Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:49:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa delala ko tele celi dan,do 1-h v Lidli,od pol 2-h pa do zdaj pa v Š.Pa pridem domov,pa je moj ded za compom,mali razturava(Maks),vse nastavleno,nič ni naredo.Pol pa mi reče,da jaz tudi nič ne naredim celi dan. Pa ubila bi ga lahko! Malo še,pa bo res tak zgledalo! Žal ti nimam nič pametnega svetovat. Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:50:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja nek kompromis bosta morala najt...če ti delaš...pa naj on doma uštima...ker drugače....se ti bo sfuzlalo Ma,sem že 100_x_ mu to rekla,pa nič ne pomaga.Jaz pa tudi ne bom več,te se lahko samo na 2 pol vtrga še.On pa bo frajera pičo.Hepan stari! Mater! lepo mu na list napiši,kaj je za naredit...... Vprašanje če bo list "najšo".
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:51:04
|
|
|
|
LILA100
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:51:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje. ma ne...glej če vidi,da se ženska trudi in dela(saj ima od tega tud on korist)...potem lahko vsaj nekaj doma naredi......tudi on Jaz bi se zdrla....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:51:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vprašanje če bo list "najšo".
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:52:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:53:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje. ma ne...glej če vidi,da se ženska trudi in dela(saj ima od tega tud on korist)...potem lahko vsaj nekaj doma naredi......tudi on Jaz bi se zdrla.... Jaz tudi. Drugač se pa popolnoma strinjam s tabo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:53:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje. ma ne...glej če vidi,da se ženska trudi in dela(saj ima od tega tud on korist)...potem lahko vsaj nekaj doma naredi......tudi on Jaz bi se zdrla.... To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:54:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vprašanje če bo list "najšo".
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:54:40
|
|
|
|
matcar
|
Čer,Lila!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:55:26
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vprašanje če bo list "najšo".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa. ma glej...jaz sem "doma"..moj dela..po tri ure nočno spi..ke vstaja tak zgodaj...pa ni problem,ko je treba pomagat...sploh pa zvečer ko se daje otroke spat......vedno pomaga, tak da probajta se to zmenit...drugače pa kar kriiiičččči,dokler te ne usliši....zdaj ne vem,kako imate drugače poštimano?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:59:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje. ma ne...glej če vidi,da se ženska trudi in dela(saj ima od tega tud on korist)...potem lahko vsaj nekaj doma naredi......tudi on Jaz bi se zdrla.... To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 22:59:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa. ma glej...jaz sem "doma"..moj dela..po tri ure nočno spi..ke vstaja tak zgodaj...pa ni problem,ko je treba pomagat...sploh pa zvečer ko se daje otroke spat......vedno pomaga, tak da probajta se to zmenit...drugače pa kar kriiiičččči,dokler te ne usliši....zdaj ne vem,kako imate drugače poštimano? Nikak,ker sem sama za vse,pa dela od 8-h pa do kolkih pa pride.Danes je bil ob 1-h doma,Saš-a pobasal pa ga pelal k tašči.meni nič povedal,pa Maksa vzel.Me je skoro kap,ko sem domov prišla jest,pa malega ni blo nikjer.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:00:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lahko pa samo za sebe in za otroka poskrbiš njega pa ignoriraaš. Samo to bi bilo pa spet otročje. ma ne...glej če vidi,da se ženska trudi in dela(saj ima od tega tud on korist)...potem lahko vsaj nekaj doma naredi......tudi on Jaz bi se zdrla.... To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa. Nima smisla!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:02:08
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ob pol 9-h zvečer me jeklical,pa tulo na mene,zakaj nisem včeraj čikov kupla.Ker zaj on nima kaj kadit,pa pol ure prej je bil sam v štacuni.Pazi ti to!?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:02:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar To ravno zaj delam,ker namreč niti otroka ne more dat spat,kaj šele kaj drugega.Zaj pa sem jaz kriva,ker sem šla na compa. ma glej...jaz sem "doma"..moj dela..po tri ure nočno spi..ke vstaja tak zgodaj...pa ni problem,ko je treba pomagat...sploh pa zvečer ko se daje otroke spat......vedno pomaga, tak da probajta se to zmenit...drugače pa kar kriiiičččči,dokler te ne usliši....zdaj ne vem,kako imate drugače poštimano? Nikak,ker sem sama za vse,pa dela od 8-h pa do kolkih pa pride.Danes je bil ob 1-h doma,Saš-a pobasal pa ga pelal k tašči.meni nič povedal,pa Maksa vzel.Me je skoro kap,ko sem domov prišla jest,pa malega ni blo nikjer. Čuj ti huda teta, vdari po mizi, ker drugače boš vedno za vse sama. Ne vem kaj naj rečem, razen da ti pošljem veliko .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:03:16
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem spat,ker sem preveč crkjena danes pa še razpi***na! Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:04:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ob pol 9-h zvečer me jeklical,pa tulo na mene,zakaj nisem včeraj čikov kupla.Ker zaj on nima kaj kadit,pa pol ure prej je bil sam v štacuni.Pazi ti to!? Glej tak kot sem prej napisal na ignore z njim. Vem da se sliši otročje ampak ko mu bo zmajnkalo gat, zoknov in ko ne bo imel kaj v usta dat bo pa mogoče malo pomislo. Probaj. Zgubit itak nimaš kaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:04:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nikak,ker sem sama za vse,pa dela od 8-h pa do kolkih pa pride.Danes je bil ob 1-h doma,Saš-a pobasal pa ga pelal k tašči.meni nič povedal,pa Maksa vzel.Me je skoro kap,ko sem domov prišla jest,pa malega ni blo nikjer. mata pa res čudno vidva to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:05:06
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:06:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ob pol 9-h zvečer me jeklical,pa tulo na mene,zakaj nisem včeraj čikov kupla.Ker zaj on nima kaj kadit,pa pol ure prej je bil sam v štacuni.Pazi ti to!? Glej tak kot sem prej napisal na ignore z njim. Vem da se sliši otročje ampak ko mu bo zmajnkalo gat, zoknov in ko ne bo imel kaj v usta dat bo pa mogoče malo pomislo. Probaj. Zgubit itak nimaš kaj. ma jaz bi ga poslala nekam....sprve
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:06:25
|
|
|
|
arabela*
|
nočko matcar
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:09:15
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem...ker še mi malo v glavi nabija.... nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.7.2010 23:13:41
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?