lean
|
Dan Evo mi smo doma, kako fajn je blo nekaj za prebrat . Pregled je bil uredu, edino malo je jokala, ko je dobila pikeca. Smo kar fajn zrasli od prejšnič, tehtamo 11,6 kg kot si sasek ti pri enem letu in 78 cm smo dolgi. Pri hoji, je pa naša najbolj smešna, ko prenaša stvari, v obe roki si nabere igrače in gremo , pada miljonkrat in se spet pobere pa gre dalje. Hlačnic ali rok ne išče, ona bi rada sama, večinoma nas jezno odriva. Ko le ugotovi, da z našo pomočjo gre lažje pol pa ne spusti tako hitro in hodi, hodi in hodi. sasek super da gre naboljše. Glede poganjalca, smo mi nabavli približno takega kot je drugi link, samo ni tako lepe barve, ga v ms ni blo. Prvo varianto ti ne priporočam, so res majhni oz. za otročke, ki niso zlo velki, kar pa tvoj Ažbe ni. So tile tadrugi nekoliko večji in zato bolj stabilni,boljše izdelani, sicer naša se še zmer ne odriva, ampak ga še poriva, mislim da morajo še malo odrasti za odrivanje. Najbolje, da greste tja in probata, kateri mu bo najbolj ušeč in primeren, tudi trgovke so mi tega svetovale glede nato da je že bla takrat velika (pri 10 mescih). mož kako gre?, a mate še kužeka doma ali je zdaj mucek , malo heca. čili blo je res super, je ostala štiri ure pa še vedno si nisve vsega povedala. Neva jo obožuje od prvega trenutka, ko je izstopla iz avta, se ne spomnim, da bi koga nepoznanega tako hitro zljubila. Definitivno ne bove dopustile več, da se tako dolgo ne bi videle. Glede kosila pa mi je ta scenarij znan, ga tudi naša vsak dan "lepo" prakticira. rosca jo kar vidim, kako se krohota, kako malo je včasih treba da se mali zabavajo pa uživajte na kavi