Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 15:00:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya danes niso trgovski centri odprti. Samo manjše trgovine po nedeljskem urniku do 12h. ma se mi je zdelo ja...saj samo hrano za kuhat sem rabla,nič druga
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 15:02:15
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa nič posebnega ne delamo,M spi,A riše,moj igerce igra...jaz pa sem naredla fulll dobro zelenjavno juho s hrenovkami....pa kruh z semeni zraven....se najemo zvečer pa malo po lentu šprancir....si je A v glavo to vtepla,jaz bi raje šla pod Pohorje k Areni....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 15:03:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa kuham za naju, ker sva zopet sama. Pečem krompir z rožmarinom in olivnim oljem, spekla bom mesni sir in zeleno solato zraven. Pa kruh seveda . a se lahko povabim k tebi? njami...si mi s tem lušte naredla sedaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:03:14
|
|
|
|
Lenči_
|
hvala. :) Danes mi je posebno dooolgčas. Bi šli kam, samo sem bolana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:13:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hvala. :) Danes mi je posebno dooolgčas. Bi šli kam, samo sem bolana saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:13:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa kuham za naju, ker sva zopet sama. Pečem krompir z rožmarinom in olivnim oljem, spekla bom mesni sir in zeleno solato zraven. Pa kruh seveda . a se lahko povabim k tebi? njami...si mi s tem lušte naredla sedaj pridi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:14:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka BOTRCA, ja jaz sem to na FB sorry, ker sem te 2x skenslala...nisem vedla kdo si
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:15:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dolina vinetu..... ki je to ? tam pri Ptuju...malo dalje od Majšperka...si ribe sam naloviš in ti spečejo Samo to imajo al še kaj bolj zanimivega za otroka kot je Jan?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:16:42
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva se naspala. Kak je pasalo. Zdaj sva se malo posladkala s keksi, pol pa pičiva ven. Moram avto posesat pa na igrala greva...vglavnem izkoristila bova maximalno današnji dan ko je sonček
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:39:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Danasnje kosilo za moske - odrasle - vampi..Trenutno se pece burek varianta,dete ni spalo popoldan in je ze hin,malo pociva na kavcu. Potem pa spet ven na dvorisce.... Botrca hvala za potrdilo na FB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 16:48:33
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa nogomet gledam.......upam da portugalci zmagajo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 18:16:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka BOTRCA, ja jaz sem to na FB sorry, ker sem te 2x skenslala...nisem vedla kdo si bom preživela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 18:31:38
|
|
|
|
petea
|
botrca, gremo na Vir. Lani smo bolj po naključju našli super lastnike apartmajev (sicer kar daleč od morja), nato pa še idealno plažo: plitva voda, mivka, borov gozdiček tik do obale. Smo prej ravno usklajevali in rezervirali termin po e-pošti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 18:32:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 dobro turo boste naredili. Lepo kolesarjenje vam želim . Tura odpadla .Smo se glih začeli pakirat,ko se je začelo ful oblačit. Smo hitro naredli spremembo plana,poskakali v avto in se odpeljali na Blaguško jezero,na piknik . Zdaj pa pečem sirove palačinke za večerjo...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 18:35:13
|
|
|
|
petea
|
Smo bili pri dežurnem zdravniku, ker je ta mali dva dni vedno bolj pikčast, smo mislili, da so vodene koze, a baje razsaja neka viroza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 20:08:45
|
|
|
|
petea
|
Do morja bo verjetno zdrav, gremo čez 1 mesec. Sva komaj našla prost teden za dopust, ker imamo polno opravkov čez poletje. Bolj naju skrbi, ker gremo v nedeljo za tri dni na izlet. Če mali ne bo zdrav, moram ostati doma, dec pa sam na pot.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 20:23:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca hvala za potrdilo na FB malenkost ...samo ker te ne poznam sem pozabila kako ti je ime
< Sporočilo je popravil botrca -- 25.6.2010 20:24:53 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 20:52:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Planet tuš je bil odprt dopoldan.Vse trgovine.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 20:54:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dolina vinetu..... ki je to ? Majšerk. Oz. malo naprej še.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 20:58:15
|
|
|
|
matcar
|
Lenči in Petea,dobrodošli še iz moje strani.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 21:36:19
|
|
|
|
arabela*
|
čer Smo maloprej prišli,bili na lentu..ga malo pili..pa to ...bilo fajn....zdaj pa tak dežek pada....otroci pa bojo počasi zaspali
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 21:39:47
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 21:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pri nas se je tudi vlilo koz iz škafa... ma malo naj...da jih bo spucalo domov ,da mi ne bojo juckali pod hofom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?