Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 8:41:45
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro Midva z skratom danes potegnila do some,ko naju je telefon zbudil Naredim hitro zrezke v omaki,da se bodo kuhali,potem pa ven.... Matcar, mogoce pa bi pomagal miren pristop,pac posedi ga za mizo,bodita sama in mu povej kako ti vse lezi na dusi in da,ce ne bo slo drugace bos morala en siht pustit....Kaj te vem,nikol ne mores bit prevec pameten ob teh nasih dedcih ampak tako res ne mores pustit,da gre dalje,ker bos pregorela! Saraya razturala si res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 8:53:59
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Saraya , vsaka čast super si opravla z maturo. matcar, , dobra si da v takih razmerah ko si za vse sama še o četrtem otroku razmišljaš, meni se zdi da že imaš štiri. Sory, ampak res se mi zdi tvoj popolnoma neodgovoren. Jaz se tega nebi šla. Se mi Ly-ji predlog ne zdi salb, če so vsi pogovori naletel na gluha ušesa.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 9:00:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sarya kake so bile kaj ocene? veš kak: slov:4 ang:3 gpo:4 zag&projektna:5 splošna:pravdobro jeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 9:12:07
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! No tudi midva sma že vstal. jaz sem še vedno pri , L se je že najedo zdaj pa gleda risanke na SLO1. Bo pa počasi treba rit dvignit in perilo obesit pol pa malo ven na zrak.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 9:23:33
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi že pokonci od 7h, Jan v vrtcu. Lase sem si že umila in navila, kavo spila, kosilo kuham na pol. Pol še samo rože porihtam in na relax kot bi rekla Saraya
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 10:42:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan, danes sem fraj Lija spi, midve z Saro pa gledava WipeOut-se stalno tak nasmejim zraven, da me vse boli. Mi tudi študiramo o drugem ampak trenutno res samo še razmišljamo. Če bo vse po sreči bomo začeli delat nekje drugo leto maja/junija, da bom čez poletje imela mal trebuh Lepo bodite, se tipkamo še kaj. Saraya pa fajn se ga napij matura je le matura. Rina prtiček je ful drag ja. Oblekco pa si ji verjetno kakšno takšno kupla, da jo bo še lahko imela ali ne? Nam jo je moja mami nakvačkala, tak da nekaj velikih stroškov ni bilo, razen za prejo. botrca ti pa se še pr men kaj oglasi, ko tak rada pucaš. Jz sem v torek generalko delala, pa je zdaj koda je bomba not padla. mi tud tak nekje planiramo... bova v drugo šle skupaj rodit
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 10:54:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sarya kake so bile kaj ocene? veš kak: slov:4 ang:3 gpo:4 zag&projektna:5 splošna:pravdobro jeeeeeeeeee opa, opa čestitaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 10:56:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan, danes sem fraj Lija spi, midve z Saro pa gledava WipeOut-se stalno tak nasmejim zraven, da me vse boli. Mi tudi študiramo o drugem ampak trenutno res samo še razmišljamo. Če bo vse po sreči bomo začeli delat nekje drugo leto maja/junija, da bom čez poletje imela mal trebuh Lepo bodite, se tipkamo še kaj. Saraya pa fajn se ga napij matura je le matura. Rina prtiček je ful drag ja. Oblekco pa si ji verjetno kakšno takšno kupla, da jo bo še lahko imela ali ne? Nam jo je moja mami nakvačkala, tak da nekaj velikih stroškov ni bilo, razen za prejo. botrca ti pa se še pr men kaj oglasi, ko tak rada pucaš. Jz sem v torek generalko delala, pa je zdaj koda je bomba not padla. mi tud tak nekje planiramo... bova v drugo šle skupaj rodit super za vaju Držim pesti, da vam čimprej uspe ko se bote dokončno odločli tasa, oblekco pa sma kupla tako, da je ne bo mogla pol več nosit. Jo bom porabla ob 2. krstu (ČE bo in ČE bo punčka), če pa ne, pa jo bom dala komu, ki jo bo rabo. MI je ta oblekica bla tak lepa, da sem jo mogla kupit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 12:19:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar, , dobra si da v takih razmerah ko si za vse sama še o četrtem otroku razmišljaš, meni se zdi da že imaš štiri. Sory, ampak res se mi zdi tvoj popolnoma neodgovoren. Jaz se tega nebi šla. Se mi Ly-ji predlog ne zdi salb, če so vsi pogovori naletel na gluha ušesa. Tudi jaz sem najprej to pomislila. Pa brez zamere.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 12:28:23
|
|
|
|
arabela*
|
dan Mi pa že bili pri zdravniku....sem A peljala,ker je že par dni kašljala...in ima angino,je dobila AB....drugače pa se fino počuti(le kašlja zelo)... Zdaj pa se pridno igrata,jaz pa si bom en kofe privoščla...lepo v miru
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 13:18:42
|
|
|
|
Sacherca
|
Za A Skrat spi,najedel se je....Jaz pa malo pospravim,kapucino spijem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 14:13:41
|
|
|
|
elevitka
|
matcar vem kak ti je ... tudi jaz sem bila na tem. T. pa je na morju začel delat samostojne korake (sam ga še kr zanaša) ampak zdaj bi v eno hodil sam, bog vari da ga kdo drži se dere da joj- pa vsake tolko je na riti. Aja pa 2 zobeka hkrati sta mu na morju ven prišla, pa ni bil kaj ekstra siten - ko smo bili doma in so mu ven silili je celi križ z njim ....pa samo spal bi.... morje ima same pozitivne posledice zanj :)) tak zdaj T. spi jaz pa grem nekaj za papat naredit !
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 15:18:19
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa čakam, da se M zbudi in da spičimo malo ven....ker mi je prehladno notri ......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 16:45:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ob pol 9-h zvečer me jeklical,pa tulo na mene,zakaj nisem včeraj čikov kupla.Ker zaj on nima kaj kadit,pa pol ure prej je bil sam v štacuni.Pazi ti to!? Glej tak kot sem prej napisal na ignore z njim. Vem da se sliši otročje ampak ko mu bo zmajnkalo gat, zoknov in ko ne bo imel kaj v usta dat bo pa mogoče malo pomislo. Probaj. Zgubit itak nimaš kaj. ma jaz bi ga poslala nekam....sprve Sem ga jaz tudi...sprve!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 16:51:37
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Punce,hvala za objemške.So prav pasali.Ja,saj vem,da rinem mekam z 4-im.Samo sem rekla,da ne prej ko drugo leto...če...Ja,z mojim pa se bom dokončno dlo vsedla pa zmenla.Jaz ne mislim več vsega sama delat.Bo mi mogo začet pomagat,ker drugače ne vem,kam boma prišla. Je pa res,da sma oba pod stresom.Samo vseeno je treba neko rešitev naj. Nič,zaj pa današnji raport.Smo bli z Maksom v B na pregledu,na katerega sem skoraj pozabla.Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok,samo pač teh terapij,ki jih ima,od pokrivanja do očal,še morama porihtat,ker se še vedno ne pusti in se dere ko opica zraven,ko samo vidi nalepko al pa očala.Tak,da ga bom mogla forsirat začet in ga med igro do tega pripravit.Da pa ne govorim,kak smo spet čakali,ko zmešani.Uro sma mela ob 10-h,šli pa smo ob pol 1-h od tam.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 16:53:09
|
|
|
|
matcar
|
Saraya, Za A.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 17:06:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, Za A. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 17:06:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,zaj pa današnji raport.Smo bli z Maksom v B na pregledu,na katerega sem skoraj pozabla.Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok,samo pač teh terapij,ki jih ima,od pokrivanja do očal,še morama porihtat,ker se še vedno ne pusti in se dere ko opica zraven,ko samo vidi nalepko al pa očala.Tak,da ga bom mogla forsirat začet in ga med igro do tega pripravit.Da pa ne govorim,kak smo spet čakali,ko zmešani.Uro sma mela ob 10-h,šli pa smo ob pol 1-h od tam. zate tudi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 21:11:18
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 21:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
čer Zdaj komaj otroke poštimali...smo dve uri na balkonu gledli akrobatska letala....ki so se nam med hišami vozla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 21:27:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,hvala za objemške.So prav pasali.Ja,saj vem,da rinem mekam z 4-im.Samo sem rekla,da ne prej ko drugo leto...če...Ja,z mojim pa se bom dokončno dlo vsedla pa zmenla.Jaz ne mislim več vsega sama delat.Bo mi mogo začet pomagat,ker drugače ne vem,kam boma prišla. Je pa res,da sma oba pod stresom.Samo vseeno je treba neko rešitev naj. probajta poštimat
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 21:29:01
|
|
|
|
botrca
|
Jan tudi spi že pol ure, jaz pa na rač. Sem sama in mi prav paše mir. Na tv-ju kot ponavadi nič . Saraya kak je tebi fajn ko imaš lent blizu. Meni se ni bilo v mesto za vozit, sva kar doma ostala oz. šla ven na 2h sprehod.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 21:29:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lepo sodeloval,tak da je bil zelo priden.Očka je tudi ok, priden maks
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:02:15
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:02:52
|
|
|
|
ly117
|
Tak, L zaspal, ata pa tudi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?