Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:20:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa likala sem, pa mi je švic po riti dol teko. Pa kaj si ti nor. Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. zloži,ko pobereš, pa ti ne bo švic tekel
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:21:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee... boljša....kaka plava ciganko...al pa kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:22:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. Jap, zato se jaz vstanem ob pol6 in likam zjutraj. No pa zato da v miru, kr drugač ne vem kolko bi zlikala če bi bil L zraven. sja niste normalne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:23:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee... boljša....kaka plava ciganko...al pa kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:23:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. Jap, zato se jaz vstanem ob pol6 in likam zjutraj. No pa zato da v miru, kr drugač ne vem kolko bi zlikala če bi bil L zraven. sja niste normalne Ja, kdo pa je reko da sem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:24:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! meni tud to ni všeč
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:24:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Naslednjoč se raje zjutraj vstanem pa to naredim, še zdaj mamo v bajti 28 stopinj zaradi likanja. Jap, zato se jaz vstanem ob pol6 in likam zjutraj. No pa zato da v miru, kr drugač ne vem kolko bi zlikala če bi bil L zraven. sja niste normalne Ja, kdo pa je reko da sem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:24:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ne gane me, ne gane me, srce ja kakor kamen... ta pa mi je všeč
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:27:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? Katere? Narodno-zabavno poslušam že od malega zaradi fotra.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:28:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:28:37
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kak je tekma? Jaz je namreč ne morem gledat,ker moj preljubi sin gleda Bolta!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:29:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa Zečić: Pokidat ču lance sve, što me vežu za tebeeeee... okove sa srca baciću...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:29:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maks pa si v avtu poje skozi Nedo Ukraden-Da se nađemo na pola puta! To pa je taki komad....Uf...svetovni! tapravi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:30:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? Katere? Narodno-zabavno poslušam že od malega zaradi fotra. Vseeno katere... Moja favorita sta Sidharta in Vlado Kreslin Ja,poslušam to,pa Magnifiko je fajn. Pa Dan D!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:31:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. to je zakon
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:31:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, Stavros je za čago, ampak Zečić pa taki koncert naredi, da ...uf No, ampak jaz sem itak nora na to muziko, tak da je to samo moje mnenje. Sem kr lušte dobla po koncertu. Botrca, grema midve skup na koncert? Ko bo? ...absolutno greva lahko skupaj...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:32:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ..edino v rave ipd. se težko vživim. No to pa tudi jaz zelo težko prebavlajm. to je zakon No,vsaj ena,ko ima okus kot jaz!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:32:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem vas prebrala za nazaj. Kaj se muzike tiče,poslušam vse,najbolj mi je zakon hous in dance-pa tudi ex-jugo ou balkan.Stavrosa pa Zećića pa slišat ne morem,mi slabo rata! eh, Stavros pa res raztura no: ...tek da sjednem na verandu, pa u karte i bevandu brojim valoveeeeeeee... boljša....kaka plava ciganko...al pa kaj ma ja...mile kitič, seka aleksić, ceca, ž.joksimović, merlin,hari mata hari.......zakon vsi skupaj....pri meni samo to čuješ....doma
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:33:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maks pa si v avtu poje skozi Nedo Ukraden-Da se nađemo na pola puta! To pa je taki komad....Uf...svetovni!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:34:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? Katere? Narodno-zabavno poslušam že od malega zaradi fotra. Vseeno katere... Moja favorita sta Sidharta in Vlado Kreslin Ja pa še jih je... Saj nimamo tako slabe muzike, razen tiste instant, pri kateri se vidi da je v 5 min narejena. Meni je všeč tudi Dan D, Šank rock, Alenka Godec, Alenka Gotar, Nina Pušlar, Alya, Tabu, Jan Plestenjak... niti se zdaj ne spomnim vseh.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:34:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Madona,vso jugo sceno smo obdelale...kaj pa slovenske?? sidharta....pa kar veliko jih je...mani je peter januš full lepo poje.... ,pa jan plestenjak...njami ...bi se našlo še kaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.7.2010 22:34:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,paFunky G-kafana na Balkanu tudi,pa same take. ta je tudi za norenje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)
Na tržnici (
0%)
Pri kmetih (
8%)
Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!