|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
2.6.2010 11:06:03   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

tincy ti si prva ker si prvega otročka pred mano melauser posted image user posted image

Nima veze, če sm pred tabo.user posted image sj so še druge pred mano rodile k majo zdj sm enga otročka pa jih ne silm d morjo bit one pred mano.user posted image js se kr vrivam.user posted image ma najbolš bi blo, da bi ble isti čas nosečke.user posted image user posted image

cel klub mladih mamic.. one more time - Naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image js sm za! user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.6.2010 14:00:33   
Aninchy
No, vam dovolim, da mene ne čakate.... sem še s ta prvim 2 v 1. user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.6.2010 14:13:35   
emibu
Helou bejbe :D

Ka je zej..mislim keri zastoji nouser posted image user posted image Jst sm že domaaaaa!!!!!!user posted image

vam še prpopam porodno ;)

Zutri sem šla na CTG ki je neki kazu ampak jst nč čutla,po tistem sma šla z mojim še mal po trgovinah,pa na pico ,pa po meso za piknik..Pridema domov pol pa okol pol 5 da boma začela za piknik prpraulat mene neki zvije sm misla ok treba bo kakat e čez 15 tko zvije da so mi stople v oči,se usedem na tla in rešujem križanko ko me tretjič zvije ouou in pol se spokam na wc k sm misnla da me tok kakat in me prime na wc ju tok fejst da nisem mogla vn (ja zdej je hecnO)moj gre hitr po avto po poti do P so bli popadki že na 5 minut,pridem v P odprta 6 cm nč klistirja britja ampak direkt v porodno,popadki so bli aaaaaaaaaaleluuuuuujaaaaaaaaa sm misnla da bom umrla.
in jim začnem tam težit da hočem na use štiri oni pa meni da ne da pol nemorjo CTG ja sppremlat pa se le postavim na use 4 nčč pomagal ok gremo nazaj...moj je stal po oknom in ta je biu odprt ne..in se jst zaderem pa dejte naredte no neki men bo rit raznesl je rekla mami da ko je pršla s porodne je misnla da bo umrla od smeha k se je spomnla kake sm vn metala da not pa ni blo lih smešno,sm ji menda use kosti polomla no in mal do 10 je blo usega konc nč rezana,nč strgana samo en mini šivček ker niso bli ziher če je neki malga počlo al ne..
In zdej smo z mojo štruco doma,mam pa problem k se mi že neki dela kot mastitis neka začetna faza je rekla babca me bolijo za znoret pa ta čišča grrrrr to je šele en vrag božji drgač pa nč me ni bolel no razn pru dan po poroda je blo tko k da bi po štengah ful padla na rit druga pa nččč..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.6.2010 14:18:47   
Aninchy
emibu - user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.6.2010 14:24:17   
egleria
emibu tvoji zgodbici sem se pa zdle fuuul nasmejala user posted image user posted image si mela pa en super porod user posted image user posted image
zdej pa čakamo na slikiceeee!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.6.2010 14:40:18   
lenčy
emibu moram rečt da je blo podobno k pr men, sm da js nisem take vn metalauser posted image  moram rečt, da sm bla kr umirjena ker je bil moj zravn... še enkrat čestitke!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.6.2010 14:50:21   
nincy29
emibu lepa porodna zgodbicauser posted image user posted image

ko bote čas imele si pa to preberte..jaz sem ravnokar

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.6.2010 15:43:56   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

emibu lepa porodna zgodbicauser posted image user posted image

ko bote čas imele si pa to preberte..jaz sem ravnokar

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

Jaz sem si šla pogledat in se strinjam z napisanim ... Meni je prav grozno ob misli, da bi pustila user posted image jokati user posted image user posted image in se na take neumne nasvete nisem nikoli ozirala.

Drugače pa emibu, super porodna zgodbauser posted image user posted image Tudi jaz sem se nasmejalauser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.6.2010 15:49:52   
Tincy90
Ta link sm pa že enkrat brala. Mislm, da je zvezdici dala takrt link.user posted image

Emibu welcome back!user posted image lepo cartej in ja, tud js sm se narežala tvoji zgodbi.user posted image user posted image ja zdj pa sm še slikice od Maja ja.user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.6.2010 21:06:43   
sa5i
pozdravljene!

Naredila sem izpit!!! jeeej da me ni user posted image prehitela. no pa saj tudi če bi bi bilo fajn. zdaj pa zaradi mene lahko še ta večer gremo.

čestitke Zali za prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image pa hvala za zs user posted image
zvezdici čestitke tvoji mali za prespano noč user posted image user posted image user posted image pa hvala za zs  user posted image

emibu mislim, da je ni punce na tem forumu, ki je ne bi tvoja zgodba nasmejla, saj verjamem, da ti ni bilo glih fajn ampak sedaj je smešno slišati. user posted image čestitke še enkar. sprašujem se kakšen porod čaka le mene. user posted image oh ja, da le preživim pa bo že nekako. a res tak user posted image boli?? bolj se bliža bolj bom jaz postala panična.

nič grem zdaj malo spančkat pa jutri je nov dan. lahko noč

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.6.2010 21:37:50   
Tincy90
Sa5i čestitam za izpit, bravo!user posted image user posted image user posted image no zdj pa sm še bejbi naj pride pa bo veselje popolno ne?user posted image držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.6.2010 22:03:30   
davorjeva pikica
cestitke Zali za prve korake!!!user posted image
Emibu- Dobrodosla!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.6.2010 22:51:03   
donna22
Aja, hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.6.2010 8:10:42   
sa5i
hejj hvala Tincy.

mmm pa ja zdaj pa malo za naju, ki sva ostali v juniju držite pesti, da bo kaj prej mimo. jaz bi res kar šla. saj v bolnišnici so rekli, da po uz zdaj kaže na 5.6. ko bi vsaj......user posted image

pa mene vsak dan nekaj šraufa pa trebuh otrdi papotem vse mine nič konkretnega ah. moji user posted image se očitno nič ne mudi. ampak še malo bo noter ppa bo imela 4kg potem pa uboga jaz res upam, da se prej spomni. grem na faks zdaj še malo lep dan :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.6.2010 8:16:45   
babajči
luštno vas je brat... Sa5i...kako te razumem: nosečnost in faks... jaz sem med prvo nosečnostjo tak turbo užgala, da sem naredila vse manjkajoče izpite in diplomirala 1 teden pred hčerkinim rojstvom...hvalabogi, ker kasneje ne bi imela šans...

srečno, mlade mamice....

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.6.2010 8:43:19   
egleria
sa5i no vidiš prej si mislila da boš prehitro rodila zdaj pa komaj čakaš da se  bo kaj začelo user posted image drugače pa saj ni tak hudo da nebi blo za preživet..user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.6.2010 10:39:22   
Zvezdici
Morm še sm pridt mal prosjačt za kšn glasek. Sva šele na začetku in bolj boge user posted image .

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/18124/mamina-princeska-.html

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.6.2010 10:53:57   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Morm še sm pridt mal prosjačt za kšn glasek. Sva šele na začetku in bolj boge user posted image .

Maš moj klik user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.6.2010 10:55:47   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

user posted image user posted image Hvala.. bova rabile še kar nekaj klikov da druge ujameva user posted image . Tako, da vsak pride prav user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.6.2010 11:35:48   
Aninchy
Hehe, po moje boš kr težko.... ker ma ta prvi že čez 6000 glasov!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.6.2010 12:01:43   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Mojega tut =)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.6.2010 12:03:46   
Tincy90
Tud js sm dala glas.user posted image am kaj je pa drgač sploh fora tega?user posted image

Morm se vam pohvalt d sm dans spala u enem kosu od enih pa do sedmih, aaaaa!user posted image user posted image tamala se mi ni po eni nč več zbudila, aleluja.user posted image zdj pa sm upam, da bo tud naprej tko al sm se spet očitno prehitro pohvalila.user posted image aninchy what are you doing here?user posted image mal angle d ne pozabm nanjo, haha.user posted image ne sm res no, pejt rodiiiit!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 3.6.2010 12:05:10 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.6.2010 12:05:56   
Tincy90
Ej, bejbike, a je katera spremlala eurosong?user posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.6.2010 12:06:50   
Zvezdici
hvala za vaše glasove user posted image .
Tincy - nagrade itak user posted image . Fotoaparat user posted image . pa user posted image user posted image za celo noč! Prav paše anda user posted image .
aninchy - whaha.. ah prvega sploh ne mislim lovit user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.6.2010 12:07:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ej, bejbike, a je katera spremlala eurosong?user posted image  

Jst jst user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?