|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
21.6.2010 9:53:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aaaaaaaaa, ki je še petek user posted image

prej bo lepše, boš vidlauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.6.2010 10:47:30   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Od petka naprej bo malo bolj poletno user posted image

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=netweather&locCode=EUR|SI|SI000|MARIBOR&metric=1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bog požegnaj tvoje besede... mi gremo v petek ponoči na morje in nebi rada zmrzovala doli pa sedela notri user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.6.2010 12:43:42   
matcar
Dan!

Jaz pa sem čisto brez glasa danes,me je že včeraj zvečer začelo mantrat.user posted image user posted image user posted image Zaj pa gremo malo uho gret.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.6.2010 13:37:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!

Jaz pa sem čisto brez glasa danes,me je že včeraj zvečer začelo mantrat.user posted image user posted image user posted image Zaj pa gremo malo uho gret.

jaz sem že od srede takšnauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.6.2010 13:38:11   
botrca
Grem malo spat, Jan že spi kake pol ure. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.6.2010 14:19:34   
katy83
Ni mi danes nekaj full za pisat, ker sem cel dopoldan s tamalim okoli hodla, pa pozno sem šla spat, tak da grem zdaj malo zraven Timoteja zadremuckat. user posted image

Imeli smo razvojno ambulanto in ko me je zdravnica pogledala in rekla: Gospa, ta otrok je čisto zdrav. Vidi se, da je zadovoljen otrok, sem dobila še večjo rit kot jo imam user posted image , pa par cm sem tud zrastla. user posted image
Skratka vse je ok, pač moramo izvajat pravilni handling in čez 4 mesece kontrola.

kaj več pa jutri, lp

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.6.2010 14:20:36   
elevitka
kje pa ste vse ? kličete sonce ?user posted image

moje dete je danes spalo od 9,30 pa do 13,10 user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.6.2010 14:21:59   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Ni mi danes nekaj full za pisat, ker sem cel dopoldan s tamalim okoli hodla, pa pozno sem šla spat, tak da grem zdaj malo zraven Timoteja zadremuckat. user posted image

Imeli smo razvojno ambulanto in ko me je zdravnica pogledala in rekla: Gospa, ta otrok je čisto zdrav. Vidi se, da je zadovoljen otrok, sem dobila še večjo rit kot jo imam user posted image , pa par cm sem tud zrastla. user posted image
Skratka vse je ok, pač moramo izvajat pravilni handling in čez 4 mesece kontrola.

kaj več pa jutri, lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katy in Timotej

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.6.2010 15:53:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katy in Timotej

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.6.2010 15:56:26   
botrca
Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.6.2010 15:58:38   
botrca

kje pa ste vse ? kličete sonce ?user posted image
user posted image

ja kličemo ga na velikooooooooo

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.6.2010 15:59:53   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.6.2010 20:25:50   
matcar
čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.6.2010 20:26:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Tai!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.6.2010 20:26:49   
matcar

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.6.2010 20:29:22   
matcar
Mi pa smo malo šli po trgovinah-spet.user posted image user posted image user posted image Glasa mam vedno manj,ne vem,kak bo kaj ju3.
Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.6.2010 20:30:13   
tasa_m

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bog požegnaj tvoje besede... mi gremo v petek ponoči na morje in nebi rada zmrzovala doli pa sedela notri user posted image
kam grete elevitka? Lahko  na ZS

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.6.2010 20:30:41   
arabela*
Čeruser posted image

javljanje na brzino...sem bila danes tak neka lena cel dan...da....sem zaspala popoldne na sedežniuser posted image

Sem bila na izpitu...proti pričakovanju mi je super šlo na zagovoru....vse povedla....user posted image ..potem pa še kavica na izi.....pa je že večeruser posted image

Zdaj pa se grem najest,ko mičkene zaspita,potem pa se pripravit na jutrišnji zagovor projektneuser posted image

tak da hvala vsem,ki ste držale pestke....jutri še jih tud rabim...se priporočam ob štirih napreuser posted image

lep čvek in mirno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.6.2010 20:30:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kaj več pa jutri, lp
SUPPPPEEEERRRR user posted image user posted image user posted image

A v RA vaju je vajina pediatrinja poslala al kako?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.6.2010 20:31:29   
tasa_m

Z Janom sva se naspala, zdaj sem obesila še eno perilo. Čaka me posoda iz pom. stroja za pospravit. Pa lase si grem umit. Jutri grem na eno preiskavo za križ, končno. No ne bom prehitro rekla, ker čakam že več kot leto in že 2x so me odslovili z raznimi izgovori. Držite pesti, da bo vse ok.
držiiiim močnooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.6.2010 20:31:57   
tasa_m
bravo Tai, tako se to dela ja user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.6.2010 20:32:33   
arabela*

Pa Leo mi nekaj mantra že od včeraj zvečer.Jo je trebušček bolel,danes zjutraj pa je še bruhala,tak da je doma ostala.Pa glava jo zelo boli,zdaj pa je spet lrče imela v trebuhu.Se bojim,da nima kaj z slepičem.user posted image user posted image user posted image

ojoj...bogica....je že prej imela težave? lahko so tud ledvice.....user posted image user posted image user posted image ..za glas pa se ene fajn tablete dobijo v lekarni...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.6.2010 20:32:52   
tasa_m

Mi pa smo malo šli po trgovinah-spet.user posted image user posted image user posted image Glasa mam vedno manj,ne vem,kak bo kaj ju3.
user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo, upam da se čimprej porihta.

Ti pa si ga na čagi preveč sračkala user posted image user posted image user posted image bi mogla manj pet da bi glas odbržala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.6.2010 20:33:28   
marta82
Čer.

Ly sorry še enkrat, da te je Tinej klical.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.6.2010 20:35:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Čeruser posted image

javljanje na brzino...sem bila danes tak neka lena cel dan...da....sem zaspala popoldne na sedežniuser posted image

Sem bila na izpitu...proti pričakovanju mi je super šlo na zagovoru....vse povedla....user posted image ..potem pa še kavica na izi.....pa je že večeruser posted image

Zdaj pa se grem najest,ko mičkene zaspita,potem pa se pripravit na jutrišnji zagovor projektneuser posted image

tak da hvala vsem,ki ste držale pestke....jutri še jih tud rabim...se priporočam ob štirih napreuser posted image

lep čvek in mirno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti itak razturaš tak da če držimo pesti ali ne... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?