![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:24:35
|
|
|
|
arabela*
|
koala....tak lep podpis imaš
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:25:17
|
|
|
|
arabela*
|
Ani5...pozdravljena
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:26:25
|
|
|
|
koala
|
Saraya hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
malo lepih misli: Nikoli ne poslušaj ljudi, ki vedno vidijo vse črno in pesimistično.... ...kajti ukradli ti bodo najlepše želje in upanja, ki jih nosiš v svojem srcu! Nikoli ne pozabi moči besed, kajti vse kar slišiš in bereš, vpliva NATE in na tvoje RAVNOVESJE! Zato: Bodi VEDNO........... NARAVNAN POZITIVNO! In predvsem: Naredi se GLUHEGA, če ti kdo reče, da ne boš mogel uresničiti svojih sanj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:34:58
|
|
|
|
tasa_m
|
koala ne, ta punca je doma na taboru..malo vstran od mene. Razen, če ima kaj na Studencih, to nebi vedela,. sacherca welkome. Te bom dodala na seznam, takoj ko bodo še druge povedale podatke, da nebomo mele 10 seznamov zdaj na straneh Sam povej še datum rojtva če hočeš pa to..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca koala no te pa se enkrat zmenimo za kafe pri nas pa jo specem posebej zate jaz jo vidim bolj kot pecivo kot torto,ker je tak na hitro fertik Doma pa smo tam nekje blizu dvorane Tabor....Malo sem pazljiva pri podatkih zarad kakega detektiva te pa si na na našem koncu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:36:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Take punce imam jaz rad, da nas že v drugem postu povabi na kavo in pecivo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:37:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar če si v depri pol ni najboljše račune plačevat, reje kakega dečko poiši na netu. Pa ja, ker boš padla še v večjo depesijo ko boš vidla stanje na računu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:38:19
|
|
|
|
koala
|
tasa, ta pa ni ista.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:38:58
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar pa nea se s totimi pluji obremenjuj. Jaz mam določene napisane pa pr blagajni cuj dane. pa ko je kaj novega itak poslovodkinja napiše in da listek k vsaki blagajni tak da. So pa me včeraj punce spraševale, če vaju z Lilo poznam pa katera je v Hoferju delala. Tudi namestnica poslovodje me je vse to spraševala že kira je v Hoferju delala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:39:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala tasa, ta pa ni ista. verjetno res ne. A vidva imata, no A. ima tud take copatke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:40:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Take punce imam jaz rad, da nas že v drugem postu povabi na kavo in pecivo. Kaj se . Jedla in pila pa bi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:42:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar pa nea se s totimi pluji obremenjuj. Jaz mam določene napisane pa pr blagajni cuj dane. pa ko je kaj novega itak poslovodkinja napiše in da listek k vsaki blagajni tak da. So pa me včeraj punce spraševale, če vaju z Lilo poznam pa katera je v Hoferju delala. Tudi namestnica poslovodje me je vse to spraševala že kira je v Hoferju delala Babe radovedne. Me pa nismo nič kaj boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:44:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe radovedne. Me pa nismo nič kaj boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:45:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se . Jedla in pila pa bi. ne hvala, hujšam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:53:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se . Jedla in pila pa bi. ne hvala, hujšam Ja, pa. In bla, bla, bla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:55:16
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem kuhmo v red spravit. Sem bla včeraj že preutrujena. Pridem pol nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:55:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se . Jedla in pila pa bi. ne hvala, hujšam Ja, pa. In bla, bla, bla. kako si Ly in kako je mali lepotec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:57:13
|
|
|
|
koala
|
tasa, ja A. nosi tekšne copatke, zdaj samo v vrtcu ker doma zdaj nosi cokle.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 9:59:14
|
|
|
|
arabela*
|
nič...kavico spila....sedaj pas e grem malo z učbenikom še družit se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 10:21:42
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Rade je šel menda vstran še te ko sem jaz bla tam... kaj pa Viher...še nič naraščaja ? Ja Rade zdaj študira zopet na veliko , Viher pa nima še nič!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 10:22:56
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m AJA PUNCE, DAJTE PODATKE ZA SEZNAM, BOM NA SEZNAM DALA VAŠE OTROKECE Nik 19.04.2008
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 10:23:47
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Se ena priseljena Mbcanka. A me sprejmete? Imam pa dva dedca,enga velikega pa enga malo manj velikega ... Po seznamu sodec nam je z Elevitko bilo enako ime za pubece vsec....Je pa isti letnik kot dete od Matcar,Botrce in Vrtnice.... dobrodošla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 10:26:53
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Take punce imam jaz rad, da nas že v drugem postu povabi na kavo in pecivo. Pa ne samo to,deca se lahko lepo na dvoriscu igrajo zraven Ma kaj vem,vecina s katerimi se druzimo se zmenimo za taksne variante pa je prav fajn.Ce imas plac seveda. Za seznam pa Tai, 02.04.2007 Drugace pa brezposelna ze nekaj casa,iscem sluzbo ampak v svojem fohu sem ze obupala... Tako,da ce katera ve za kako delo naj mi javi.Pa fax se mam za koncat,zdaj se spravlajm ucit za stare grehe..Je kar mozganska kriza,ce imas preveliko pavzo po zadnjem izpitu. Skrat hodi v vrtec ampak zdaj je zee drugi teden na bolniski, za naslednji teden pa ne vem,ce ne bi se imel malo pocitnic.Se pa vidi,da mu je kriza glede druzbe in jih kar pogresa.Potem pa spet vrtec in zopet cel avgust pocitnice. Dala gor za kosilo goveji zvitki,+pecena polenta.Zdaj pa greva malo ven se zluftat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 17.6.2010 10:28:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Cao bao babnice, grem delat. Juhuhu bruhuhu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.