pouno, spodi me sramna kost boli za popi****! Ampak sm itak rekla, da mora počakat na april.user posted image user posted image

Lepo bodite pa pište kej.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.