katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy ooo vidva pa sta lepo gor vzela v mescu dni A si ti tud na našem koncu Mb. doma, če te je elevitka na kofe povabla. Samo glej, da neboš prej šla kot jaz, ko hodim že mesec dni (al pa več) ja, lepo se redimo, ja. Ma tak so me v bolnici strašli kak ne bo jedo (nedonošenček), pa zlatenica, pa streptokok, zdaj pa glej korenjaka. Je kot mama in ata skup. No, jaz sem iz Dupleka zdaj, ampak po srcu še vedno Mariborčanka, tak da sem full vesela, če mam kaki izgovor, da lahko grem v Mb, ker tu v Dupleku Ne morem se navadit, no. Mestna deklina pač. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m AJA PUNCE, DAJTE PODATKE ZA SEZNAM, BOM NA SEZNAM DALA VAŠE OTROKECE TIMOTEJ, 18.03.2010 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Se ena priseljena Mbcanka. A me sprejmete? Imam pa dva dedca,enga velikega pa enga malo manj velikega ... Po seznamu sodec nam je z Elevitko bilo enako ime za pubece vsec....Je pa isti letnik kot dete od Matcar,Botrce in Vrtnice.... Dobrodošla ja, ime pa ravno fajn za mene, da me animira v kontra smer kot bi rada. Ja, če pa je sladko taaaaaaaaak dobro. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan,družba! Jaz pa se moram še tote PLU-je učit,pa sploh nimam volje.Sem v depri že par dni,pa sploh ne vem,zakaj. Mah,bo že. Moja2 pa mi bota bajto v treske vrgla,kako delata.Pa v štacuno bi mogli,pa ne vem,kak naj to izvedem,ker sem sama. To bo vreme, ziher. Boš vidla, da bo boljše, ko bo sonček.
|