lean -> RE: Septemberčki 2009* 3. del (21.5.2010 13:53:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka11 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mhm.... zanimivo... bo treba mal nehat kompliciratal kaj??? pa druge? jaz grem tud bolj počas, saj to da še ne uživajo vsega še ne pomen, da kompliciramo. To itak poslušam vsak dan, nazadnje sem od prijateljice, ki trenutno dela v vrtcu in pravi, da naj čimprej uvedem vsa živila, ker bo moja punčka šla v vrtec še pred enim letom in bo mogla tam jesti tisto kar jim dajo. Pravi da je zelo hudo, ko nekateri otroci včasih cel dan jejo kruh, ker ničesar nočejo oziroma sploh ne poznajo živila. Po drugi strani pa se je naša punca že malo naveličala dosedanje hrane in sem tako počas začela uvajat nova živila. Prejšnič sem ji v špinačo zmiksala tako tud hrenovko, dajem ji tudi mlečne izdelke, no sirčka še nisem. Je že tudi testenine in rižo pa kruh oziroma bolj žuli žemljico ali skorjico. Danes sem ji dala gres, katerega sem skuhala v vodi pa malo sem dodala navadnega mleka. Upam da ne bo reakcije. Je pa še veliko stvari, katere ji nisem dala, na primer ribo,.. Poleg tega pa se še med obrokami dojive, ne samo zjutraj in zvečer ter ponoči. Odvisno kakšen dan več, kakšen dan manj. Obroki: trenutno ji poskušam dodat še en obrok GH, tako da bo zdaj imela štiri in sicer.Okrog devetih mlečna kašica, potem okrog enih mesno ali zelenjavno ali testeninsko kosilo. Potem okrog štirih sadna malica in zvečer okrog pol sedmih spet pa spet mlečna. Ima pa trenutno obdobje, ko večkrat poje zelo malo, včasih celo samo par žličk. Mogoče pa so temu krivi tudi zobki, ne vem. mateja me pa zanima, kako pa Viti daš kruh s pašteto ali s srčkom, da bom vedla za pol, ko bove tud midve tako daleč prišle.
|
|
|
|