Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:35:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,paFunky G-kafana na Balkanu tudi,pa same take. ta je tudi za norenje Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:36:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? sidharta....pa kar veliko jih je...mani je peter januš full lepo poje.... ,pa jan plestenjak...njami ...bi se našlo še kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:36:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak je tekma? Jaz je namreč ne morem gledat,ker moj preljubi sin gleda Bolta! ta sedaj.španci zmagali.. si gledla argentina-nemčija prej? ma skoraj se mi je odrolalo,kako so nemci sposrani delali.....4: 0 jih namazali.....pfej pfaj...zdaj bo ponovite,bom še enkrta zjala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:37:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. to je zakon No,vsaj ena,ko ima okus kot jaz!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:37:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak je tekma? Jaz je namreč ne morem gledat,ker moj preljubi sin gleda Bolta! ta sedaj.španci zmagali.. si gledla argentina-nemčija prej? ma skoraj se mi je odrolalo,kako so nemci sposrani delali.....4: 0 jih namazali.....pfej pfaj...zdaj bo ponovite,bom še enkrta zjala Super!Ja,sem gledala.Sicer sem prve pol tekme zamudila,ker sem delala do 5-h.Lepo so jih nažgali,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:38:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ne gane me, ne gane me, srce ja kakor kamen... ta pa mi je všeč zlajnana
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:39:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:39:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? sidharta....pa kar veliko jih je...mani je peter januš full lepo poje.... ,pa jan plestenjak...njami ...bi se našlo še kaj Meni tudi, škoda samo da mu delajo take brezvezne pesmi. Bi se dalo njegov talet bolje izkoristit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:40:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak je tekma? Jaz je namreč ne morem gledat,ker moj preljubi sin gleda Bolta! ta sedaj.španci zmagali.. si gledla argentina-nemčija prej? ma skoraj se mi je odrolalo,kako so nemci sposrani delali.....4: 0 jih namazali.....pfej pfaj...zdaj bo ponovite,bom še enkrta zjala Super!Ja,sem gledala.Sicer sem prve pol tekme zamudila,ker sem delala do 5-h.Lepo so jih nažgali,ja. v tretji minuti so jim gol primazali.....eh full škoda,sem navijala za argentince...diego je pomojem full razočaran
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:40:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:41:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ne gane me, ne gane me, srce ja kakor kamen... ta pa mi je všeč zlajnana veš kake stare zlajnane jaz poslušam.....ampak če ti je všeč ti je..pa lahko sto let staro in zlajnano
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:41:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ne gane me, ne gane me, srce ja kakor kamen... ta pa mi je všeč zlajnana ampak s bleščečim nasmehom izvajalca Jao kak so mi taki pocukrani tipi antipatični.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:41:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? sidharta....pa kar veliko jih je...mani je peter januš full lepo poje.... ,pa jan plestenjak...njami ...bi se našlo še kaj Meni tudi, škoda samo da mu delajo take brezvezne pesmi. Bi se dalo njegov talet bolje izkoristit. ja svetovn je res
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:41:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kak je tekma? Jaz je namreč ne morem gledat,ker moj preljubi sin gleda Bolta! ta sedaj.španci zmagali.. si gledla argentina-nemčija prej? ma skoraj se mi je odrolalo,kako so nemci sposrani delali.....4: 0 jih namazali.....pfej pfaj...zdaj bo ponovite,bom še enkrta zjala Super!Ja,sem gledala.Sicer sem prve pol tekme zamudila,ker sem delala do 5-h.Lepo so jih nažgali,ja. v tretji minuti so jim gol primazali.....eh full škoda,sem navijala za argentince...diego je pomojem full razočaran Messi tudi,se je jokal,ko so odhajali iz igrišča.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:42:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat Pa taka uživancija... gremo enkrat na en parti....skupaj ...boš vidla filinge
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:43:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar v tretji minuti so jim gol primazali.....eh full škoda,sem navijala za argentince...diego je pomojem full razočaran Messi tudi,se je jokal,ko so odhajali iz igrišča. z mano vred
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
grem dragemu večerjo pripravit...pa meni seveda.....pridem kasneje če še bo katera tukaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:44:28
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,grem spat!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:45:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. jaz ga sploh ne ko ne znate uživat Pa taka uživancija... gremo enkrat na en parti....skupaj ...boš vidla filinge A brez prepovedanih substanc te sploh spustijo noter?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:46:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya gremo enkrat na en parti....skupaj ...boš vidla filinge Eh,ko da grem ga čagat v fabriko papirja čez cesto...zvoki so si precej podobni...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vrtec.пеперутка16Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (
38%)
Javni. (
50%)
Zasebni. (
0%)
Montessori. (
0%)
Waldorfski. (
12%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!