Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:06:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam pa veselo novico. Imam 2 do 3 kg manj. In hlače ki so me lani španale so mi čist prav. Bravo jaz. Super! Sem enakega mnenja. Jaz bi se tudi mogla malo na vago postavit,se že lep čas nisem.In me je kr strah,kaki bo rezultat. saj jaz tud nebi vedla, pa sem bila zadnjič pri G, sem si šla po tablete pa sem se zvagala. In ko sem vidla -2kg sem dobila takšen nasmeh .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:07:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa lep pozdrav dekline. Enako.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:07:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa lep pozdrav dekline. Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:07:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater.... Vidim,da me čaka dolgo,živčno poletje z našim "prvošolčkom". Plazim ko kreten od vzgojiteljice,logopedinje do socialne delavke na šoli in spet nazaj,pa sem vsaki dan bolj zmedena. V čem je pa problem? To bi tudi jaz rada vedla!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:08:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Imam pa veselo novico. Imam 2 do 3 kg manj. In hlače ki so me lani španale so mi čist prav. Bravo jaz. Super! Sem enakega mnenja. Jaz bi se tudi mogla malo na vago postavit,se že lep čas nisem.In me je kr strah,kaki bo rezultat. saj jaz tud nebi vedla, pa sem bila zadnjič pri G, sem si šla po tablete pa sem se zvagala. In ko sem vidla -2kg sem dobila takšen nasmeh . Itak.Jaz bi ga tudi. Jaz pa se moram naročit pri moji G.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:15:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar saj jaz tud nebi vedla, pa sem bila zadnjič pri G, sem si šla po tablete pa sem se zvagala. In ko sem vidla -2kg sem dobila takšen nasmeh . Itak.Jaz bi ga tudi. Jaz pa se moram naročit pri moji G. Ma jaz sem pa danes mogla it na pregled in sem 2 uri tam sedela, notri pa nisem bila niti 5 minut z oblačenjem in slačenjem vred.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:15:25
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:15:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak.Jaz bi ga tudi. Verjamem ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:16:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater.... Vidim,da me čaka dolgo,živčno poletje z našim "prvošolčkom". Plazim ko kreten od vzgojiteljice,logopedinje do socialne delavke na šoli in spet nazaj,pa sem vsaki dan bolj zmedena. V čem je pa problem? Problem...ja,tak ene pet strani bi lahko napisala ,bom probala čimbolj kratko. Mamo doma eno tako malo fedro,ki ga je vsepovsod polno.Sem misla,da je pač malo bolj živahen dečko.No,letos bi naj šel v 1. razred in ker ma težave s govorom,je na sist.pregledu dobil napotnico za logopeda.Drugih problemov razen govora naj ne bi imel(besede njegove vzg.v vrtcu).No,tam pa hladen tuš,ko mi logop.reče da priporoča odlog šolanja.Sicer je zdaj,po par obiskih povedla da lepo sodeluje in tudi fajn napreduje,ampak je še vedno mnenja,da je boljše,če še ostane v vrtcu.Seveda pa je tu tudi šola in njena birokracija,ki pa tudi rabi neke stvari poštimane pravi čas,tak da smo v pravi časovni vojni. Saj vem,da je blo to zdaj totalno zmedeno napisano,samo s tem se sedaj ukvarjamo že cel mesec,pa še ni konca...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:16:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:16:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar saj jaz tud nebi vedla, pa sem bila zadnjič pri G, sem si šla po tablete pa sem se zvagala. In ko sem vidla -2kg sem dobila takšen nasmeh . Itak.Jaz bi ga tudi. Jaz pa se moram naročit pri moji G. Ma jaz sem pa danes mogla it na pregled in sem 2 uri tam sedela, notri pa nisem bila niti 5 minut z oblačenjem in slačenjem vred. Še vedno vstrajaš pri F?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:18:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:18:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater.... Vidim,da me čaka dolgo,živčno poletje z našim "prvošolčkom". Plazim ko kreten od vzgojiteljice,logopedinje do socialne delavke na šoli in spet nazaj,pa sem vsaki dan bolj zmedena. V čem je pa problem? Problem...ja,tak ene pet strani bi lahko napisala ,bom probala čimbolj kratko. Mamo doma eno tako malo fedro,ki ga je vsepovsod polno.Sem misla,da je pač malo bolj živahen dečko.No,letos bi naj šel v 1. razred in ker ma težave s govorom,je na sist.pregledu dobil napotnico za logopeda.Drugih problemov razen govora naj ne bi imel(besede njegove vzg.v vrtcu).No,tam pa hladen tuš,ko mi logop.reče da priporoča odlog šolanja.Sicer je zdaj,po par obiskih povedla da lepo sodeluje in tudi fajn napreduje,ampak je še vedno mnenja,da je boljše,če še ostane v vrtcu.Seveda pa je tu tudi šola in njena birokracija,ki pa tudi rabi neke stvari poštimane pravi čas,tak da smo v pravi časovni vojni. Saj vem,da je blo to zdaj totalno zmedeno napisano,samo s tem se sedaj ukvarjamo že cel mesec,pa še ni konca... Upam,da vam bo uspelo pravi čas poštimat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:19:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Kontra. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:19:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater.... Vidim,da me čaka dolgo,živčno poletje z našim "prvošolčkom". Plazim ko kreten od vzgojiteljice,logopedinje do socialne delavke na šoli in spet nazaj,pa sem vsaki dan bolj zmedena. V čem je pa problem? Problem...ja,tak ene pet strani bi lahko napisala ,bom probala čimbolj kratko. Mamo doma eno tako malo fedro,ki ga je vsepovsod polno.Sem misla,da je pač malo bolj živahen dečko.No,letos bi naj šel v 1. razred in ker ma težave s govorom,je na sist.pregledu dobil napotnico za logopeda.Drugih problemov razen govora naj ne bi imel(besede njegove vzg.v vrtcu).No,tam pa hladen tuš,ko mi logop.reče da priporoča odlog šolanja.Sicer je zdaj,po par obiskih povedla da lepo sodeluje in tudi fajn napreduje,ampak je še vedno mnenja,da je boljše,če še ostane v vrtcu.Seveda pa je tu tudi šola in njena birokracija,ki pa tudi rabi neke stvari poštimane pravi čas,tak da smo v pravi časovni vojni. Saj vem,da je blo to zdaj totalno zmedeno napisano,samo s tem se sedaj ukvarjamo že cel mesec,pa še ni konca... Če prav razumem se vi ne strinjate z odložitvijo šolanja?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:19:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa lep pozdrav dekline. Tebi tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:20:51
|
|
|
|
botrca
|
Malo sem vas za nazaj brala in kar se tiče talentov se popolnoma strinjam z matcar kar je napisala...mala je luškana in lepo poje ampak to je otrok in ni prav da so starši tisti ki so jo v to vpeljali. Naj bi imela otroštvo kakšno se za njo spodobi ne pa blišč in slavo. Je še premala. Zmago si je pa definitivno zaslužila Maja, ampak kaj hočemo tak to je. Volitve pa raje ne bom komentirala, ker nima smisla. Vsak ima svoje mnenje in prav je tako. Samo naj ne komentirajo in kritizirajo tisti, ki se jih ne udeležujejo. To je moje skromno mnenje . Babike rajši se imejmo rade in pogovarjajmo se o lepših stvareh...ljubezen, otroci, lepo vreme...pustimo politiko in političarje še vedno so gledali samo na svojo rit in kak si bojo žepe napolnili za narod pa se jim fučka.
< Sporočilo je popravil botrca -- 7.6.2010 22:22:36 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:22:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še vedno vstrajaš pri F? Pa ja, če pa ma tak faj medicinski sestri. Saj če bojo izvidi vredu mam 3 leta mir, takrat pa upam da nebo več delal.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:25:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malo sem vas za nazaj brala in kar se tiče talentov se popolnoma strinjam z matcar kar je napisala...mala je luškana in lepo poje ampak to je otrok in ni prav da so starši tisti ki so jo v to vpeljali. Naj bi imela otroštvo kakšno se za njo spodobi ne pa blišč in slavo. Je še premala. Zmago si je pa definitivno zaslužila Maja, ampak kaj hočemo tak to je. Volitve pa raje ne bom komentirala, ker nima smisla. Vsak ima svoje mnenje in prav je tako. Samo naj ne komentirajo in kritizirajo tisti, ki se jih ne udeležujejo. To je moje skromno mnenje . Babike rajši se imejmo rade in pogovarjajmo se o lepših stvareh...ljubezen, otroci, lepo vreme...pustimo politiko in političarje še vedno so gledali samo na svojo rit in kak si bojo žepe napolnili za narod pa se jim fučka. Tu pa ti dam popolnoma prav!Pa tudi najbolj so vedno glasni in pametni. Ja,raje se pogovarjajmo o lepših stvareh.Bo bolj pametno.Politika pa je itak samo zavajanje naroda,pa gledanje na korist vsakega posameznika,ki sedi v parlamentu.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:26:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še vedno vstrajaš pri F? Pa ja, če pa ma tak faj medicinski sestri. Saj če bojo izvidi vredu mam 3 leta mir, takrat pa upam da nebo več delal. Vem,ja.Meni sta tudi bili zakon.Mi je pa tudi oz.sta pri P ful fajni.Pa P seveda tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:27:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če prav razumem se vi ne strinjate z odložitvijo šolanja? Ne vem,kak bi to zdaj napisala.Večina njegove skupine gre v šolo.Po drugi strani tudi odlog šolanja ne bi bila katastrofa,ker je novemberski in se mi je že itak zdel malo preveč nezrel za šolo.Ampak v vrtcu in tudi kar se tiče zdravniškega pregleda,ni bilo nobenega zadržka,zakaj ne v šolo.Še danes na roditeljskem sestanku smo debatirali,kaj naredit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:29:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še vedno vstrajaš pri F? Pa ja, če pa ma tak faj medicinski sestri. Saj če bojo izvidi vredu mam 3 leta mir, takrat pa upam da nebo več delal. A dela toti F v zdr. domu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:29:53
|
|
|
|
botrca
|
ly117 bravo za zgubo kg... matcar tebi pa bravo za podpis pogodbe
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:30:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še vedno vstrajaš pri F? Pa ja, če pa ma tak faj medicinski sestri. Saj če bojo izvidi vredu mam 3 leta mir, takrat pa upam da nebo več delal. A dela toti F v zdr. domu? Ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 7.6.2010 22:30:41
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 upam, da boste čim boljše rešili trenutni problem...
< Sporočilo je popravil botrca -- 7.6.2010 22:31:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......