|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
17.6.2010 9:24:35   
arabela*
koala....tak lep podpis imašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.6.2010 9:25:17   
arabela*
Ani5...pozdravljenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.6.2010 9:26:25   
koala
Saraya hvala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.6.2010 9:34:40   
arabela*
malo lepih misli:

Nikoli ne poslušaj ljudi, ki vedno vidijo vse črno in pesimistično....
...kajti ukradli ti bodo najlepše želje in upanja, ki jih nosiš v svojem
     srcu!
Nikoli ne pozabi moči besed, kajti vse kar slišiš in bereš, vpliva NATE
in na tvoje RAVNOVESJE!
Zato: Bodi VEDNO...........
NARAVNAN POZITIVNO!
In predvsem:
Naredi se GLUHEGA, če ti kdo reče, da ne boš mogel uresničiti svojih sanj!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.6.2010 9:34:58   
tasa_m
koala ne, ta punca je doma na taboru..malo vstran od mene. Razen, če ima kaj na Studencih, to nebi vedela,. user posted image

sacherca welkome. Te bom dodala na seznam, takoj ko bodo še druge povedale podatke, da nebomo mele 10 seznamov zdaj na straneh user posted image Sam povej še datum rojtva če hočeš pa to.. user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.6.2010 9:35:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

koala no te pa se enkrat zmenimo za kafe pri nas pa jo specem posebej zate user posted image   jaz jo vidim bolj kot pecivo kot torto,ker je tak na hitro fertik user posted image Doma pa smo tam nekje blizu dvorane Tabor....Malo sem pazljiva pri podatkih zarad kakega detektivauser posted image
user posted image user posted image
te pa si na na našem koncu user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.6.2010 9:36:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Take punce imam jaz rad, da nas že v drugem postu povabi na kavo in pecivo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.6.2010 9:37:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

matcar če si v depri pol ni najboljše račune plačevat, reje kakega dečko poiši na netu.
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image   user posted image
ja, ker boš padla še v večjo depesijo ko boš vidla stanje na računu user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.6.2010 9:38:19   
koala
tasa, ta pa ni ista.

Nisem vedela

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.6.2010 9:38:58   
tasa_m
matcar pa nea se s totimi pluji obremenjuj. Jaz mam določene napisane pa pr blagajni cuj dane. pa ko je kaj novega itak poslovodkinja napiše in da listek k vsaki blagajni tak da.

So pa me včeraj punce spraševale, če vaju z Lilo poznam pa katera je v Hoferju delala. Tudi namestnica poslovodje me je vse to spraševala že kira je v Hoferju delala user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.6.2010 9:39:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

tasa, ta pa ni ista.
verjetno res ne.
A vidva imata, no A. ima tud take copatke?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.6.2010 9:40:06   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Take punce imam jaz rad, da nas že v drugem postu povabi na kavo in pecivo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se  user posted image . Jedla in pila pa bi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.6.2010 9:42:04   
ly117

matcar pa nea se s totimi pluji obremenjuj. Jaz mam določene napisane pa pr blagajni cuj dane. pa ko je kaj novega itak poslovodkinja napiše in da listek k vsaki blagajni tak da.

So pa me včeraj punce spraševale, če vaju z Lilo poznam pa katera je v Hoferju delala. Tudi namestnica poslovodje me je vse to spraševala že kira je v Hoferju delala user posted image user posted image

Babe radovedne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa nismo nič kaj boljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.6.2010 9:44:41   
tasa_m
Babe radovedne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa nismo nič kaj boljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.6.2010 9:45:03   
tasa_m

Kaj se  user posted image . Jedla in pila pa bi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne hvala, hujšam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.6.2010 9:53:39   
ly117

ne hvala, hujšam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa. In bla, bla, bla.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.6.2010 9:55:16   
ly117
Nič, grem kuhmo v red spravit. Sem bla včeraj že preutrujena. Pridem pol nazaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.6.2010 9:55:29   
tasa_m

Ja, pa. In bla, bla, bla.

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si Ly in kako je mali lepotec?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.6.2010 9:57:13   
koala
tasa, ja A. nosi tekšne copatke, zdaj samo v vrtcu ker doma zdaj nosi cokle.

Nisem vedela

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.6.2010 9:59:14   
arabela*
nič...kavico spila....sedaj pas e grem malo z učbenikom še družituser posted image

se tipkamouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.6.2010 10:21:42   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Rade je šel menda vstran še te ko sem jaz bla tam... kaj pa Viher...še nič naraščaja ?

Ja Rade zdaj študira zopet na veliko user posted image user posted image , Viher pa nima še nič!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.6.2010 10:22:56   
LILA100

AJA PUNCE, DAJTE PODATKE ZA SEZNAM, BOM NA SEZNAM DALA VAŠE OTROKECE user posted image

Nik 19.04.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.6.2010 10:23:47   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Se ena priseljena Mbcanka. A me sprejmete? Imam pa dva dedca,enga velikega pa enga malo manj velikega user posted image ... Po seznamu sodec nam je z Elevitko bilo enako ime za pubece vsec....Je pa isti letnik kot dete od Matcar,Botrce in Vrtnice....

dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.6.2010 10:26:53   
Sacherca

Pa ne samo to,deca se lahko lepo na dvoriscu igrajo zraven user posted image

Ma kaj vem,vecina s katerimi se druzimo se zmenimo za taksne variante pa je prav fajn.Ce imas plac seveda.

Za seznam pa Tai, 02.04.2007 user posted image

Drugace pa brezposelna ze nekaj casa,iscem sluzbo ampak v svojem fohu sem ze obupala... Tako,da ce katera ve za kako delo naj mi javi.Pa fax se mam za koncat,zdaj se spravlajm ucit za stare grehe..Je kar mozganska kriza,ce imas preveliko pavzo po zadnjem izpitu.

Skrat hodi v vrtec ampak zdaj je zee drugi teden na bolniski, za naslednji teden pa ne vem,ce ne bi se imel malo pocitnic.Se pa vidi,da mu je kriza glede druzbe in jih kar pogresa.Potem pa spet vrtec in zopet cel avgust pocitnice.

Dala gor za kosilo goveji zvitki,+pecena polenta.Zdaj pa greva malo ven se zluftat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.6.2010 10:28:08   
tasa_m
Cao bao babnice, grem delat. Juhuhu bruhuhu user posted image  user posted image  

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.