|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
22.2.2011 9:55:16   
biba88
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

no, pa še neki madžarskih, k jih verjetn poznateuser posted image

SEREKEŠ - bankomat
ŽEREKEŠ - ženska

pa še neki kitajskih al kake so žeuser posted image

MATAKOKOJAMA - naj prostitutka na Kitajskemuser posted image
RITOMAZAŠITO - najbolj trpeči Kitajc

jao ej vem jih ene miljavžnt zdle se ne spomnem pa nobene večuser posted image user posted image no, bom drugičuser posted image

pridne bit! user posted image

hahaha omg poznam tele hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

tincy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bom nuna po horoskopu sem pa devicauser posted image user posted image user posted image v resnici pa sem...hahah rajš ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

joooj pri nas je tak natenpirano uffff sem čist crknjena naša pikica dela že korake tko ob oporiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je fulll pridna pa zdele čakam M upam da pride če pa ne bom pa pestvalauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
22.2.2011 18:57:18   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

no, pa še neki madžarskih, k jih verjetn poznateuser posted image

SEREKEŠ - bankomat
ŽEREKEŠ - ženska

pa še neki kitajskih al kake so žeuser posted image

MATAKOKOJAMA - naj prostitutka na Kitajskemuser posted image

hahaha omg poznam tele hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

tincy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bom nuna po horoskopu sem pa devicauser posted image user posted image user posted image v resnici pa sem...hahah rajš ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aninchy omg hahahahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba ti si res odklop!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
22.2.2011 22:11:56   
biba88
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

no, pa še neki madžarskih, k jih verjetn poznate

SEREKEŠ - bankomat
ŽEREKEŠ - ženska

pa še neki kitajskih al kake so že

MATAKOKOJAMA - naj prostitutka na Kitajskem

hahaha omg poznam tele hahahaha

tincy  itak da bom nuna po horoskopu sem pa devica v resnici pa sem...hahah rajš ne povem

Aninchy omg hahahahaha!

Biba ti si res odklop!

itak morš bit odklop če ne te življenje kar pohodiuser posted image

midva sva ravnokar atu povedala da se selmo in mu je kar hudo misli da bo spet osamljen da ga ne bo nihče prišel pogledat ker tko je blo preden sem jest pršla še wc-ja mu ni noben spucuuser posted image user posted image ampak jest mu bom še vedno ekrat tedensko hosila prat in mu spucala stanovanjeuser posted image user posted image ker ga imam rada dal nama je stanovanje nas prenašal najbolj kakor je znal (je pač včasih siten starec) in rad nas ima!!! res je da živeti ne moremo skupaj ampak bom mu vseeno pomagala...u glavnem mi delamo delamo delamo...babe nč ne čvekate kje ste

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.2.2011 10:03:31   
Aninchy
jelou!

bibilibu - a šele zdj sta mu povedla? Ja kaj si ni nč gor pršu da vas nč ni doma?user posted image No, sej lepo, da ga boš še naprej rihtala, sej ni sam kriv, da je star... itak vsi vemo, da če nečesa ne moremo smo pol tečkasti, taki ljudje pa še bolj k bi sami radi kej nardil ampak ne morjo večuser posted image men ga kr na bed vrže k poštudiram, da bom tud jst enkrat starauser posted image user posted image

ja nč, dam mojmu plac za kompom, jst se morm pa it oblečt k sm še kr v pižamiuser posted image čeprov sm že od sedmih pokoncuser posted image

sm mogla prit še barvo spremenit, k sm vidla da je glih bla frjolčnauser posted image

no pa kaj je zdej to, zelena je že tud blauser posted image mah sm srečkovič da ni večgauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 23.2.2011 10:04:57 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
24.2.2011 18:39:39   
Aninchy
heeeeeej!!

kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image Sem že misla, da spet kej brejka k mi ne pošlje mailauser posted image

no, pr nas nč kej novga, dans že drugi dan nisva bla zuni, ker sm jst neki bolanauser posted image grlo me ful boli pa glavaaauser posted image no, dost jamranja.... napište kej!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
24.2.2011 18:59:29   
Tincy90
Ninch- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pocajtaš.user posted image js pa tamalo držim pa ne morm pisat aaaaaaaaaa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
24.2.2011 21:49:08   
ninkica
čer
tudi pri nas smo vsi trije bolani.Najprej sem jaz zbolela,nato je Leja in to prvič po 8,5 mesecih in je dobila Antibiotik zaradi vnetega ušeska.
Mož se še najbolj drži.
Aninchy user posted image da se pozdravš

nočko

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
24.2.2011 21:57:36   
Izabelina
joj tok sm zaspana, da mi je kr slabo user posted image

od jutr naprej bom bolj pridna... je šla tamala sestrica domou in bom mela več časa... drugač je bla pa himna njenih počitnic pri meni tole: http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 user posted image

ene 50 na dan si je tole zavrtela, men se je že mešal user posted image današnja mladina user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.2.2011 20:53:53   
biba88
aninch--kako gor pršu user posted image user posted image user posted image smo v istem nadstropju v istem stanovanjuuser posted image itak mu je blo že čudn sam mi je blo full bed prej rečt ker smo vedl da mu bo hudo user posted image me je pol še naslednji dan vprašal zakaj gremo pa itak nisem mogla rečt zarad tebe ...ker ni slab samo star in itak men je dve leti prenašal v bistvu naju zdej pa še nas s tamalo pa nikol ni blo tko da bi bil fulll nesramen sam pač vidl se je da gamoti je pa res moja hčerkica fulll pridna še nismo imel neprespane noči no morm potrkatuser posted image user posted image pa pozdravi seuser posted image user posted image
ninkicauser posted image user posted image user posted image user posted image ne bit več bolni user posted image

učeri sem imela migrenski napaduser posted image user posted image me je tale napor zdelal...me še dons hoče neki glava boletuser posted image tole rihtanje je noro...no učeri sem se sesedla tko da je moj mogu mene pa tamaučija dam pelatuser posted image pa tamalo spat dat jest sem kar jokala zarad bolečin...upam da bo kmalu konec tega da bom bolj mirna resuser posted image pa moja tamala je tut mal hripava sicer vročine ni (upam da tko tut ostane)

babe mal bolj živo dejmo dejmo pisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.2.2011 0:13:08   
Tincy90
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

p.s.biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da zginejo nadležne migrene!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.2.2011 8:06:54   
Izabelina
evo, evo že bol živo pišem user posted image (poskakujem zravn) loool

tamala se neki matra pri igračkah mislm, da ne bo doug zdržala... mamo pa tko mrzlo usak jutr... js u šlafroku hodm okol tamalo sm pa kr u jopco napraula, ker ma čis mrzle roke...
uglavnem, nama je ratal pridt na en obrok GH, kosila poje za ceu krožnik in nč flaške čez user posted image user posted image zdej bom počas začela še s kšno malico... sadje verjetn, kaj pa vem... nism še naštudirala. Drugač sva pa pridne kaka pa lula u vece. Mislm js jo držim in ona oprav svoje. Je pa čis blažena k se posračka user posted image user posted image js pa tut, da ni u plenico k je pol use napackan, tko pa sam s papirjem pa mal z vodo in smo...

kaj je še za pokomentirat? aja biba joj beda s temi migrenami... js k sm bla noseča sm enkrat dobila ta napad (prej nikol ne) in sm se tok prestrašla, ker nism nč vidla, kr meglil se mi je pred očmi pa neznosno me je glava bolela in nč nism mogla vzet... no me je oči pobasu in kr na urgenco pelu...sam itak nč niso mogl... upam, da se je zdej umiril pr teb!! Sej vem, da delate na pouno pa da se vam mudi... sam mogoče bi mogla useen mal več počivat!! drgač pa pikepoke zate user posted image user posted image in za tamičkeno, da kej ne zboli user posted image user posted image

no zdej pa tamičkenu že neki protestira... kdaj bo začela okol šibat? Pr kerih mescih so vaši začel puzat? da se mal pripravim user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.2.2011 11:43:43   
Aninchy
Martin pr dobrih 8ih še vedno ne puza... sam neki obrača se, pa "lastovke" delauser posted image user posted image user posted image (leži na trebuhu in roke stegne od sebe pa noge stegne u luft)user posted image za crknat smešn!! Aja, pa nekak se po trebuhu odplazi pod podtlo in sam glava ven gledauser posted image user posted image user posted image user posted image že študiram da bom eno lato nabila tm al pa neki, k tud igrače not letijo pol morm pa jst (k nasedli kit) tm spodi brskatuser posted image user posted image user posted image evo, južnam...pridem pol še kej bekuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 26.2.2011 11:45:11 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.2.2011 14:28:15   
Tincy90
Če je puzanje tisto po vseh štirih potem naša že doug puza, od kakega 5.,6.mesca dalje. Plazla se pa ni nikol ko kača.user posted image

Pismo, dobim ene obiske pa se morm it zdj mau uštimat, sm k strašilu.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.2.2011 21:18:11   
biba88
hey babe mi smo mel spet cel dan zidarskouser posted image pol pa še je stric k je zidu še enga zraven prpelu pa midve z mami kuhava kosilo in sploh nisva vedle da je še ednen zisaruser posted image user posted image user posted image in sva manj skuhali in pol sva še mal ene mini zrezke  spekle ampak itak je blo premal uzgauser posted image user posted image user posted image pa itak sej naj delajo ne pa jejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u glavnem ful je blo smešen mal so se najedl sej je bla pa večerja bolj obilnauser posted image user posted image user posted image

puzanje,plazenje---naša se je plazit začela pri konc petih začetek šestih mesecev po vseh štirih puzat pa mesec pozneje je en mesec bla čist kot slovenska vojskauser posted image user posted image user posted image
kahlica mi že lulamo v kahlico kaka pa zmeri med hranjenjem in ne vem a jo nej na kali futramuser posted image user posted image user posted image user posted image

še zanima me kako zgleda driska pri dojenčkuuser posted image user posted image naša že par dni bolj redko kaka po trikrat na dan sej pogostost se nispremenila sam bolj redko kaka pa koščjki so umes kak korenčekuser posted image user posted image user posted image

babe fajn cartejte svoje sončke in svoje moškeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.2.2011 8:45:31   
Izabelina
dobrojutro!

u ustih ma še zmer okus po čebuli od učeri zvečer, pa sm si že ene 3krat umila zobe user posted image user posted image bleeeeek...

drgač vse ok...

biba ma verjetn spet ful dela, ostale pa tut tko, da ni lioh gužve tle ampak ok, sej je resnično življenje ful bol pomembno kot virtualno!!

tko, da sam tale pesmica za današnjo nedeljo: http://www.youtube.com/watch?v=5WybiA263bw

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.2.2011 10:27:23   
ninkica
Dan
Leja že pančka ,jaz se pa moram spravt pisat seminarsko nalogouser posted image
Leja je dobra,tko da sploh ne vem zakaj ji je dala P antibiotik,ker je imela samo vnet ušesek,brez vročine je bila,dobre volje..
Gremo v torek k našem P pa mu bom kar povedala..
Mi sami hodimo ob sedežni ,mizici..Sama se vstane,kobaca po vseh štirihuser posted image Full imamo pestro in živahnouser posted image starševski trenutki so odličniuser posted image Joka skoraj ne poznamo,celo noč nam spi res je izredno pridnauser posted image user posted image
biba še mal pa bo konc z zidanjem in bote šli lepo v svoje stanovanjeuser posted image

Grem zdej rajš Word odprtuser posted image bo bolj pametnouser posted image
papa

Leja 15.6.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.2.2011 13:39:51   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Dan
Leja že pančka ,jaz se pa moram spravt pisat seminarsko nalogouser posted image
Leja je dobra,tko da sploh ne vem zakaj ji je dala P antibiotik,ker je imela samo vnet ušesek,brez vročine je bila,dobre volje..
Gremo v torek k našem P pa mu bom kar povedala..

Naša se tudi kar dobro drži, ko je bolana, je pač taka. Ima ful visoki prag bolečine in če le nima vročine, je dobre volje.
Jaz verjamem, da antibiotika Leja ni dobila kar tako. Ko ga je dobila naša (kako leto dni nazaj), se je pediatrinji tudi zdelo, da ji ni nič hujšega, pa jo je skoraj kap, ko je dobila izvide (vzeli so ji kri in tam se gleda neka vrednost za vnetje - normalna vrednost je menda do 14, Zala pa je imela čez 100), saj ni pričakovala, da bodo tako slabi. Bolezen otroci res čisto različno prenašajo.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.2.2011 21:21:01   
biba88
hey bejbe!!!
najprej morm neki ven spravit ker me muči že en teden pa ne morm nobenmu povedat!!! menstruacija mi zamuja en teden!!!!!!!!! dva dni nazaj sem delala test pa je bil negativen!!!!! jutr grem po test pa da vidmo...občutki so zelo mešani ne vem a se veselim a me je strah...ni blo nč načrtovano...sporočim jutr...mogoče so živci...ojoj

bolezen naša je pri 40 vročine veselo puzala in se smejala zdravniciuser posted image sem ji vidla sam v očkah da je bolna k je mela steklene pa vroča je bila...tko da opazujte svoje lupčke za to si le vzemte čas in bote vidle...itak P otroka gleda 5 min mame pa cel danuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.2.2011 21:44:29   
Izabelina
hey bejbe!!!
najprej morm neki ven spravit ker me muči že en teden pa ne morm nobenmu povedat!!! menstruacija mi zamuja en teden!!!!!!!!! dva dni nazaj sem delala test pa je bil negativen!!!!! jutr grem po test pa da vidmo...občutki so zelo mešani ne vem a se veselim a me je strah...ni blo nč načrtovano...sporočim jutr...mogoče so živci...ojoj

živci pa ful dela, sej si skoz v pogonu... (no tko pravm za slučaj ne nočeš +) drgač pa nou user posted image jeeeeej user posted image user posted image

spat grem čim prej, ker mi je kr mal slabo user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.2.2011 15:50:27   
Tincy90
Biba, js upam na plusek, če pa ne bo, pol so pa res sm živci in nč druzga! Držim pesti, da se izteče kot si sama želiš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.2.2011 19:54:35   
biba88
bejbe nardila test in je bil negativen tko da ne vem zakaj ne pride taleuser posted image ...verjetn živciuser posted image se mi ne da pista nč....lp

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.2.2011 22:10:59   
ninkica
Vrjeten so živčki prisotni bibauser posted image user posted image
bo vsekakor pršla M če ni bilo nosečnosti

Leja 15.6.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.3.2011 9:42:57   
Aninchy
helouuuuu!user posted image

biba - ehhh, sej sama veš, da si čist prezaposlena zadnje tedne, pa živčki, pa migrena pa to... nč ne sanji, novga bejbija (še) ne bouser posted image no, če si ga pa želiš, pa začni delat na temuser posted image

maškure - a bote šle kam "ven" za maškure?? Jst mam zdej za Martina že čmrlja, za sebe pa še ne, ker niti ne vem, če se mi splača kej bit?! No, itak neki bom, sam miška al pa muca je že tooook zvelčanuser posted image user posted image Ideje???

Jst sm pa še kr bolaanaaaa!! Glih sm tok kihnala, da se je Martin zbudu user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.3.2011 10:18:28   
Izabelina
hahah user posted image ja kok naglas pa kihaš??

drgač pa bot ciganka... tamauga pa u culo... (sm ukradla idejo eni septembrki naši)...

eh tamala se je zbudila morm it...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.3.2011 20:04:17   
Izabelina
ja kok ste pa zaposlene, da nobena nima časa sm pridt?? ccc, vs bom js morala zbrisat s seznama user posted image user posted image

sej js tut nimam cajta, morm it kuhno pospraut pol grem pa kr spat... neki se kujam na mojga pa se bom raj u pojstli, da me ne pregovori...user posted image

lahkonoč punce!!

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.