|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
7.6.2010 22:31:17   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ly117 bravo za zgubo kg... user posted image  user posted image  user posted image

Hvala, veš kak je faj ko te nič ne tišči in ti je prav. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.6.2010 22:31:32   
sami0804
Babike rajši se imejmo rade in pogovarjajmo se o lepših stvareh...ljubezen, otroci, lepo vreme...pustimo politiko in političarje še vedno so gledali samo na svojo rit in kak si bojo žepe napolnili za narod pa se jim fučka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.6.2010 22:32:04   
ly117

Sami0804 upam, da boste čim boljše rešili trenutni problem... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.6.2010 22:32:36   
matcar

matcar tebi pa bravo za podpis pogodbe user posted image user posted image user posted image

Hvala,Botrca!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.6.2010 22:32:50   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Če prav razumem se vi ne strinjate z odložitvijo šolanja?

Ne vem,kak bi to zdaj napisala.Večina njegove skupine gre v šolo.Po drugi strani tudi odlog šolanja ne bi bila katastrofa,ker je novemberski in se mi je že itak zdel malo preveč nezrel za šolo.Ampak v vrtcu in tudi kar se tiče zdravniškega pregleda,ni bilo nobenega zadržka,zakaj ne v šolo.Še danes na roditeljskem sestanku smo debatirali,kaj naredit.

Torej zgolj zaradi težav pri govoru? A ta "test zrelosti" je delal? Ma jaz (če bi šlo za mojega otroka) in bi bila v dvomih bi se verjetno odločila za odložitev šolanja. To mu ne bo škodilo, s prehitrim všolanjem pa lahko narediš precej škode. Ti pa seveda otroka najbolje poznaš in najbolj veš, kaj bo zanj najboljša rešitev.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.6.2010 22:32:57   
katy83
dober večer

uuuuuuuu, ve ste pa vsak dan zvečer aktivne na forumu.

no, jaz imam več časa čez dan, ko je moj v službi, zvečer pa se kaj pomenima, pa še kaj nardim po bajti, tak da večerni čveki pri meni odpadejo, bom pa zato bolj čvekala na kaki kavici. user posted image  Me boste samo 1x zraven vzele, pa me drugič sploh več ne boste htele, ker ko padem v čvek...user posted image ...ne morem nehat.
mi pa mali zdaj že 2 dni zaspi ob 7-ih, pa mi je zdaj full čudno ko je taki mir, prej je vedno okoli 10-ih zaspal.

hvala vam za dobrodošlico.user posted image

aja, no, če se že menite o talentih. Jaz sem sicer glasovala za Majo, ampak sem z izidom tudi zadovoljna. mala ima talent in to je dejstvo. kaj bo zdaj z njo? hja, upamo, da je ne bodo mediji uničili, pa da jo bosta starša znala držat na pravi poti.

pa še referendum: sicer nisem šla volit, zato naj ne bi imela pravice komentirat, ne? no, ampak moje mnenje je vseeno takšno kot je ena izmed vas napisala (matcar menda, ne?), skrajni čas, da se okoli teh odnosov začne kaj premikat.
aja, Matcar čestitke za podpisano pogodbo.user posted image Jaz upam, da drugo leto dobim službo. je katera ravnateljica? user posted image  Rabim veze. user posted image

Sami0804, upam, da porihtate tako kot treba glede šole. Hja, to so kar težke odločitve, pa pomoje te kar malo zabremza ko ti kaj takega rečejo. user posted image  Se spomnim kako je moja mami jokala, ko so mi v 5.razredu ugotovili, da imam epilepsijo in so rekli, da ničesar več ne bom smela sama. Glej me zdaj, malo pred diplomo, sama skrbim zase že kar nekaj let, imam otroka, vozim avto, ...Skratka hočem povedat, da včasih zdravniki pretiravajo.

evo, moj romanuser posted image
veselo branjeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.6.2010 22:33:13   
botrca
Mi smo pa imeli danes zadnji sestanek ob zaključku šolskega leta v vrtcu in moram se pohvalit, da gre Jan v naslednjo skupino z vsemi ostalimi ker je zelo napreden otrok in ni nobenih težav z njim...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem ful ponosna nanj. Za končni izlet smo se pa odločli, da gremo k Anderliču na kako sladico in pijačo pa igrala so tam, tak da se bodo otroci lepo igrali starši pa klepetali.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.6.2010 22:33:20   
sami0804

Sami0804 upam, da boste čim boljše rešili trenutni problem... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Ma,saj bo.Mi je že zaj boljše,ko sem tu malo pojamralauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.6.2010 22:33:38   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

matcar tebi pa bravo za podpis pogodbe user posted image user posted image user posted image

Hvala,Botrca!user posted image

Čestitke tudi od mene.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.6.2010 22:34:34   
LILA100
čer

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.6.2010 22:35:00   
katy83

Ne vem,kak bi to zdaj napisala.Večina njegove skupine gre v šolo.Po drugi strani tudi odlog šolanja ne bi bila katastrofa,ker je novemberski in se mi je že itak zdel malo preveč nezrel za šolo.Ampak v vrtcu in tudi kar se tiče zdravniškega pregleda,ni bilo nobenega zadržka,zakaj ne v šolo.Še danes na roditeljskem sestanku smo debatirali,kaj naredit.

Torej zgolj zaradi težav pri govoru? A ta "test zrelosti" je delal? Ma jaz (če bi šlo za mojega otroka) in bi bila v dvomih bi se verjetno odločila za odložitev šolanja. To mu ne bo škodilo, s prehitrim všolanjem pa lahko narediš precej škode. Ti pa seveda otroka najbolje poznaš in najbolj veš, kaj bo zanj najboljša rešitev.user posted image

se pa strinjam s tem kar je napisala Marta82.
Marta si tak napisala kot so nas na faksu učili. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.6.2010 22:35:16   
marta82

Mi smo pa imeli danes zadnji sestanek ob zaključku šolskega leta v vrtcu in moram se pohvalit, da gre Jan v naslednjo skupino z vsemi ostalimi ker je zelo napreden otrok in ni nobenih težav z njim...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem ful ponosna nanj. Za končni izlet smo se pa odločli, da gremo k Anderliču na kako sladico in pijačo pa igrala so tam, tak da se bodo otroci lepo igrali starši pa klepetali.

Kako misliš, da gre naprej v naslednjo skupino? A ne grejo vsi? Saj to je pogojeno s starostjo. A je v vašem vrtcu drugače?

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.6.2010 22:36:16   
katy83

forumi delajo čudeže. user posted image  Samo malo je treba pojamrat, pa se že boljše počutiš. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.6.2010 22:37:01   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

se pa strinjam s tem kar je napisala Marta82.
Marta si tak napisala kot so nas na faksu učili. user posted image

Nekaj malega pa le moram vedet o tem...user posted image  Drugače pa bi se tak odločila tudi kot mama, ni zgolj "strokoven" nasvet.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.6.2010 22:37:15   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Za nami je pa spet en naporen in lep dan. Zjutraj šli na Pohorje in se malo šetali po njem. Pa kosilo smo gori jedli. Pol pa smo doma malo lenarili.
Je pa Luka danes shodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj si pa grem po malo sladoleda in gledat talente. Bom pa pokukala tudi sem gor če še kera pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Luka! Sem ti rekla zadnjič da bo hitro shodo.

Kak se je obnesel nahrbtnik?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.6.2010 22:37:16   
matcar
Katy83,bodi prepričana,da smo vsake čveke vesele,ker smo same SUPERČVEKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa eno vprašanje imam zate.Ker moj je namreč tudi epileptik in ni naredil zdravniškega,ko je hotel iz delat izpit za avto.To je sicer že kr nekaj let nazaj.Trenutno je 6 let brez napadov,pa tudi zdravil nima.Kaj mi svetuješ glede tega? Ker bi zelo rad šel delat izpit in ga je samo zdravniškega strah.No,pa malo je že v letih.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.6.2010 22:38:06   
botrca

Kako misliš, da gre naprej v naslednjo skupino? A ne grejo vsi? Saj to je pogojeno s starostjo. A je v vašem vrtcu drugače?

Je najmlajši (december) in lahko na bi še eno leto ostal, ker pa je napreden isto kot ostali gre z njimi naprej. Je pa ena punčka ki ima r.d. oktobra pa je edina iz skupine ki ne gre naprej, ker ni napredna ker med ostalimi niti po stopnicah ne zna še prav hodit. Ja starost je važna, ampak tudi gledajo kako otrok napreduje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.6.2010 22:38:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

čer
Kontra.Sem mislila,da že spiš.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.6.2010 22:39:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

forumi delajo čudeže. user posted image  Samo malo je treba pojamrat, pa se že boljše počutiš. user posted image
Itak!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.6.2010 22:39:47   
sami0804

Nobenih testov še ni imel.Vsepovsod je bilo vse vredu razen govora.
Sem danes "pogruntala",da če ne bi dobil napotnice za logopeda,bi šel čisto normalno v šolo.Glih tega,da bi pa potem vseeno imel preveč problemov v šoli,se pa najbolj bojim.Samo kaj,ko nisem strokovnjak.Meni se zdi običajni petletnik,ga ne dojemam kot nekega problematičnega.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.6.2010 22:40:06   
botrca

Pa eno vprašanje imam zate.Ker moj je namreč tudi epileptik in ni naredil zdravniškega,ko je hotel iz delat izpit za avto.To je sicer že kr nekaj let nazaj.Trenutno je 6 let brez napadov,pa tudi zdravil nima.Kaj mi svetuješ glede tega? Ker bi zelo rad šel delat izpit in ga je samo zdravniškega strah.No,pa malo je že v letih.user posted image user posted image user posted image

Tvoj mož je epileptik? Pa ne vozi? Kak je to različno, moja sestra je tudi epileptik pa ima zdravila in normalno vozniško,  samo ji podaljšujejo samo ne vem na koliko let.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.6.2010 22:40:43   
ly117

čer

Nazaj.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.6.2010 22:40:47   
marta82

Je najmlajši (december) in lahko na bi še eno leto ostal, ker pa je napreden isto kot ostali gre z njimi naprej. Je pa ena punčka ki ima r.d. oktobra pa je edina iz skupine ki ne gre naprej, ker ni napredna ker med ostalimi niti po stopnicah ne zna še prav hodit. Ja starost je važna, ampak tudi gledajo kako otrok napreduje.

Aha je ravno na meji. No fajn, da bo še naprej med starejšimi, ker se tako hitreje učijo.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.6.2010 22:42:02   
matcar

Tvoj mož je epileptik? Pa ne vozi? Kak je to različno, moja sestra je tudi epileptik pa ima zdravila in normalno vozniško,  samo ji podaljšujejo samo ne vem na koliko let.

Ne,je hotel it delat pri 20-h ali 21-h,pa je na  zdravniškem pado oz. ga ni opravil,ker je imel napade in zdravila.Takrat so mu rekli,da mora vsaj 5 let bit brez napada in seveda zdravil.Kaj pa jemlje tvoja sestra?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.6.2010 22:42:29   
botrca

čer
Kontra.Sem mislila,da že spiš.user posted image

enako user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......