|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
19.8.2010 14:29:37   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

Vas pa berem in ste prov face.... Bi se vam pridružla če mi ne bi blo preveč nerodno user posted image

Kakšn nerodno neki user posted image Ti kar pridi, več nas je bolj je veselo! Zdej si ravno pomočnike podajamo, si prišla ravno pravi časuser posted image

No nej vam bo user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Blue Žiga je faca še naprej... Je bolje, driska se je umirila, rito smo tudi pocajtali. Zdej se crklja s prekmursko babico user posted image Samo še danes mu je namenjeno to ugodje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si se le opogumila!!!!!!ponovno dobrodosla med top 30 čvekačicami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.8.2010 14:30:04   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

Vas pa berem in ste prov face.... Bi se vam pridružla če mi ne bi blo preveč nerodno user posted image

Kakšn nerodno neki user posted image Ti kar pridi, več nas je bolj je veselo! Zdej si ravno pomočnike podajamo, si prišla ravno pravi časuser posted image

No nej vam bo user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Blue Žiga je faca še naprej... Je bolje, driska se je umirila, rito smo tudi pocajtali. Zdej se crklja s prekmursko babico user posted image Samo še danes mu je namenjeno to ugodje user posted image

super, se mormo spet mal srečat... zanč enkrat sem te vidla v btc-ju, sam sem mela glih full strank, pa nisem mogla za tabo zaupit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.8.2010 14:30:08   
KatMat
pismu sam morem res po tijo....jao jao....a ste mogle fante nalept???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.8.2010 14:30:43   
Blueeyes

Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image   men se tud tale fuuuuuuull dopade

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 19.8.2010 14:31:05 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.8.2010 14:31:15   
PapuaNG
o živa, zdej so se mi pa kr učke osolzile, ko sem tvoj ticker pogledala user posted image Zgleda res rabim še enega user posted image ,da ne bom več tok sentimentalna kar se malih pupekov tiče user posted image Jih bom mela potem za nekaj časa (beri-za vedno) dost. Vsaj kar se plenic ipd. tiče.

drugače pa tale prvi pomočnik ni švoh. Bi se ga dal ponucat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.8.2010 14:31:24   
koala.cek
ja kolk pa ste ve stare, da tako mladoletne pomočnike limate ? tisti taprvi bi bil čist taprav za mojo hčerko, zame je pa v iber prenedolžen smileuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.8.2010 14:31:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pismu sam morem res po tijo....jao jao....a ste mogle fante nalept???

nism jz user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.8.2010 14:32:54   
PapuaNG
joj blue, tale paket mošnjičkov me je pa kr na zic prikoval user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.8.2010 14:33:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ja kolk pa ste ve stare, da tako mladoletne pomočnike limate ? tisti taprvi bi bil čist taprav za mojo hčerko, zame je pa v iber prenedolžen smileuser posted image

Dej no, koalka... Sej imaš mešano na roštilju, izberiuser posted image Sam unga v posteljnini pusti, moram it jaz prelikavat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.8.2010 14:33:22   
PapuaNG
ubistvu si me čist dekoncentrirala. Namest da bi delala zdej vanje bulim. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.8.2010 14:33:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

o živa, zdej so se mi pa kr učke osolzile, ko sem tvoj ticker pogledala user posted image Zgleda res rabim še enega user posted image ,da ne bom več tok sentimentalna kar se malih pupekov tiče user posted image Jih bom mela potem za nekaj časa (beri-za vedno) dost. Vsaj kar se plenic ipd. tiče.

drugače pa tale prvi pomočnik ni švoh. Bi se ga dal ponucat user posted image

ja sam res... mene je tud kr zadel k sem pogledala... se spomnim kako je blo prvič

pomočnike pa itak da bi se dal vse ponucat, tko ali drugače

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.8.2010 14:35:10   
Blueeyes

ha ha ha.. sicer pa nismo rekle kaj bi delale z njimi... tko da user posted image user posted image  ene bi jih uporabile samo za delat, druge za gledat, tretje pa ... hmmmmm le za kaj user posted image

joj blue, tale paket mošnjičkov me je pa kr na zic prikoval user posted image

to je bil moj namen.. ste kr oživele... odkar sem se logirala gor so že 3 strani napisane

Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.8.2010 14:35:47   
Blueeyes

ubistvu si me čist dekoncentrirala. Namest da bi delala zdej vanje bulim. 

ah še ni hudga.. še lepo pišeš.. brez pravopisnih napak.. tko da ti še ni preveč hudga user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.8.2010 14:36:35   
maja1488

Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Flaša...a ne vidš da mene kliče...spelji se!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.8.2010 14:37:19   
FLASK_A
Maja, zamudila si. Ko bo znucan ga dobiš. Prej pa neuser posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.8.2010 14:38:10   
Anonimen
Blue in Papua... Sem vama fouš da se vama orosijo učke... K bi se vsaj men tut user posted image   Jst se še nič ne veselim... Me hormoni mal (beri: ornk) mečejo user posted image Ampak iz depresije sem prilezla, tko da je še upanje zame user posted image user posted image

Pa hvala za dobrodošlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obljubim, da bom pridna čvekalka user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.8.2010 14:38:50   
Blueeyes
dej flaška in maja.. ne kregita se.. jz sem ga objavla.. moj je user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.8.2010 14:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Flaša...a ne vidš da mene kliče...spelji se!

JST NIČ NE VIDIM!!! Tko da: MOJE! user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.8.2010 14:39:15   
Blueeyes

Maja, zamudila si. Ko bo znucan ga dobiš. Prej pa neuser posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  ta je dobra

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.8.2010 14:39:24   
koala.cek
mislim, da se takle dedec več ali manj več gleda v ogledalo, kot vse me skup...tako da, kaj naj s takim počnem ? mogoče namesto svetilke, al pa namesto tistega mikserja, ki ga je prilepila šivilja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.8.2010 14:39:58   
Blueeyes

Blue in Papua... Sem vama fouš da se vama orosijo učke... K bi se vsaj men tut user posted image   Jst se še nič ne veselim... Me hormoni mal (beri: ornk) mečejo user posted image Ampak iz depresije sem prilezla, tko da je še upanje zame user posted image user posted image

Pa hvala za dobrodošlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obljubim, da bom pridna čvekalka user posted image

juhej živa.... ma sej vemo kako je to s hormoni.. smo ble vse na istem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.8.2010 14:39:59   
FLASK_A
Mater, kolk krega zarad enga dedca... Sej ga bom hitr znucala pa ga dam naprej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.8.2010 14:40:17   
maja1488
aja...Živa...dobrodošla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.8.2010 14:40:30   
Blueeyes

mislim, da se takle dedec več ali manj več gleda v ogledalo, kot vse me skup...tako da, kaj naj s takim počnem ? mogoče namesto svetilke, al pa namesto tistega mikserja, ki ga je prilepila šivilja

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.8.2010 14:41:04   
Blueeyes

Mater, kolk krega zarad enga dedca... Sej ga bom hitr znucala pa ga dam naprej. user posted image

ja pohit.. kolona se kr iz sekunde v sekundo daljša.. pa on bo kot znucana cunja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kamenčki sreče
Kamenčki sreče so preprosta, a izjemno čarobna ideja – ročno poslikani kamni, ki jih ustvarjalci puščajo na različnih me...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......