Končno tudi Eca poroča ... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Eca -> Končno tudi Eca poroča ... (16.7.2005 8:18:25)

Čeprav sem doma že skoraj teden dni, sem komaj danes utegnila da se vam javim. Kot je Meceno že povedala sva skupaj ležali v sobi :sloncek:.

Rodila sem 6.7. ob 14:30 fantka Marka:modri:, velikega 52cm in težkega 3640g. Pomagali so mi z epiduralno in tudi sicer ne morem prehvalit mariborske porodnišnice. Aja, rok sem imela 4.7., pa so me dva dni pustili čakat, 6.7. pa so mi sprožili porod. Trajal je 4ure in 20 min.

Sedaj smo doma od 10.7. in že imamo kolike. Punce naspite se, dokler ste še v enem kosu.
Tako, slike bom priložila v album, takoj ko utegnem.

Lp, Eca;)

CatJa -> Končno tudi Eca poroča ... (16.7.2005 9:28:11)

Lepi mali pikec!:bravo: Cestitke! :rozica: :rozica: :rozica:

benika -> Končno tudi Eca poroča ... (16.7.2005 9:48:12)

:rozica::rozica::rozica:mami, :darilo::darilo::darilo: malemu sinčku, :bravo::bravo::bravo:oči

Anonimen -> Končno tudi Eca poroča ... (16.7.2005 10:26:29)

Iiiiiiiiiiiiiii, na mojo obletnico poroke!!! Kako lepo.:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Iskrene čestitke in veliko cartanja vama želim.:bravo::bravo::bravo::bravo:

lelaval -> Končno tudi Eca poroča ... (17.7.2005 1:32:33)

:bravo::bravo: Lepi mali cartlek.:duda:9nebesa
:bravo::bravo:čestitke :bravo::bravo:

Anhelo2 -> Končno tudi Eca poroča ... (17.7.2005 19:57:30)

Eca, jaz pa imam vprašanje: kako to, da so ti 2 dni po PDP sprožili porod??

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Eca -> Končno tudi Eca poroča ... (18.7.2005 7:05:24)

Ko sem imela na PDP kontrolo v porodnišnici je CTG pokazal popadke na 5 min., ki pa jih jaz nisem čutila. Ti popadki so se nadaljevali čez cel dan in se ponoči umirili. CTG sem imela 4x dnevno in vedno je kazalo popadke. Delali so mi tudi amnioskopijo(upam, da sem prav napisala) 3x, žal neuspešno. Ker se po 2 dnevih stanje ni spremenilo so mi porod sprožili.

Lp, Eca

Stran: [1]