Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 19:57:41
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja "talent za pospravljanje" no vidiš kako te otrok vidi F. je boljše, hvala za skrb. Je sicer pol noči prekašljal, zjutraj pa je imel ful zelenega smrklja. Vsaj zahripan ni več toliko. F. se tudi dere, ko mu nos pucamo. L. se je na začetku tudi drl potem se je pa navadil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:14:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Muller ima teden otroka in imajo dosti stvari znižanih,tudi pamperske Jutri greva v BTC če bo katera kje v bližini.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:30:55
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - jst v mulerju skoz manj kupujem. še plenice sem začela v hoferju kupovat. AM ne rabimo več. no kakšne robčke mogoče. tam mene kar mine, ker so tako hudomušno vse nastrojene....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:35:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek tam mene kar mine, ker so tako hudomušno vse nastrojene.... kolegica a ti si to tut opazila? pa hvala za nasvet, ko je v banji je res lažje, samo zdej mu čistimo vsaj 4x na dan, tolkrat se mi ga pa ne da umivat zdele je dobil še operil, upam da bo ponoči boljše jaz grem tudi čedalje manj v muellerja, večino v DM dobim, pa v hoferju tut plenice, moram še vlažne robčke preverit, če so ok... ene sem zadnjič vzela pa so tako smrdeli da groza, majo čist previsoko med sestavinami parfum
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:37:05
|
|
|
|
koala.cek
|
sicer pa naš rojstni dan uspel. malo smo pekli, seveda je skoz scalo in še dobro da nismo imeli planov, da bi bili zunaj. smo pa malo več po balkonu skakali. je bilo luštno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa v Mueller hodim po tamale avtomobilčke ali če mu kakšno igračo obljubim... ampak to je tako ali tako 1x mesečno, če. Leela, upam, da ta zeleni smrkelj hitro ven spravite. sicer pravijo, da je takšen še kužen, a sem ga pri naših kar vesela, ker vem, da je že proti koncu. pa glavoboli... mamice, kakšen pomirjevalni čajček! meni pomaga bolj kot tablet. Dudica, piješ dovolj vode? majana upam, da je bil tvoj doma in si izkoristila kakšno urico sprehoda. pa za vaju z J.! ja, fiziološke pa nihče ne mara v nos. pri nas veliki takoj začne dihat skozi nos in je v minutki zdrav, samo da mu jo omenim. kaj pa če bi poskusila s kakšnim pršilom za nos? Aquamaris je povsem naraven. danes sta oba zaspala dokaj hitro. tako da imam čas za Talente (če so sploh danes)... ali pa za Maria.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:42:33
|
|
|
|
koala.cek
|
ja itak. muler ima čist tooo muč negativne energije. sem šla zadnjič v dm, sem bila tako prijetno presenečena, ker me končno nekdo v trgovini pozdravi. ne vem, že dolgo nisem srečala prijaznih prodajalk. tudi drugod. pa še nekaj mi je všeč. da mi robo pospravijo v vrečko. pa zaradi tega ne naredi nobene hude gužve. to je sicer v ZDA praksa, tukaj mi gre pa na živce, ko tako na hitro zmečejo vse na konec pulta, potem vlečem ven kartice, otrok se dere, pospravit moram v vrečke, blagajničarka pa sedi in gleda....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:54:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
crknjena delam si pico za večerjo, pol pa samo spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 20:55:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa glavoboli... mamice, kakšen pomirjevalni čajček! meni pomaga bolj kot tablet. Dudica, piješ dovolj vode? Ne res ne...žal ne morem in ne morem se silit s pitjem ...že od nekdaj,edino ko sem bila noseča sem se silila,res silila... Jaz pa v mullerja zmeraj več,dobro z mlekom bomo nehali...kupujem pa prašek in mehčalec pa plenice,ostajam na mullerjevih pamperskah...robčki prav tako pampers...razlika je očitna...mela sem DM-ove in hoferjeve ampak nobeden ne obriše kakca dol iz ritke tako kot pampersovi robčki! Pa igrače ja...in kozmetika...itd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 21:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
že dolgo nisem srečala prijaznih prodajalk. ja. res ji je vedno manj. ampak tudi kupci s(m)o vedno manj prijazni. Dudica, poskusi s požirki... glavoboli so ponavadi eden od znakov dehidriranosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.5.2010 21:21:29
|
|
|
|
Leela
|
Maja kaj ko bi katmat rekla za ninico, ker blizu stanuje... jaz večali manj kupujem v DM. V millerju se splača tavelik čaj od hippa in kozarčki hrane, pa kakšne igrače. v kopru ti pa tudi v millerju v vrečke zložijo... sem dobila sparove robčke enkrat in sem F. rit brisala ko se je ukakal in sem skoraj bruhala. Zmagovalna kombinacija .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 6:59:39
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Oblečem T. da ga peljem v vrtec potem pa bova z Majem šla v btc...pa še blue bova obiskala Lepo deževno dopoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 7:41:52
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro pa je spet ponedeljek. dudica uživaj v šopingu. paupa vso srečno na delovnem mestu. ostalim pa - uživajte !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 7:54:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:00:52
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Samo da vas mal pozdravim. Preživeli smo lep vikend na Bledu med gledanjem veslačev. Vsem, ki so praznovali r.d. vse najboljše. Majana za J. Upam da ste danes kej boljše spali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:04:21
|
|
|
|
šivilja
|
Danes, ko je bilo treba vstat in K. za šolo zrihtat, je pa malo dete veselo vleklo dreto zraven mene - jasno je skočila pokonci tisti trenutek ko sem vstala Še dobro, da se tukaj piše in ne govori, ker me tako grlo boli, da ne morem požirat (si že kuham čajček) Premalo pitja - definitivno lahko vzrok za glavobol (preverjeno) Mueller - no comment - že dvigalo je nemogoče, kaj šele prodajalke. Je pa res, da imajo nekaj stvari, ki jih nikjer drugje nimajo Majana - če vstrajaš s fiziološko se navadijo - pri nas je to del rutine in velika dva si že sama špricata vsak večer Flaska - dobr dan - sem te že malo pogrešala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:04:34
|
|
|
|
Leela
|
prdrajsala do službe, ponedeljkova prometna konica, dež, dela na cesti...užitek lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:25:21
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro... Še vedno se mi ni posušil stroj perila,ki sem ga obesila v soboto popoldan Nujno bo treba sušilca nabavit. šivilja sem dobila odločbo. Ne vem, a naj kaj pokličem za izbiro enote, ali počakam? Jutri pa začnem čisto zares v službo hodit Sej je kul, ker bo tam,kjer si želim delat, ampak ne kul, ker bom cele dneve od doma.....Groza, kar H moram pustit brez mene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. FLASKA čajček dober. hvala. tiste, ki se sestavljate - sestavite se dobro! tudi jaz vam želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:34:01
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro... Še vedno se mi ni posušil stroj perila,ki sem ga obesila v soboto popoldan Nujno bo treba sušilca nabavit. šivilja sem dobila odločbo. Ne vem, a naj kaj pokličem za izbiro enote, ali počakam? Jutri pa začnem čisto zares v službo hodit Sej je kul, ker bo tam,kjer si želim delat, ampak ne kul, ker bom cele dneve od doma.....Groza, kar H moram pustit brez mene Perilo - predtavljaj si pri treh otrocih in pralnih plenicah - dve stojali konstantno polni, pri tem vremenu je pa sploh kriza Vrtec - pomoje ni treba klicat, mislim da poveš ob podpisu pogodbe, pa še jaz bom malo prišepnila. Sem zdaj ugotovila, da nas ne bo v SLo , ko se podpisuje pogodbe, moram malo povprašat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:43:48
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Spali dobro, med vikendom napolnili baterije... Bili v Guliverllandiji... super in res predlagam za izlet. Anže je užival 100 na uro, midva sva bila pa tudi vesela, ker sva videla kakšno veselje smo mu naredili. Luka... no coment... slab dan je imel očitno... Vsi , ki ste imeli rd VSE NAJBOLJŠE... Danes je pri nas dan za pospravljanje, vmes pa pokličem še na pek... mi postane slabo že ob sami misli... Perilo... sem poskusila sušit perilo na terasi. Kupila stojalo, kljukice, vedro... tako obesila 3 stroje... nikoli več... Ne, da sem imela več dela, še možek in velike sine sta se pritoževala... hb za sušilec...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 8:55:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Flaska - dobr dan - sem te že malo pogrešala Sivilja, jaz te občudujem. Jaz bom zdaj zdaj izpregla pa imam samo dva otroka (in povrh sta še zelo pridna)... Upam da ti glavobol kmalu mine, grlo pa čimprej neha bolet Ok, grem na faks. Uživajte, jaz bom poskusila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 9:14:31
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Nismo spali sploh, že drugo noč... Jao bože, zmešalo se mi bo. Pa lih preden se je to začelo, je recimo temu mal boljše začeu spat... Res nimam sreče Zdele spi, sem ga dala kr pol sede spat, da vsaj mal lahko diha. Potem pa spet pucanje noska.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 9:17:25
|
|
|
|
majana79
|
aja, prej se je z rokico tolkel po desni strani obraza? a to slučajno pomeni da ga kaj boli?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 9:34:12
|
|
|
|
petrazg
|
Majana, možno, da se je samo malo igral... lahko pa da ga boli zaradi zobkov...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?