Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 9:07:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,si mi že povedala,ja. Pa saj boš v službi nadoknadla.Kaj greš na dopust letos? Ja na dopust, bi morali že včeraj iti pa je R nekaj zakuhal, tako da računamo, da jutri zjutraj štartamo, če bo seveda vse ok. Mu fuuuulllll teče iz nosa, sama voda, pa očke se mu tako solzijo, da je groza no....pa vročino je imel, ampak HB samo en dan. Sedaj pa grem na obisk k babici v dom, ker so jo včeraj dali v dom , se javim kasneje....čao.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 9:09:35
|
|
|
|
Sacherca
|
jaz tudi zdaj sibam malemu nekaj dat za jest.Se je vstal in je lacen revez . Se beremo zvecer...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 9:11:19
|
|
|
|
botrca
|
Grem kavo do konca spit, pa Jana preoblečt. Pol pa ven na sončeka . Lep dan pa se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 9:20:59
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro... Tudi pri jutrnaji kavi.Sem včeraj,ko ste vse pobegnile spat,zlikala še celi stroj perila,potem pa še malo nos v knjigo stisnila,sploh ne vem,kdaj sem šla spat Je pa ob pol devetih prišla Sara,me prijela za roko in me odvlekla "kabo pit"(kavo pit) Zdaj pa študiram,kam naj gremo danes na izlet,nekam v hribe nas vleče... kaki predlog?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:20:46
|
|
|
|
arabela*
|
morning Jaz sem se tud lepo naspala,so me pustili do destih..dragi pa kavico skuhal... Kaj bomo danes....nič posebnega,malo na izi..... jutri pa tak gre moj off road vozit v dobrenje,pa bomo mogoče šle malo gledat tja......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:22:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin Se vidimo kaj v Parku doživetij - začenja se namreč Lent. Če bo katera kak popoldan tam, naj me pokliče. Midve sva namreč stalni gostji . jaz pa sem tak tu doma...samo se malo skrivamo pred tem navalom No....se mogoče kaj srečamo,če bomo na šetnji
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa študiram,kam naj gremo danes na izlet,nekam v hribe nas vleče... kaki predlog? dolina vinetu.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:24:18
|
|
|
|
arabela*
|
Je danes sploh kaka štacuna odprta?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:35:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zdaj pa študiram,kam naj gremo danes na izlet,nekam v hribe nas vleče... kaki predlog? dolina vinetu..... Dober predlog,samo je odločitev že padla:na bicikl pa v Avstrijo kolesaarit,mala dva pa v prikolico (imama v planu enih 50-60km)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:36:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Ja,v AVSTRIJI vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:45:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Ja,v AVSTRIJI vse eh v austrijo pa ziher ne grem.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:52:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Ja,v AVSTRIJI vse eh v austrijo pa ziher ne grem..... Pri nas je odprta-nedeljski del.čas...ziher v MB kaki Tuš ali Spar dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:58:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Ja,v AVSTRIJI vse eh v austrijo pa ziher ne grem..... Pri nas je odprta-nedeljski del.čas...ziher v MB kaki Tuš ali Spar dela ma nič ni od teh odprto...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 10:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
petea...pozdravljena
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 11:02:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Mercator na avtobusni postaji.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 11:38:31
|
|
|
|
petea
|
zdravo! si urejamo dopust ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 12:28:40
|
|
|
|
botrca
|
Saraya danes niso trgovski centri odprti. Samo manjše trgovine po nedeljskem urniku do 12h. Sami0804 dobro turo boste naredili. Lepo kolesarjenje vam želim .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 12:29:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dolina vinetu..... ki je to ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 12:29:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea si urejamo dopust ... kam pa greste?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 12:30:45
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa kuham za naju, ker sva zopet sama. Pečem krompir z rožmarinom in olivnim oljem, spekla bom mesni sir in zeleno solato zraven. Pa kruh seveda .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 13:08:19
|
|
|
|
elevitka
|
Se še hitro zadnjič pokorno javljam.... BOTRCA, ja jaz sem to na FB maximalno uživajte... pa bom fejst mislila na vas
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 14:24:31
|
|
|
|
ly117
|
Lenči pozdravljena. saj lahko kaj tudi komentiraš oz. se še nam tu pridružiš.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 14:54:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je danes sploh kaka štacuna odprta? Mercator na avtobusni postaji. ja saj tja smo pol šli,kot običajno..vedno odprta ,pa vse imajo,pa nič višje cene
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 25.6.2010 14:59:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dolina vinetu..... ki je to ? tam pri Ptuju...malo dalje od Majšperka...si ribe sam naloviš in ti spečejo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?