lean -> RE: Septemberčki 2009* 3. del (28.5.2010 10:32:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Mi še nismo v fazi vstajanja, plazenja in podobnega. Smo pa v fazi "mami je zakon" in je jok pri vseh drugih. Razen pri Žigu. On je tudi zakon. Zadnjič je oči Vito pazil, ker sem bla js zunaj in sem morala it not gledat, zakaj tamala tako joka. Pa jo je nosil, ji rožice kazal, se pogovarjal, pel in ne vem kaj vse ni počel. Tamala pa jokat. Sam ko me je vidla je bil smeh na obrazku. Če jo tašči pustim, jo ona ves čas zabava, nosi, z vozičkom vozi, igra se z njo pa tamala skos nerga in tečka. Ko pa js pridem lahko pa tut pol ure skup v stajci sedi in se igra. Zdej je čist mamina maza. Znakov plazenja in vstajanja pri Viti ni videt. Sedi lepo in se igra, se tut lepo naprej nagne in nasloni na roke potem se pa zvrne na trebušček noge pa v luft in brca. Tudi Žiga s ni plazil, tako da dvomim da se bo ona. Občudujem pa vse vaše nadobudneže, ki že vse živo počnejo in dosežejo. Tut js si želim takšnega otročka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] za spodbudo, taka je bla še Neva prejšnji teden, se je kar jokala, ker ji ni ratalo, je tolk brcala z nogami in tolkla z rokami, da se mi je kar smilila. Ta teden je čisto drugače, enkrat vstala v posteljici, začela kazat pa pa, čeprav sem ji kazala že en mesec, pa danes je začela raziskovat. Boš vidla, kako se to lahko hitro spremeni.
|
|
|
|