|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Točkovaje Ivača Gorica
2.6.2010 11:38:15   
boni25
A kej veste o tem da naj bi odprli se dva oddelka,ker je bilo spet veliko otrok zavrnjenih?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.6.2010 23:37:57   
neimenovan
Občina Ivančna Gorica je pa res nenormalna, da jih ni sram pošiljat sklepe na katerih je razvidno, koliko otrok ni dobilo prostora v vrtcu. Za otvoritev novega vrtca so napravili tako slavje in baharijo, da so občani dobili občutek, da je s pridobitvijo tega bloka - vrtca, rešen problem s vpisom v vrtec. Da jih ni sram, pa so ponosni, kaj so naredili, temu se reče nič!!! Lahko naredijo še tri take bloke - vrtce, potem se naj pa hvalijo. Kot je vidno v Ivančni radijo gradijo bloke, zato je tudi vrtec tak. Če so veselo podpisovali gradbena dovoljenja za gradnje blokov po ivančni in kasirali na ta račun, saj se imajo za zelo pametne, naj bi s tem denarjem naredili še kakšen vrtec, saj logično, da če se ljudje priselijo v kraj, da se s tem poveča tudi število otrok.

V pravilniku je zapisano (objavljeno na njihovi strani):  Vrtec vpisuje in vključuje predšolske otroke od prvega leta starosti (ne mlajših od 11 mesecev) do vstopa v šolo. A sprejeli so otroka, ki bo 1. septembra star dobrih osem mesecev (celo na petem mestu je s 16 točkami), mojemu otroku so pa lani napisali, da je premlad, ker še nima 11 mesecev in sploh ni bil nič točkovan. Zgleda, da za izjeme obstaja drugačen pravilnik! 

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.6.2010 8:21:24   
sončnica24
Lahko da je otrok starejši ali mlajši od tvojega in je padel v drugo skupino, kjer ni tako velikega vpisa. Pri nas se je zgodilo tako da so vsi otroci, ki so bili vpisani v vrtec, vrtec dobili ne glede na točke. Za jaslice pa je druga zgodba ampak spet v večini za tiste ta najmlajše. Tisti za zadnjo skupino jaslic je že manj takšnih ki niso dobili prostora. Veliko je kriterijev, ki vplivajo drugače pa če se ti zdi da se ti godi krivica pa idi v vrtec in jih vprašaj zakaj je tako kot je?

(odgovor članu neimenovan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.6.2010 10:52:32   
novakatja
Tu v IG je res po domače. Jaz tudi poznam primer, ko so s premalo točkami noter prišli v novi vrtec preko vaškega občinskega svetnika v pravi stranki. Da ne omenjam, da ga nujno niti niso rabili... Tako je to pri nas. Znajdi se kot veš in znaš.

Mi smo priseljenci, pa sem ostala kar v LJ prijavljena in sem tam lani dobila vrtec. Prej sem se pozanimala v IG in so rekli, da itak ni šans. Mogoče po 3. letu starosti. Za drugega bom tudi prisiljena to napraviti. Sicer si za ljubljančane državni sovražnik, ampak vsak rešuje svojo rit, kakor ve.
Meni se zdi kršenje mojih človekovih pravic, da si ne morem izbrati vrtca, ki ga hočem za svojega otroka. Saj ni zastonj.

A ste prebrale v Klasju, da bodo nasproti Mercatorja zgradili naselje stanovanjskih hiš, vrtca pa ne...
Verjetno računajo, da se bodo sami upokojenci priselili javascript:void(AddText('user posted image '))

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.6.2010 11:28:23   
neimenovan
Otrok, ki bo star septembra osem mesecev je sprejet zato, ker je nov pravilnik, samo uradno objavljenega nimajo nikjer.  Očitno so imeli kakšno vezo, da je dobil mesto. Ta otrok je v isti skupini, kot moj in devet mesecev mlajši od mojega. Na sestanku je ravnateljica govorila, da ne sprejemajo otrok mlajših od enajst mesecev, niti rezervacije ni v njihovem vrtcu in če otroka dalj časa ni v vrtcu (razen zdravstvenih težev), ga enostavno ispišejo in dajo prostor drugemu. Zdaj, po šestih mesecih pa imajo nov pravilnik. Rada bi ga videla, uradno objavljenega. Pa na internetu na njihovi strani bi lahko novosti sproti objavljali, ne pa da imajo zastarele zadeve.
Ja, sem videla v Klasju, kar pritisk mi je narastel, ker ne znajo drugega na občinskih sejah sklepati, kot to, kako bodo gradili bloke in vrstne hiše, pa kdaj bodo imeli fešte in to za naš denar. Raje bi naredili kaj za zdravstvo, vrtec in šole. Želijo si čim več prebivalcev, a zdravnika pa vrtec bodo pa v ljubljani obiskovali. Se vidi, da imajo kurjo pamet

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.10.2010 18:23:51   
Adelina
Ali morda katera ve, kako je z novimi oddelki vrtca na Krki. V novem Klasju piše, da bodo celo 3 in ne dva kot je bilo sprva rečeno. Oddelki katere starostne skupine otrok bodo, ali so "izbranci" že obveščeni.

(odgovor članu neimenovan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.10.2010 13:23:15   
viledka
...ej ....zakja pa se ne mal organizirate. Napisite eno peticijo zupanu (novemu zupanu), vkljucite se kake medije in pripravite shod z vozicki in otroci pred obcino.
Pred leti je bila tako ena pobudnica peticije iz ringaraje, smo pisale Jankovicu in bile pripravljene septembra z voziski prdet pred magistrat.  pobudnico je osebno poklical in zdaj za Ljubljancane res ni tako velikega problema za vrtec kot vcasih. (mogoce res na racun "blokade" za otroke drugih obcin, ampak za tiste ki placujemo Ljubljani davke, pa je za varstvo bolje preskrbljeno)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?