NAKUP NOVEGA AVTA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:31:15)

Hitro prosim na dan z opozorili, na kaj moram paziti pri nakupu novega avta. Avto kupujeva namreč z mojo mami, dve ženski na kupu,ki sta si pač nekaj zapičili v glavo, bolj jaz,kot mami;).
Skratka, avto nameravam vzeti na lizing, ker mi je trenutno najbolj simpl in cenovno najugodnejša varianta, avto je seveda nov, odločam pa se za Ševroleta ( bivši Daewoo), Leacettija...brez riti:bravo:

Prosim predloge, mnenja, opozorila na dan!:kava:

digi -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:34:44)

Pojma nimam... vem samo, da so mi vsi to znamko avtomobila odsvetovali, samo je pa menda med najugodnejšimi. Sicer pa hitro izgubi ta znamka ceno. Drugače pa vam priporočam, da is vzameta enga dedca al tud punco, ki se spozna na avte, zraven.

Pa pa
Pa javi , ko boš imela nov avto, da daš za rundo:)-:)-:)-....

CatJa -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:36:22)

http://www.avtoin.com/news.php?id=901

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:36:42)

Digi, kdo in zakaj ti je to znamko odsvetoval?
Namreč, jaz že 9 let vozim Daewoja in sem fuuuul zadovoljna, prevoženih imam 252000 km. Ja, prav si prebrala, 252000! Pa nič komplikacij in težav;)

malika -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:37:18)

Jaz bi se tudi raje odločila za kakšno drugo znamko. Citroeni so zdaj ugodni imajo popuste, si pomislila v tej smeri?

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:41:22)

CatJa! Hvala, sem prebrala in dodala svoj komentar...
ja, saj tako je to...nemcem in drugim podobnim firmam se evropejci teško odpovedujemo:)

kofetek2010 -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:41:40)

da ima res vso opremo, ki si jo naročila, da nima slučajno kakšne praske (zunaj in znotraj!), če bi se slučajno pokazalo, da ni z avtom vse OK, ga takoj nazaj pelji in tečnari, tečnari ;)

te znamke jaz tud ne bi kupla :(

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:42:54)

Malika, nekako mi Citroeni ne ugajajo. Odločala sem se med Fordom Fusion, Daewoojem in Peugetom ali morda res Berlingom...pa mi tudi cenovno najbolj ustreza ravno ta.
Povejte mi prosim argumente proti!

kofetek2010 -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:44:57)

jaz bi imela pa novo Oplovo Zafiro 8)

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:46:02)

joj,Jana, to je pa dnar, dnar,dnar...saj bi jaz tudi Audija,če bi finančno lahko,pa kaj, ko mi je pogreb požrl vse prihranke:(

Anonimen -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:46:07)

Miška oprosti k padam not...

Jest bi mela avto. Želje - nikakršne, sam da bi vozilo :((:((

Annny -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:46:34)

Lizing ti odsvetujem, ker je to najneugodnejša možnost.
Pa ne samo lizing za avto, ampak tudi kakršenkoli drug lizing.
Lp

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:47:28)

Pikec, jaz bom Nexio prodala, ko bom lahko, a bo preveč za popravljat, te pa razumem, da bi mela nekaj na kolesih...zato moram jaz zdaj novega kupit, da ne bom peš skakala z baucki naokoli;)

CatJa -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:48:30)

MISKA01, pomoje bo boljse, da se obrnes bolj na moski forum, npr.:

http://www.mobisux.com/tabla/postlist.php?Cat=&Board=mobi7

Annny -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:50:26)

Jaz sem pa najbolj za VW in za Renault.
Vozila sem Peugeota 206, pa mi je bil ful zoprn, najraje sem imela Renaulta Safrana.
Čaw

kofetek2010 -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:53:42)

mi smo imeli prejšni model (enih 4,5 let nazaj), sedaj je pa nova Zafira, še lepša in ima 7 sedežev, skor bomo rabli en tak avto, moj :love: bo imel 4 otroke in vsi ne pašemo v normalni avto :( http://www.opel.de/shop/cars/zafira/special/zafiranew/content.act

Anonimen -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:55:37)

Jest osebno navijam za megana, sam kaj k sem ga stolkla. Xara, ki je sledila pa je bila fuuul dobr avto, pa velik dovolj, pa res lepo se je vozila. Sicer so meni itak francozi zakon. Luštno se vozijo in še udobni so.

sam kaj k sem zdej pešak 8) *%&/#$"*(%#* desce. In njihove kaprice 8)

baguSka -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:59:38)

Miška, če zbašeš celo femili v mojga Smartija, ti ga ugodno prodam, pa še lizing ti zrihtam!!!:)-:)-:bravo::bravo:

digi -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 18:59:50)

Hejči, ma dedci, ki so mi bili v "pomoč" pri nakupu so mi tko rekli. Sem namreč mislila kupit matiza, pa sem sedaj opla. Saj pravim, ne vem.... Moje osebno mnenje je vsekakor, da lahk maš srečo, lahk pa ne. V glavnem- tisto kar vidiš na prvo oko- praske itd. to pazi, drugo pa saj veš- nikoli ne veš... Res najbolje, da si vzameš enga mehanika zraven...

Pa pa

TARA in MAJ -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:00:07)

Miška,glede nato koliko vas je ti predlagam multiplo mi jo imamo in smo prav zadovoljni znjo;)

Anonimen -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:00:11)

Mi smo meli zdaj fiat mareo weekend (karavan) 8 let, zdej smo pa kupli pegouta 307 sw. Pa nas je 5 + :kuza: :)

Renaulti nam pa niso ... mamo tut cliota .. pa je bil že parkrat na servisu:zmeden:

Aja, gledal smo pa še Megana (pa nam ni všeč, pa še renault je:)-) pa Toyoto avensis pa corolo (verso s emi zdi).

baguSka -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:01:33)

Sicer pa pri novem avtu nimaš kej posebi za pazt. Sam tok glej, da vse kar bo v paketu avta, da je naveden nekje oz. da maš potrdilo, da lahko pol rečš tega pa tega ni in ti oni ne morjo rečt:..ja sej tega pa sploh plačal niste.. Sicer pa ja: edina stvar na kero si lohk zdej pozorna je ta, da pregledaš da ni kje kšne praske, ker enkrat ko ga odpelš, ne morš več pridt nazaj in rečt:..tega pa nism jst nardila..:ups:

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:01:52)

Digi,meni osebno Matiz ni bil nikoli všeč, že zato, ker nima ne spredaj in ne vzadaj nič. Njegov naslednik je tako mičken, da niti jaz ne pridem prav noter ;), sem pa,kot sem že rekla, do zdaj vozila Nexio in sem z njo ful zadovoljna!!

india -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:02:50)

Tara, Multipla mi je malo predraga, na žalost sem finančno omejena in ne morem raztegnit, drugače bi itak vzela enoprostorca;)

digi -> NAKUP NOVEGA AVTA (15.7.2005 19:03:17)

Aja pa lizing- saj ni nič drugače kot pri kreditu, edino neugodno je zavarovanje in da pač avta ne moreš predčasno prodat, če je že potrebno. Zdaj, če ne dobiš kredita ali pa če ga rabiš za kaj drugega še, se pač odločiš za lizing. Jaz ga mam- lizing in saj pravim samo zavarovanje mi gre v nos! 170 jurjov.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>