Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 21:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Šivilja lušna frizurca Pa res zgledaš enih 20 let stara Tvojga pa kr pred vrsto postav ga bomo staškale vse po vrsti Mi mamo pa zgleda otroka, ki ma malo krize, ker sta tati in mami cele dneve od doma... Je komaj nazaj zaspal prejle pa še to v najini postelji, kjer sicer ni težav. Zdej se pa skoz neki zbuja In nenavadno je to, da hoče v naročje, ko ponavadi ne izraža takih želja a je možno da tako izraža občutke? Ker ko prideva domov je sicer vesel in takoj na roke, ampak navezan pa kej bolj ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 22:40:07
|
|
|
|
ivanamdb
|
jp ziva, mislim da lahk to na ta nacin izraza. tudi moja ni prevec navezana, lahko bi rekla da je prakticno neodvisna, pride samo ce kaj rabi (beri- piskotke). zdaj je ze en dobr mesec pri noni in nonotu, in ko smo zadnjic bili skupaj, cez dan je blo vse fajn, ko je sla spat je bil jok, kricanje, in je sam v narocju hotela bit, ene dobre 2 urce! in je vsak 5 min utrujeno odpirala ocke, kot da bi kontrolirala. potem sva jo dala v postlo, in potem ob 3 zjutraj se je spet zbudila in je bil tak jok da sva je v najino postlo dali, pa se se ene pol urce brcala in jokcala. ja saj bo, to je faza, sigurno je vesel fantek, ampak je majhen in rabi starse, tko da to izraza ko gre spat, ker se tedaj pocuti najbolj nezasciten.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:24:01
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! živček, sem dobila včeraj isto idejo, že delam na tem, tko da ti sporočim več popoldne HBDJP! a še kateri FB ne dela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst grem danes še v BTC po službi, pa lahko še jaz malo pogledam če si za... Ivana sej drugega praktično mi ne pride na pamet, kaj bi lahko bilo... No pa sej se bo ulaufal DOBRO JUTRO ZMAJČICE!!! P.S. Majana meni dela FB
< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.8.2010 7:30:03 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:34:27
|
|
|
|
majana79
|
živa, jaz sem misla it v CA pa Leklerka, ker vem da majo tini mini številke tam, lahko pa ti tut uč vržeš sumim da so nam blokirali FB v službi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:36:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likat men se tud tale fuuuuuuull dopade iii ja bi likala!!!!!!!!!!!maja ,flaska....vidve ste pa res gluhe...a ne vidite da klice katjaaaa...katjaaaaa dobroooo jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M ma tudi manjše številke... Kokr hočeš... Meni je vseeno... Lahko pa ostaneva na vezi in se slišiva če kera kaj najde
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 7:52:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 H&M ma tudi manjše številke... Kokr hočeš... Meni je vseeno... Lahko pa ostaneva na vezi in se slišiva če kera kaj najde komot a ma HM tut manjše od 50? k tok smo mi najmanjše lani dobil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:01:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue pejt delat, da bo ena manj v vrsti za unga desca IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a vam recem da mi se nc ne dela.....tolk se mi ne da nc...ma cist nc....tud to coffee station - 2 metre mi se ne da...ok daj... moram it po en kofe ce ne bom na tleh padla in zaspala. a mladeniči ti niso bli dovolj So pa kr naenkrat vse zginle....likajo al kako? Aja...koalka mesi IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no recimo, za moj okus in starost (nekaj bolj resnega, recimo da ne rabim smajlajočih se opic ) tale definitivno ni po mojem okusu katrinka čestitke za Sandro Lariso tudi tukaj IZVIRNO SPOROČILO: majana79 faaaaaaaak babe ve niste normalne sam da je blue pršla gor, se vam je strenal še dobr da sva z ledenko en pir spile takrat k ste se ve tle slinle, sva mele vsaj kej od popoldneva živček, jeeeee, si se opogumla pa lih na taprav dan si pršla šivilja, čakamo poročilo o novi frizuri blue, maja, vaju pa itak taška čaka, tko da... majana, vsaj enkrat so me ble babe vesele ko sem se oglasila na rr a ti drgač nimaš Katrinkine cifre??? si je niste v čolnarni zmenjale??? šivilja sexi mama.. huda frizurca.. prava mladenka IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek šivilja - a si vidla ? dobro da nisi bila danes v naših koncih http://24ur.com/novice/crna-kronika/pri-stanezicah-strmoglavilo-letalo.html#comment baje da je bil notri Erazem Pintar, sej mislim da zares tukaj pristaja s svojim frčoflanom svašta IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ŽIVA DOBRODOŠLA ...majčica 2011??? Hvala Sem pa januarčica 2011 Katrinči sem že čestitala, sem pa razmišljala da bi ji kupile en tini mini kompletek, pa ji ga poslale kot darilo Kaj pravte? Zmajčice... Same ste krive... Vse lublančanke ste mi pobrale, zdej morm pa tuki težit jz sem za... kr se boste zmenile me kontaktirej na mobi.. sej maš mojo cifro.. ker ne vem kok časa bom kle na rr al pa na fb majana men fb normalno dela.. spet neki prenavljajo. tko da mal šteka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 DOBRO JUTRO ZMAJČICE!!! tudi vam IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sumim da so nam blokirali FB v službi sej prov, boste vsaj kej delal namesto da po cele dneve na fb vidite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:07:59
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:08:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro tudi tebi.. kako ste kej??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:12:51
|
|
|
|
KatMat
|
ej blue bo bo....pa ti?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:13:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ej blue bo bo....pa ti? ja kr gre.. nisem mogla spat, pa visim na računalniku... čakam da se otroček prebudi :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Majana neki manjšega majo, sicer pa je tudi KIK primeren za tini mini številke. Sem ji pa jaz že včeraj po SMS-u sporočila, da ji KOMOT posodim ta mičkene cotice od Žigata, ker je itak vse bolj kot ne nevtralno in še poletno Je rekla da mi sporoči, ampak mam mal občutek, da ji je nerodno vzet... Mogoče pa noče Nevem Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke. En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
majana mene je tut vrglo s FB Zgleda da spet neki delajo... Mogoče pa je še upanje zate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:17:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke. En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno sej jz mam tud skor od vseh cifre.. nikol ne veš kdaj jo boš rabil :) kr pejt po roladico... še zame eno popapaj.. sej bo zastopu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:20:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Majana neki manjšega majo, sicer pa je tudi KIK primeren za tini mini številke. Sem ji pa jaz že včeraj po SMS-u sporočila, da ji KOMOT posodim ta mičkene cotice od Žigata, ker je itak vse bolj kot ne nevtralno in še poletno Je rekla da mi sporoči, ampak mam mal občutek, da ji je nerodno vzet... Mogoče pa noče Nevem Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke. En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno A imaš spet težave s cukrčkom ali preventivno? Ti, pa kaj jaz to berem po FB, da maš novo službo. Ma, si dobra! Pa nosečo so te vzel - bravo. Daj kaj več povej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:20:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Majana neki manjšega majo, sicer pa je tudi KIK primeren za tini mini številke. Sem ji pa jaz že včeraj po SMS-u sporočila, da ji KOMOT posodim ta mičkene cotice od Žigata, ker je itak vse bolj kot ne nevtralno in še poletno Je rekla da mi sporoči, ampak mam mal občutek, da ji je nerodno vzet... Mogoče pa noče Nevem Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke. En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno A imaš spet težave s cukrčkom ali preventivno? Ti, pa kaj jaz to berem po FB, da maš novo službo. Ma, si dobra! Pa nosečo so te vzel - bravo. Daj kaj več povej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj Morm še skrivat Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela A sem podla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:21:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro tudi tebi.. kako ste kej?? kar bo za zdržat živa bi mele pa še me tebe na fb
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:22:24
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka šivilja je pa hot da ne bo ratal kak majček pa ko smo že pri pomočnikih... Sem mojmu povedala tale tvoj komentar - ga je pol isku po FB, da bi ti napisu, da bo pazu. No, zdaj ti pa jaz napišem, da JE pazu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:23:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj Morm še skrivat Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela A sem podla? ma dej ne sekirej se.. jz sem mela sicer mal drgač.. sem po 4 mesecih šihta povedala da sem noreča, tko da nisem niti eno leto delala preden sem šla ma porodniško.. nisi podla... vsaj če mene vprašaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:25:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi sem ti poslala ZS na FB za živo... :) ne bit živa jezna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:26:32
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj Morm še skrivat Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela A sem podla? ma dej ne sekirej se.. jz sem mela sicer mal drgač.. sem po 4 mesecih šihta povedala da sem noreča, tko da nisem niti eno leto delala preden sem šla ma porodniško.. nisi podla... vsaj če mene vprašaš Zdaj so taki cajti, da moraš najprej mislit za svojo rit! Tudi če ti pol ne podaljšajo pogodbe, maš pa vsaj status za porodniško. Če se delodajalci grdo obnašajo, se morajo pa še delavci. Zdaj grem pa z Lejkico na kufe, papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 8:28:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj Morm še skrivat Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela A sem podla? ma dej ne sekirej se.. jz sem mela sicer mal drgač.. sem po 4 mesecih šihta povedala da sem noreča, tko da nisem niti eno leto delala preden sem šla ma porodniško.. nisi podla... vsaj če mene vprašaš Zdaj so taki cajti, da moraš najprej mislit za svojo rit! Tudi če ti pol ne podaljšajo pogodbe, maš pa vsaj status za porodniško. Če se delodajalci grdo obnašajo, se morajo pa še delavci. Zdaj grem pa z Lejkico na kufe, papa uživajta.. lepo jo pozdravi
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?