|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Točkovaje Ivančna Gorica
19.5.2010 9:57:28   
Tašana
nikjer na netu ne najdem pravilnika o sprejemu otroka v Vrtec Ivančna Gorica. namreč zanima me njihovo točkovanje. največ točk, ki jih lahko zbereš je 16. pa bi zelo rada vedela kako pridejo do te številke. Kajti v MOLU je veliko višja številka kajne? Vrtec Grosuplje ima na svoji spletni strani objavljen sistem točkovanja, za Ivančno je pa samo napisao za kateri pravilnik se gre. Tega pravilnika pa potem ne ajdem niti na spletni strani Uradnega lista niti na občinski strani. Gre pa za pravilnik o sprejemu otrok v javni VVZ Vrtec Ivančna Gorica (Uradni vestnik Občine Ivančna Gorica št. 2/2005).

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2010 11:07:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Točkovaje Ivača Gorica
19.5.2010 10:19:57   
zaspančka
Tukaj http://www.ivancna-gorica.si/P/PDF/Uradni_vestnik_2_2005.pdf?PHPSESSID=05a30b0b4ae65af4df5be7cd5edff32e
piše.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2010 10:35:15   
kakadoo
Veste kaj vam povem... tale točkovanje je kar nekaj.
Moja kolegica je dobila vrtec pa je mela eno piko manj kot mi.
Kje je potem tukaj logika? Samo VIP.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2010 10:38:39   
zaspančka
kakadoo, nemogoče. Poglej seznam, ki je priložen odločbi. Tisti, ki imajo 17, 16, 15 in nekateri s 14 so prišli noter, ostali pa ne.

Mi smo tud izviseli. Itak. Sej je bilo pričakovano, ker smo prvič oddajali vlogo.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2010 10:45:39   
kakadoo
Ja potem mi pa razloži kako lahko dobi nekdo vrtec, ki prvič oddaja vlogo, pa nima
še nobenega otroka v vrtcu (sploh je to edini otrok) in ni iz socialno ogrožene družine?

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2010 10:48:14   
kakadoo
In kdaj naj bi potem prišli noter otroci, ki imajo trenutno 12 točk?
Šele kakšno leto pred šolo al kako?

< Sporočilo je popravil kakadoo -- 19.5.2010 10:57:49 >

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2010 12:20:57   
Tašana
Zaspančka hvala.
O groza ... mi imamo 10 točk in smo letos dobili mrzel tuš kar se tiče vpisa. Smo nekje na dnu lestvice user posted image
Kakadoo kako lahko pride not nekdo, ki ima manj točk? A se to dogaja v ivanški občini? Kako sploh lahko pretentaš lestvico in se vrineš, saj je končni seznam s točkami viden vsem! Mi smo ga dobili skupaj z negativnim odgovorom. Pa pomoje lahko tudi zapisnik iz seje pogledamo ... nam ga morajo pokazat, če tako želiš, saj je to informacija javnega značaja.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2010 13:03:00   
kakadoo
Ne vem in mi ni jasno kako. Se mi je pa očka deklice, ki je bila sprejeta v vrtec pohvalil,
da so dobili vrtec... Ne vem pa na kakšni podlagi. Osebno jih poznam in vem da deklica še nikoli ni bila zavrnjena, nima nobenega bratca ali sestrice v vrtcu da bi na podlagi tega dobila pike...  Daleč od tega da
bi bili socialno ogroženi. Nasprotno - so kar precej premožni in imajo ugleden priimek v Ivančni Gorici. Tako da ne vem... Res ne vem.

Mi imamo trenutno 12 pik. Menda dobimo ta teden odločbe - predvidevam, da bomo zavrnjeni.
Torej mamo drugo leto 14 pik. In še močno dvomim, da bomo drugo leto dobili. Groza.

Si res dobila seznam skupaj z negativnim odgovorom?
No ker mi ga nismo, še ko sem spraševala če lahko zvem na katerem mestu za vpis smo,
nisem mogla zvedeti. Mi niso hoteli povedati - oziroma so rekli da nimajo tega podatka - pa sem bila osebno v vrtcu.

< Sporočilo je popravil kakadoo -- 19.5.2010 13:06:12 >

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2010 13:07:42   
blemma
Zdravo,

sicer nisem iz dotične občine, ampak mogoče ima ta vrtec več enot, za katere je bilo treba za vključitev doseči različno število točk. Baje se potem, ko enkrat dobiš vrtec (eno x enoto), lahko zaprosiš za premestitev v bližnji vrtec, ki staršem bolj ustreza. In ima ta otrok, če se izprazni kako mesto v tem vrtcu, prednost pred otrokom na čakalni listi. Mogoče je to razlaga?
Ne vemuser posted image

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2010 13:09:00   
kakadoo
Nemogoče. Deklica je šla v vrtec stara eno leto.

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2010 13:12:42   
blemma
Potem pa nekaj fajn ne štima, mogoče zaprosite za vpogled v dokumentacijo komisije ali date pritožbo?

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2010 13:17:31   
kakadoo
Sj bi pa kaj češ... itak ne boš nič dosegel.
Bodo že najdl kakšno pojasnilo ki bo njim ustrezalo.

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2010 14:25:59   
dolenjka
Tudi jaz sem pred 1 uro dobila negativen odgovor za malčka, ki bo septembra star 1 leto - 10 pik imamo user posted image  Za hči, ki je bila praktično že 2x zavrnjena pa še nimam odločbe?? Je pa za skupino 2-4, lani je imela 10 točk, ne vem kolk naj bi jih imeli letos...ste tudi za to starostno skupino že dobile odločbe?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2010 14:28:18   
dolenjka
Aha, sem že ugotovila, starejša naj bi imela 14 pik letos?? Upam, da se nisem zmotila, no, to bi pa morda lahk zadostovalo???

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2010 14:42:57   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Sj bi pa kaj češ... itak ne boš nič dosegel.
Bodo že najdl kakšno pojasnilo ki bo njim ustrezalo.

če si na čakalni, ti mora vrtec omogočit, da te seznani na katerem mestu si, drugač pa predlagam da zadevo prijaviš na Inšpektorat RS za šolstvo in šport!

Sem lani dala skoz to nepravično kalvarijo!

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2010 15:13:40   
zaspančka
kakadoo, mi smo dobili dopoldne sklep, na katerem piše vse, od tega koliko so jih sprejeli, na katerem mestu smo, koliko točk imamo in celoten seznam vseh otrok po šifrah s točkami. Dvomim, da ste vi edini, ki tega niste dobili.

Mi imamo tudi 10 točk, tako da tud drugo leto po moje ven pademo. user posted image user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2010 15:16:41   
kakadoo
A to ste danes dobil? No mi letos še nismo dobil odločbe. Mogoče
me čaka doma - bom videla ko pridem domov.
Vem pa da lani tega niso pošiljali. Oz. nismo dobili. Verjetno je to potem letos na novo.

Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2010 20:04:32   
atea
Pritožite se, zraven pa navedite vse možnosti - če pride v poštev tudi druga lokacija vrtca-višnja gora, šentvid, Muljava, Stična, ali druga skupina.
Osebno nesite pritožbo, ter pojasnite situacijo. Včasih se kdo preseli v tem času, ali zamenja skupino.
Podrobnosti vam pa morajo povedati. Mogoče je včasih treba vprašat dvakrat.
lp

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2010 20:10:11   
boni25
No mi smo dobili negativen odgovor danes.Imamo 12 točk za 1. starostno skupino.Sprejeti so bili tudi otroci s 12 točkami vendar mi ne.Smo 7. v vrsti če bi kdo zavrnil vrtec kar pa dvomim da se bo zgodilo.Sem ful jezna res,zdej smo bili dvakrat zavrnjeni.Bi napisala pritozbo pa ne vem kaj nej napisem kako se sploh napise.

(odgovor članu atea)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2010 9:17:56   
123ABC
Pozdrav vsem. Tudi mi smo letos zavrnjeni drugič (dosegli smo 12 točk). Dejstvo je da je enak problem prezasedenosti v Ivančni Gorici obstajal že vsaj 27 let nazaj. Občina se rada pohvali kot ene izmed redkih nezadolženih občin v Sloveniji, očitno tudi na račun zavrnjenih otrok (in premajhnih kapacitet vrtca). Od 311 oddanih vlog (1. starostno obdobje) so letos sprejeli 78 otrok (25%), kar je porazna številka.
Nekateri se sprašujete kako so lahko nekateri otroci iz "običajnih" družin sprejeti že s prvim letom. Očitno nekateri neporočeni starši izkoriščajo status otroka enostarševske družine (partnerja sta pač prijavljena na različnih naslovih) in tako že s prvim letom dosežejo dovolj točk. Sporen se mi zdi tudi člen, ko za zaposlenost le enega starša pridobiš 3 točke - v primeru, da je en izmed staršev nezaposlen, je torej doma in lahko skrbi za otroka. Tako bi morali v tem primeru dobiti 0 točk.
Kritično stanje v katerem smo se znašli je osnova za spremembe, ki so nujne v našem kraju. Nujno bi morali ohraniti stari vrtec in spremeniti (dopolniti) pravilnik tako, da bi čim bolj onemogočal zlorabo le-tega.
Predlagam, da izkoristite možnost vpogleda v zapisnik komisije, saj le ta predtavlja neformalni pritisk na pristranskost komisije (v kolikor ta obstaja).
Do sprememb pa nam neproblematičnim in poštenim družinam ostane drag privaten vrtec ali privatno varstvo - kot je bilo to že 27 let nazaj user posted image .

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.5.2010 9:22:38   
kakadoo
No, tudi mi smo bili zavrnjeni (12 točk). Me pa veseli, da so letos
dali zraven tak lep seznam, da vidiš na katerem mestu si in koliko jih je pred oz. za tabo.
Lani tega ni bilo. Vsaj mi nismo dobili. No skratka - drugo leto gremo potem za zihr notr. Vsaj nekaj.

(odgovor članu 123ABC)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.5.2010 15:14:30   
dolenjka
Mi smo dobili odločbo, ampak me čaka na pošti, ker me ni bilo doma ko je bil poštar tu, zdaj me pa matra in čakam, da bo ura 4, da vidim, kaj so scoprali user posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.5.2010 17:16:27   
boni25
Pa boste kej pritozbe pisale al nima smisla?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.5.2010 17:46:15   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Mi smo pa dobili vrtec user posted image  user posted image  user posted image  Ne morem verjet, pa čeprav se mi je zdelo logično da je že čas, ker smo bili lani in predlani zavrnjeni. Imamo pa 14 pik, po seznamu sodeč so sprejeli tudi nekaj tistih, ki jih imajo 12 user posted image  Sicer pa še vedno lahko rečem samo SRAMOTA za tako občino z novim vrtcem, oblast je treba NUJNO zamenjati, zato bo treba na volitve, pa še koga od staroselcev mal razsvetlit, da bodo nehal tega norca volit user posted image

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.5.2010 8:40:09   
nanka
Tudi mi smo ga dobili, Marejtica, končno smo noter, sem pa v LJ izvisela, kar pa sem pričakovala. Imela sem 13 točk. Sicer nisem dobila željenega ( VG) ampak tja noter priti je pa itak misija nemogoče. Od 4 otrok je zaenkrat samo prva dovila vrtec v Višnji Gori ostali pa ne. Res je čas da se nekaj ukrene, najbolj žalostno je pa to, da imamo končno nov vrtec, kapacitete pa spet premajhne.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?