|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
1.6.2010 19:22:46   
Tincy90
Lepega sinčka zaspančka maš innes.user posted image user posted image user posted image pa welcome back.user posted image zdj se pa sm crklajte in uživej u materinstvu, ki je res neki najlepšga na svetu.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.6.2010 19:24:59   
Aninchy
innes4 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si mela pa res lep porod! user posted image

Jst sm še vedn tle..... no, sam to mi še fali, da me bo še sa5i prehitelauser posted image Punca, ustavi konje, jst grem najprej!! user posted image user posted image user posted image - ahh, kr pejt, jst bom verjetn šla z zamudo....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.6.2010 20:11:34   
donna22
innes4, krasna porodna zgodbauser posted image user posted image Tvoj sinko je pravi lepotecuser posted image user posted image Čestitke še enkratuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Nincy js in moj hani bani tud že razmišlava o drugem otroku.user posted image no pa sj u bistvu že počas delava na tem.user posted image user posted image komi čakam d bom spet noseča, pa brcike pa vse to...oh ja.user posted image

U, vi2 pa sta hitrauser posted image user posted image Čestitke za pogum, pa naj vama čim prej uspeuser posted image user posted image

Tudi jaz sem tak uživala v nosečnosti ... Brcike, pa božanje bušija ... Mmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.6.2010 20:13:54   
witch
innes4 tvoj fant je prekrasen  user posted image

sa5i pa je če se ne motim rekla, da gre v ponedeljek v P in da ji bodo sprožili porod zaradi zastajanja vode..... sem upala, da se je kateri javila kako je z njo

aninchy saj tvoj pdp je pa itak že čez tri dni  user posted image   user posted image   user posted image   jaz držim pesti da če že ne prej, da takrat pa res bo user posted image

tincy uuu to pa je lepo,da že na drugega user posted image mislite user posted image user posted image jaz držim pesti, da Alisa čim prej dobi družbo  user posted image   user posted image

kje se pa naša zvezdici skriva? Pa emibu se še ni nič javila...

Jaz se spet  user posted image   za jutri pa mi nekako ne gre  user posted image   Zdaj grem pa samo še  user posted image , potem pa pod  user posted image , pa seveda z dragim  user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa  user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.6.2010 20:25:14   
sa5i
HEJ
Punajamce ostajam 2 v 1 user posted image
jooj sem vesela no. v glavnem bila sem brez soli pa nisem niti milimetra več otečena. tako, da ni eca sol je lahko user posted image bo malička počakala na oka pa potem gre ven. tako, da ne bom nič prehitevala po desni. grem jutri še na izpit. so rekli, da naj počivam pa da  se mala dobro še počuti je ocenjena v 37 tednu na 3200g kar se mi zdi kar fajn teža. ne bodo nič sporžali a saj je boljše če se samo začne dogajati le opozorili so me, da lahko pač v kakšem tednu čakam, da kaj bo. toliko,da se vam javim, pa naj mi ena na zasebno pošlje telefonsko prosim, da bom lhko kateri sporočila, če kaj bo. ker imam le od emibu, ampak ona bo zdaj zaposlena user posted image

lepo bodite papa pa čestiteke sem noopečenim mamicamuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.6.2010 20:32:35   
Eva19
innes4 še enkrat iskrene čestitke, res maš lepga malčka user posted image user posted image user posted image
midva sva bla pa danes leteča sva šla v mengeš na ogled, kjer bomo jesen verjetno v varstvu imeli Lio. Pa sem kar zelo zadovoljna. Zdej sm pa kr mal zmatrana  od celga dne, tamala že spi, jaz bom pa tud pomoje sam padla v postlo user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.6.2010 20:50:54   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

HEJ
Punajamce ostajam 2 v 1 user posted image
jooj sem vesela no. v glavnem bila sem brez soli pa nisem niti milimetra več otečena. tako, da ni eca sol je lahko user posted image bo malička počakala na oka pa potem gre ven. tako, da ne bom nič prehitevala po desni. grem jutri še na izpit. so rekli, da naj počivam pa da  se mala dobro še počuti je ocenjena v 37 tednu na 3200g kar se mi zdi kar fajn teža. ne bodo nič sporžali a saj je boljše če se samo začne dogajati le opozorili so me, da lahko pač v kakšem tednu čakam, da kaj bo. toliko,da se vam javim, pa naj mi ena na zasebno pošlje telefonsko prosim, da bom lhko kateri sporočila, če kaj bo. ker imam le od emibu, ampak ona bo zdaj zaposlena user posted image

lepo bodite papa pa čestiteke sem noopečenim mamicamuser posted image

Imaš zsuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.6.2010 20:52:43   
Zvezdici
Evo mene se spet malo oglašam.
Pupika moja je danes prvič prespala celo noč! user posted image Ko sem se zjutraj zbudila in zagledala zunaj svetlobo mi kar nič ni bilo jasno user posted image .

ines
- res imaš lepega sinčka.. prav simpatičen je. user posted image In pa dobrodošla doma!

sa5i
- imaš ZS user posted image   (donna - si me za malo prehitela user posted image )

Jej vsaj ena me je pogrešala user posted image .
saj vas probavam redno brat, pa ko se namenim odpisat, se mala oglasi (in spomin kakršn imam jaz), pa potem pozabim nadaljevat. user posted image user posted image

Drugače, pa je tudi danes kolikor vem emibu prišla domov user posted image . Je rekla, da bo prišla prečekirat nas. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 1.6.2010 20:53:13 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.6.2010 21:13:06   
Aninchy
sa5i - user posted image user posted image user posted image user posted image No, brezveze, da dajem jst cifro, k upam, da bom kmal "prezaposlena" za RR. Pa brez zamere, itak se bom še javljala, ker sem ratala odvisnica od RR user posted image , ampak ne več tolk (itaaak)user posted image

Eva19 - user posted image user posted image user posted image za vrtec! Zadnje čase ga je kr težko dobit...user posted image

witch - user posted image user posted image user posted image super si uskladila tele smejkote! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.6.2010 21:26:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Pa brez zamere, itak se bom še javljala, ker sem ratala odvisnica od RR user posted image , ampak ne več tolk (itaaak)user posted image

user posted image user posted image user posted image ja itak ja user posted image user posted image user posted image js sm tud rekla d k bo otročk pršov d ne bom več tok na netu, pa vidm d sm kr odvisna ratala od tega neta oz boljše rečeno od RR-ja.user posted image user posted image če ste pa tok fajn punce.user posted image user posted image glede druzga bejbija pa, ja ena mora prva začet.user posted image sj nincy je tud neki "jamrala" glede druzga otročka.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.6.2010 21:43:40   
nincy29
ines kak lepega cukrčka mašuser posted image

tincy ti si prva ker si prvega otročka pred mano melauser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.6.2010 21:52:12   
Zvezdici
Opa.. vidim, da že razmišljate o bušijih in načrtujete. user posted image
Jaz tudi upam, da bom v bljižni prihodnosti, še imela možnost za še kakšnega user posted image .

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.6.2010 21:56:22   
donna22
Hej, punce, moja pupa dela PRVE SAMOSTOJNE KORAKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.6.2010 21:58:08   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Hej, punce, moja pupa dela PRVE SAMOSTOJNE KORAKEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.6.2010 21:59:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.6.2010 21:59:12   
little*miss
dober večer,

Danes je bilo hb lepo vreme in smo malo vozičkali. Tia je bila tečka že par dni, (verjetno ji gre peti zobek ven) ampak danes pa je bila pravi angelček. Sma se lepo igrali..dva tedna nazaj se je začela vstajat ob opori in zdaj cel čas stoji, danes pa se je spustila opore za par sekund in se potem ulovila. Kak je posrečena user posted image

Tudi midva bova počasi začela delat na drugem otročičku, ker bi rada da je čimmanjša razlika. S sestro sma 4 leta razlike in se nisma nikoli razumele. No, zdaj se, ker sma obe bolj odrasli, drugače pa se nisma nikoli skupaj igrale.

Grem malo spravit v pančevo deželo user posted image
Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.6.2010 21:59:56   
little*miss
donna bravo user posted image user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.6.2010 7:31:03   
Eva19
donna bravo za prve korake tvoje malčice user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

uf,jst sm pa tko jezna, k ne morm spat user posted image user posted image user posted image pa tamala zmer spi do kkšne 8h, a js vedno budna že ob 6h al pa najkasnej ob pol 7h... nevem a me moj zbudi, k se zjutri za šiht prštimuje. pol pa nimam nč za počet tkole zgodi, pospravlat se mi pa lih še ne da user posted image še dobr da je net pa RR.

Kakšno bo vreme danes, zaenkrat bolj slabo kaže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
2.6.2010 8:35:01   
egleria
dobro jutro punce!
danes smo spali malo boljše kot včeraj..
včeraj je bla katastrofa ker je bil cepljen user posted image danes se mi je zbudil ob pol sedmih pa sem ga previla (se je pokakal) pa dala kr nazaj spat ker sem bla ful zmatrana. evo js sm se pa zdej zbudila Patrik še pa spi.
zadnje čase mi ful zeleno kaka.. verjetno je to od banane. mu jo devam zdej že nekaj dni in je navdušen user posted image

donna bravo tvoji Zali user posted image user posted image user posted image

ka je zdej a gre danes kera rodit??

zvezdici seveda boš mela možnost met še kakšnega user posted image .. js verjamem v to..

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.6.2010 8:37:38   
štrumfek
evo mi mamo spet ta drekast dež...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klobasa je v službi, Taja razgraja tle okol, jst pa svojo odvisnost zadovoljujem (beri RR) user posted image user posted image
Dans je bla ena zoprna noč.. se je ziher ene 6x zbudila (ponavad spi od 19.30-8 brez zbujanja)

Innes  user posted image user posted image user posted image kako je lep

Aninchy sej od začetka boš mela itak ogrooomno časa za RR ker bo  dete itak veselo spalouser posted image

donna  user posted image user posted image user posted image user posted image Zala, še mal pa vam bo ušlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.6.2010 9:03:27   
witch
ooo zvezdici user posted image  user posted image user posted image user posted image za Tijo, da je prespala celo noč user posted image bratca ali sestrico pa bo že dobila user posted image boš videlauser posted image

donna user posted image user posted image user posted image za Zalo user posted image user posted image user posted image zdaj se pa bo začelo skakanje okrog nje user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 246
2.6.2010 9:24:37   
Tincy90
Woohoo, bravo za Zalo!user posted image user posted image user posted image

Js sm tud sama zdj ostala. Moja klobasa je šla delat, tamalo se je napapcala kekseve kašice in sm jo dala spat k se je že pred sedmo zbudila, js pa itak crkjena k me dvigne "tko zgodi".user posted image morm se mal odmarat.user posted image user posted image pa še to vreme me čist zaspano dela, čist neki turobno, ma z dvema besedama kr neki.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.6.2010 9:28:13   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

tincy ti si prva ker si prvega otročka pred mano melauser posted image user posted image

Nima veze, če sm pred tabo.user posted image sj so še druge pred mano rodile k majo zdj sm enga otročka pa jih ne silm d morjo bit one pred mano.user posted image js se kr vrivam.user posted image ma najbolš bi blo, da bi ble isti čas nosečke.user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.6.2010 9:38:13   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

Nima veze, če sm pred tabo.user posted image sj so še druge pred mano rodile k majo zdj sm enga otročka pa jih ne silm d morjo bit one pred mano.user posted image js se kr vrivam.user posted image ma najbolš bi blo, da bi ble isti čas nosečke.user posted image user posted image

cel klub mladih mamic.. one more time - Naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.6.2010 10:48:56   
egleria
ojoj js bom kr počakala še z enim otročkom da fax naredim.. moj bi kr imel še enega sam jaz pa ne..

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?