|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno tudi Eca poroča ...
16.7.2005 8:18:25   
Eca
Čeprav sem doma že skoraj teden dni, sem komaj danes utegnila da se vam javim. Kot je Meceno že povedala sva skupaj ležali v sobi :sloncek:.

Rodila sem 6.7. ob 14:30 fantka Marka:modri:, velikega 52cm in težkega 3640g. Pomagali so mi z epiduralno in tudi sicer ne morem prehvalit mariborske porodnišnice. Aja, rok sem imela 4.7., pa so me dva dni pustili čakat, 6.7. pa so mi sprožili porod. Trajal je 4ure in 20 min.

Sedaj smo doma od 10.7. in že imamo kolike. Punce naspite se, dokler ste še v enem kosu.
Tako, slike bom priložila v album, takoj ko utegnem.

Lp, Eca;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.7.2005 9:28:11   
CatJa
Lepi mali pikec!:bravo: Cestitke! :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2005 9:48:12   
benika
:rozica::rozica::rozica:mami, :darilo::darilo::darilo: malemu sinčku, :bravo::bravo::bravo:oči

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2005 10:26:29   
Anonimen
Iiiiiiiiiiiiiii, na mojo obletnico poroke!!! Kako lepo.:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Iskrene čestitke in veliko cartanja vama želim.:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2005 1:32:33   
lelaval

:bravo::bravo: Lepi mali cartlek.:duda:9nebesa
:bravo::bravo:čestitke :bravo::bravo:

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2005 19:57:30   
Anhelo2

Eca, jaz pa imam vprašanje: kako to, da so ti 2 dni po PDP sprožili porod??

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2005 7:05:24   
Eca
Ko sem imela na PDP kontrolo v porodnišnici je CTG pokazal popadke na 5 min., ki pa jih jaz nisem čutila. Ti popadki so se nadaljevali čez cel dan in se ponoči umirili. CTG sem imela 4x dnevno in vedno je kazalo popadke. Delali so mi tudi amnioskopijo(upam, da sem prav napisala) 3x, žal neuspešno. Ker se po 2 dnevih stanje ni spremenilo so mi porod sprožili.

Lp, Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?