|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
9.7.2010 8:41:45   
Sacherca
Dobro jutro user posted image

Midva z skratom danes potegnila do some,ko naju je telefon zbudil user posted image Naredim hitro zrezke v omaki,da se bodo kuhali,potem pa ven....

Matcar, mogoce pa bi pomagal miren pristop,pac posedi ga za mizo,bodita sama in mu povej kako ti vse lezi na dusi in da,ce ne bo slo drugace bos morala en siht pustit....Kaj te vem,nikol ne mores bit prevec pameten ob teh nasih dedcih ampak tako res ne mores pustit,da gre dalje,ker bos pregorela! user posted image

Saraya razturala  si res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.7.2010 8:53:59   
koala
Jutro!

Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaka čast super si opravla z maturo.

matcar, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobra si da v takih razmerah ko si za vse sama še o četrtem otroku razmišljaš, meni se zdi da že imaš štiri. Sory, ampak res se mi zdi tvoj popolnoma neodgovoren. Jaz se tega nebi šla. Se mi Ly-ji predlog ne zdi salb, če so vsi pogovori naletel na gluha ušesa.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.7.2010 9:00:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sarya kake so bile kaj ocene?

veš kak:
slov:4
ang:3
gpo:4
zag&projektna:5

splošna:pravdobrouser posted image

jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.7.2010 9:12:07   
ly117
Jutro! user posted image

No tudi midva sma že vstal. jaz sem še vedno pri user posted image , L se je že najedo zdaj pa gleda risanke na SLO1.
Bo pa počasi treba rit dvignit in perilo obesit pol pa malo ven na zrak.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.7.2010 9:23:33   
botrca
Jaz sem tudi že pokonci od 7h, Jan v vrtcu. Lase sem si že umila in navila, kavo spila, kosilo kuham na pol. Pol še samo rože porihtam in na relax kot bi rekla Saraya user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.7.2010 10:42:51   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan, danes sem fraj user posted image
Lija spi, midve z Saro pa gledava WipeOut-se stalno tak nasmejim zraven, da me vse boli. user posted image

Mi tudi študiramo o drugem user posted image ampak trenutno res samo še razmišljamo. Če bo vse po sreči bomo začeli delat nekje drugo leto maja/junija, da bom čez poletje imela mal trebuh user posted image user posted image

Lepo bodite, se tipkamo še kaj.

Saraya pa fajn se ga napij user posted image matura je le matura. user posted image
Rina prtiček je ful drag ja. Oblekco pa si ji verjetno kakšno takšno kupla, da jo bo še lahko imela ali ne? Nam jo je moja mami nakvačkala, tak da nekaj velikih stroškov ni bilo, razen za prejo.
botrca ti pa se še pr men kaj oglasi, ko tak rada pucaš. Jz sem v torek generalko delala, pa je zdaj koda je bomba not padla. user posted image

mi tud tak nekje planiramo... bova v drugo šle skupaj rodit user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.7.2010 10:54:11   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sarya kake so bile kaj ocene?

veš kak:
slov:4
ang:3
gpo:4
zag&projektna:5

splošna:pravdobrouser posted image

jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opa, opa user posted image čestitaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.7.2010 10:56:38   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan, danes sem fraj user posted image
Lija spi, midve z Saro pa gledava WipeOut-se stalno tak nasmejim zraven, da me vse boli. user posted image

Mi tudi študiramo o drugem user posted image ampak trenutno res samo še razmišljamo. Če bo vse po sreči bomo začeli delat nekje drugo leto maja/junija, da bom čez poletje imela mal trebuh user posted image user posted image

Lepo bodite, se tipkamo še kaj.

Saraya pa fajn se ga napij user posted image matura je le matura. user posted image
Rina prtiček je ful drag ja. Oblekco pa si ji verjetno kakšno takšno kupla, da jo bo še lahko imela ali ne? Nam jo je moja mami nakvačkala, tak da nekaj velikih stroškov ni bilo, razen za prejo.
botrca ti pa se še pr men kaj oglasi, ko tak rada pucaš. Jz sem v torek generalko delala, pa je zdaj koda je bomba not padla. user posted image

mi tud tak nekje planiramo... bova v drugo šle skupaj rodit user posted image

super za vajuuser posted image Držim pesti, da vam čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image ko se bote dokončno odločliuser posted image

tasa, oblekco pa sma kupla tako, da je ne bo mogla pol več nosit. Jo bom porabla ob 2. krstu (ČE bo in ČE bo punčka), če pa ne, pa jo bom dala komu, ki jo bo rabo. MI je ta oblekica bla tak lepa, da sem jo mogla kupituser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.7.2010 12:19:45   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: koala

matcar, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobra si da v takih razmerah ko si za vse sama še o četrtem otroku razmišljaš, meni se zdi da že imaš štiri. Sory, ampak res se mi zdi tvoj popolnoma neodgovoren. Jaz se tega nebi šla. Se mi Ly-ji predlog ne zdi salb, če so vsi pogovori naletel na gluha ušesa.

Tudi jaz sem najprej to pomislila. Pa brez zamere.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.7.2010 12:28:23   
arabela*
danuser posted image
Mi pa že bili pri zdravniku....sem A peljala,ker je že par dni kašljala...in ima angino,je dobila AB....drugače pa se fino počuti(le kašlja zelo)...

Zdaj pa se pridno igrata,jaz pa si bom en kofe privoščla...lepo v miruuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.7.2010 13:18:42   
Sacherca
Za A user posted image

Skrat spi,najedel se je....Jaz pa malo pospravim,kapucino spijem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.7.2010 14:13:41   
elevitka
matcar user posted image user posted image user posted image vem kak ti je ... tudi jaz sem bila na tem.
T. pa je na morju začel delat samostojne korake (sam ga še kr zanaša) ampak zdaj bi v eno hodil sam, bog vari da ga kdo drži se dere da joj- pa vsake tolko je na riti. Aja pa 2 zobeka hkrati sta mu na morju ven prišla, pa ni bil kaj ekstra siten - ko smo bili doma in so mu ven silili je celi križ z njim ....pa samo spal bi.... morje ima same pozitivne posledice zanj :))

tak zdaj T. spi jaz pa grem nekaj za papat naredit !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.7.2010 15:18:19   
arabela*
Jaz pa čakam, da se M zbudi in da spičimo malo ven....ker mi je prehladno notriuser posted image ......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
9.7.2010 16:45:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,pa ob pol 9-h zvečer me jeklical,pa tulo na mene,zakaj nisem včeraj čikov kupla.Ker zaj on nima kaj kadit,pa pol ure prej je bil sam v štacuni.Pazi ti to!?

Glej tak kot sem prej napisal na ignore z njim. Vem da se sliši otročje ampak ko mu bo zmajnkalo gat, zoknov in ko ne bo imel kaj v usta dat bo pa mogoče malo pomislo. Probaj. Zgubit itak nimaš kaj.

ma jaz bi ga poslala nekam....sprveuser posted image
Sem ga jaz tudi...sprve!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
9.7.2010 16:51:37   
matcar
Dan!

Punce,hvala za objemške.So prav pasali.Ja,saj vem,da rinem mekam z 4-im.Samo sem rekla,da ne prej ko drugo leto...če...Ja,z mojim pa se bom dokončno dlo vsedla pa zmenla.Jaz ne mislim več vsega sama delat.Bo mi mogo začet pomagat,ker drugače ne vem,kam boma prišla.user posted image Je pa res,da sma oba pod stresom.Samo vseeno je treba neko rešitev naj.

Nič,zaj pa današnji raport.Smo bli z Maksom v B na pregledu,na katerega sem skoraj pozabla.Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok,samo pač teh terapij,ki jih ima,od pokrivanja do očal,še morama porihtat,ker se še vedno ne pusti in se dere ko opica zraven,ko samo vidi nalepko al pa očala.Tak,da ga bom mogla forsirat začet in ga med igro do tega pripravit.Da pa ne govorim,kak smo spet čakali,ko zmešani.Uro sma mela ob 10-h,šli pa smo ob pol 1-h od tam.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.7.2010 16:53:09   
matcar
Saraya,user posted image user posted image user posted image  Za A.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.7.2010 17:06:27   
botrca

Saraya,user posted image user posted image user posted image  Za A.

podpis

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.7.2010 17:06:56   
botrca

Nič,zaj pa današnji raport.Smo bli z Maksom v B na pregledu,na katerega sem skoraj pozabla.Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok,samo pač teh terapij,ki jih ima,od pokrivanja do očal,še morama porihtat,ker se še vedno ne pusti in se dere ko opica zraven,ko samo vidi nalepko al pa očala.Tak,da ga bom mogla forsirat začet in ga med igro do tega pripravit.Da pa ne govorim,kak smo spet čakali,ko zmešani.Uro sma mela ob 10-h,šli pa smo ob pol 1-h od tam.user posted image user posted image user posted image

zate tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.7.2010 21:11:18   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.7.2010 21:26:36   
arabela*
čeruser posted image

Zdaj komaj otroke poštimali...smo dve uri na balkonu gledli akrobatska letala....ki so se nam med hišami vozlauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.7.2010 21:27:16   
arabela*

Dan!

Punce,hvala za objemške.So prav pasali.Ja,saj vem,da rinem mekam z 4-im.Samo sem rekla,da ne prej ko drugo leto...če...Ja,z mojim pa se bom dokončno dlo vsedla pa zmenla.Jaz ne mislim več vsega sama delat.Bo mi mogo začet pomagat,ker drugače ne vem,kam boma prišla.user posted image Je pa res,da sma oba pod stresom.Samo vseeno je treba neko rešitev naj.

probajta poštimatuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.7.2010 21:29:01   
botrca
Jan tudi spi že pol ure, jaz pa na rač. Sem sama in mi prav paše mir. Na tv-ju kot ponavadi nič user posted image .

Saraya kak je tebi fajn ko imaš lent blizu. Meni se ni bilo v mesto za vozit, sva kar doma ostala oz. šla ven na 2h sprehod.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.7.2010 21:29:02   
arabela*

.Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok,

priden maksuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.7.2010 22:02:15   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.7.2010 22:02:52   
ly117
Tak, L zaspal, ata pa tudi.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?