|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:32:57
|
|
|
|
katy83
|
dober večer uuuuuuuu, ve ste pa vsak dan zvečer aktivne na forumu. no, jaz imam več časa čez dan, ko je moj v službi, zvečer pa se kaj pomenima, pa še kaj nardim po bajti, tak da večerni čveki pri meni odpadejo, bom pa zato bolj čvekala na kaki kavici. Me boste samo 1x zraven vzele, pa me drugič sploh več ne boste htele, ker ko padem v čvek... ...ne morem nehat. mi pa mali zdaj že 2 dni zaspi ob 7-ih, pa mi je zdaj full čudno ko je taki mir, prej je vedno okoli 10-ih zaspal. hvala vam za dobrodošlico. aja, no, če se že menite o talentih. Jaz sem sicer glasovala za Majo, ampak sem z izidom tudi zadovoljna. mala ima talent in to je dejstvo. kaj bo zdaj z njo? hja, upamo, da je ne bodo mediji uničili, pa da jo bosta starša znala držat na pravi poti. pa še referendum: sicer nisem šla volit, zato naj ne bi imela pravice komentirat, ne? no, ampak moje mnenje je vseeno takšno kot je ena izmed vas napisala (matcar menda, ne?), skrajni čas, da se okoli teh odnosov začne kaj premikat. aja, Matcar čestitke za podpisano pogodbo. Jaz upam, da drugo leto dobim službo. je katera ravnateljica? Rabim veze. Sami0804, upam, da porihtate tako kot treba glede šole. Hja, to so kar težke odločitve, pa pomoje te kar malo zabremza ko ti kaj takega rečejo. Se spomnim kako je moja mami jokala, ko so mi v 5.razredu ugotovili, da imam epilepsijo in so rekli, da ničesar več ne bom smela sama. Glej me zdaj, malo pred diplomo, sama skrbim zase že kar nekaj let, imam otroka, vozim avto, ...Skratka hočem povedat, da včasih zdravniki pretiravajo. evo, moj roman veselo branje
|
|
|