Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:29:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala) Vas pa berem in ste prov face.... Bi se vam pridružla če mi ne bi blo preveč nerodno Kakšn nerodno neki Ti kar pridi, več nas je bolj je veselo! Zdej si ravno pomočnike podajamo, si prišla ravno pravi čas No nej vam bo Sicer pa Blue Žiga je faca še naprej... Je bolje, driska se je umirila, rito smo tudi pocajtali. Zdej se crklja s prekmursko babico Samo še danes mu je namenjeno to ugodje si se le opogumila!!!!!!ponovno dobrodosla med top 30 čvekačicami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:30:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala) Vas pa berem in ste prov face.... Bi se vam pridružla če mi ne bi blo preveč nerodno Kakšn nerodno neki Ti kar pridi, več nas je bolj je veselo! Zdej si ravno pomočnike podajamo, si prišla ravno pravi čas No nej vam bo Sicer pa Blue Žiga je faca še naprej... Je bolje, driska se je umirila, rito smo tudi pocajtali. Zdej se crklja s prekmursko babico Samo še danes mu je namenjeno to ugodje super, se mormo spet mal srečat... zanč enkrat sem te vidla v btc-ju, sam sem mela glih full strank, pa nisem mogla za tabo zaupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:30:08
|
|
|
|
KatMat
|
pismu sam morem res po tijo....jao jao....a ste mogle fante nalept???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:30:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likat men se tud tale fuuuuuuull dopade
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 19.8.2010 14:31:05 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:31:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
o živa, zdej so se mi pa kr učke osolzile, ko sem tvoj ticker pogledala Zgleda res rabim še enega ,da ne bom več tok sentimentalna kar se malih pupekov tiče Jih bom mela potem za nekaj časa (beri-za vedno) dost. Vsaj kar se plenic ipd. tiče. drugače pa tale prvi pomočnik ni švoh. Bi se ga dal ponucat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:31:24
|
|
|
|
koala.cek
|
ja kolk pa ste ve stare, da tako mladoletne pomočnike limate ? tisti taprvi bi bil čist taprav za mojo hčerko, zame je pa v iber prenedolžen smile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:31:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pismu sam morem res po tijo....jao jao....a ste mogle fante nalept??? nism jz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:32:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj blue, tale paket mošnjičkov me je pa kr na zic prikoval
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:33:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ja kolk pa ste ve stare, da tako mladoletne pomočnike limate ? tisti taprvi bi bil čist taprav za mojo hčerko, zame je pa v iber prenedolžen smile Dej no, koalka... Sej imaš mešano na roštilju, izberi Sam unga v posteljnini pusti, moram it jaz prelikavat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:33:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
ubistvu si me čist dekoncentrirala. Namest da bi delala zdej vanje bulim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:33:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG o živa, zdej so se mi pa kr učke osolzile, ko sem tvoj ticker pogledala Zgleda res rabim še enega ,da ne bom več tok sentimentalna kar se malih pupekov tiče Jih bom mela potem za nekaj časa (beri-za vedno) dost. Vsaj kar se plenic ipd. tiče. drugače pa tale prvi pomočnik ni švoh. Bi se ga dal ponucat ja sam res... mene je tud kr zadel k sem pogledala... se spomnim kako je blo prvič pomočnike pa itak da bi se dal vse ponucat, tko ali drugače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:35:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ja kolk pa ste ve stare, da tako mladoletne pomočnike limate ? tisti taprvi bi bil čist taprav za mojo hčerko, zame je pa v iber prenedolžen smile ha ha ha.. sicer pa nismo rekle kaj bi delale z njimi... tko da ene bi jih uporabile samo za delat, druge za gledat, tretje pa ... hmmmmm le za kaj IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG joj blue, tale paket mošnjičkov me je pa kr na zic prikoval to je bil moj namen.. ste kr oživele... odkar sem se logirala gor so že 3 strani napisane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:35:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG ubistvu si me čist dekoncentrirala. Namest da bi delala zdej vanje bulim. ah še ni hudga.. še lepo pišeš.. brez pravopisnih napak.. tko da ti še ni preveč hudga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:36:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likat Flaša...a ne vidš da mene kliče...spelji se!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:37:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, zamudila si. Ko bo znucan ga dobiš. Prej pa ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue in Papua... Sem vama fouš da se vama orosijo učke... K bi se vsaj men tut Jst se še nič ne veselim... Me hormoni mal (beri: ornk) mečejo Ampak iz depresije sem prilezla, tko da je še upanje zame Pa hvala za dobrodošlico Obljubim, da bom pridna čvekalka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:38:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
dej flaška in maja.. ne kregita se.. jz sem ga objavla.. moj je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likat Flaša...a ne vidš da mene kliče...spelji se! JST NIČ NE VIDIM!!! Tko da: MOJE!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:39:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja, zamudila si. Ko bo znucan ga dobiš. Prej pa ne ta je dobra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:39:24
|
|
|
|
koala.cek
|
mislim, da se takle dedec več ali manj več gleda v ogledalo, kot vse me skup...tako da, kaj naj s takim počnem ? mogoče namesto svetilke, al pa namesto tistega mikserja, ki ga je prilepila šivilja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:39:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue in Papua... Sem vama fouš da se vama orosijo učke... K bi se vsaj men tut Jst se še nič ne veselim... Me hormoni mal (beri: ornk) mečejo Ampak iz depresije sem prilezla, tko da je še upanje zame Pa hvala za dobrodošlico Obljubim, da bom pridna čvekalka juhej živa.... ma sej vemo kako je to s hormoni.. smo ble vse na istem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:39:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mater, kolk krega zarad enga dedca... Sej ga bom hitr znucala pa ga dam naprej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:40:17
|
|
|
|
maja1488
|
aja...Živa...dobrodošla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:40:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mislim, da se takle dedec več ali manj več gleda v ogledalo, kot vse me skup...tako da, kaj naj s takim počnem ? mogoče namesto svetilke, al pa namesto tistega mikserja, ki ga je prilepila šivilja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 14:41:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mater, kolk krega zarad enga dedca... Sej ga bom hitr znucala pa ga dam naprej. ja pohit.. kolona se kr iz sekunde v sekundo daljša.. pa on bo kot znucana cunja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kamenčki srečeKamenčki sreče so preprosta, a izjemno čarobna ideja – ročno poslikani kamni, ki jih ustvarjalci puščajo na različnih me...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......