|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 18:24:35   
Bana
Vseeno je mnenje uporabnikov z izkušnjami največ vredno, zato bi vas vprašala: Kakšen voziček naj kupimo ali na kaj naj pazimo pri nakupu? Dojenčka bomo dobili oktobra. Nekatere so mi rekle, da je boljši voziček z debelimi gumami (se pumpajo in ne čutiš vsake grabe), da pa se tega ne da lepo zložiti, da mora imeti trdo podlago za hrbet,...Je mogoče boljši ta, ki se da predelati v športnega ali naj bo vsak zase? Prosim pomagajte mi z nasveti.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 18:31:50   
malika
Jaz bi ti predlagala, ravno takšnega kot si ga opisala. Sama dam velikim kolesom prednost, ker jih je dosti lažje vozit, pa še bolje so vzmeteni.Ker boš rodila na zimo, ti priporočam tudi nakup košare. Marsikdo ti bo rekel, da je zimska vreča dovolj, ampak ni res. Predstavljaj si, da si na dolgem sprehodu in imaš otročka v vozičku npr. 2 uri,...

Kombinirani vozički zavzamejo kar precej prostora tudi zloženi, ampak meni to ni predstavljalo problema. Drugače pa ne vem, jaz sem kupila kombiniranega in smo ga uporabljali do enega leta; nato sem kupila marelo, pa mi je žal, da smo jo sploh kupili, ker se na njej nabira prah, ta velik voziček, pa je še vedno v rabi.

Imam pa Quinny, sicer starejši model, ampak ga ne menjam( no edino barva mi ni všeč :)- )

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 18:51:50   
CatJa
Tocno tako kot je napisala Malika, le da imamo mi PegPerego.

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 19:30:19   
TARA in MAJ
pegPerego so res dobri vozki in če nimaš makedama ti velika kolesa odsvetujem saj je zlaganje v avto groza

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 19:45:51   
malika
Kaj pa kocke v mestu, pa luknje, pa flike od asfalta. Jaz sem z malimi kolesi pop... :zmeden2:

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 19:46:25   
malika
Mislila sem napisat flike na asfaltu, pa luknje na asfaltu itd... :ups:

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 20:07:19   
viv_
Enako kot pri maliki - quinny 4xl, super zadeva, še vedno v uporabi. Zimo smo pa zvozili samo z vrečo, pa sva bili veliko zunaj.

lp

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 20:14:57   
TARA in MAJ
oh če pa gledaš vsako malenkost je najbolje da ga nosiš po rokah:)-

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kakšen naj bo voziček?
15.7.2005 20:59:54   
nana 27
Tudi jaz sem oktobrka in sem dolgo ugibala, kaj kupiti.

Nato sem kupila Haucka-trikolesnika v Arielu z zimsko vrečo, ki se ga da v popolnoma ležeči položaj, tako da je otroček obrnjen proti mamici (ali očitu), ali pa se ga spremeni v športnega in je obrnjen v drugo smer. Verjetno bom kupila še košaro. Lahko se kupi še lupinico, ki se jo lahko namontira na voziček. Zadnji kolesi ima za napihnit, sprednje pa je plastično, a vrtljivo. Ima zavoro. Ni se mi zdel težak in enostavno se ga da zložiti in dati tudi v majhen avto (cliota). Cenovno se mi je zdel ugoden, ker sem voziček in vrečo dobila znižano (akcija). Upam, da se bo v redu obnesel. Problem teh vozičkov je, da so namenjeni vožnji otročka in njegovih potrebščin (previjalna torba z dodatki), ne pa za kakšno hudo nakupovanje v Mercatorju (o tem so se punce že pogovarjale na tem forumu), ker ti gre podvozje v "franže".

Meni se je šlo za to, da je kombiniran, da ima napihljiva kolesa in da lepo dela ovinke. Vse vozičke, ki so mi bili všeč, sem poskusila voziti po trgovini, da sem videla, kako so mobilni v akciji. Trikolesniki, s sprednjim vrtljivim kolesom so res enkratni (quinniji), ampak takrat še ni bilo akcije in so se mi zdeli dragi :zmeden: Zdaj pa vidim, daj ih ima BC v akciji. Priporočam ti, da jih malo potežkaš in poskusiš, kako so vozni.

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kakšen naj bo voziček?
16.7.2005 8:06:37   
mika
Mi imamo Peg perego pramette, ki je primeren tudi za novorojenčka. Rodila sem po zimi, in je bilo naši :duda: dovolj toplo. Od začetka sem hotela voziček z velikimi kolesi, ampak ni prišlo v poštev zaradi avta. Sicer se niti ne vozimo po nevemkakem terenu, ampak večinoma po asvaltu, po makakdamu pa tudi ni problema. luknje, pa :duda: hitro uspavajo.
je zelo lahek viziček, hotro se zloži, zelo enostaven je za predelat iz ravnega v športnega, :duda: lahko voziš gor z lupinico- mi smo to velikokrat prakticirali, ker je v avtu zaspala.

Najbolje je da vtipkaš v isklanik vozički ali pa tip vozička pa boš dobila mnenja, ker je bilo že veliko govora o tem. o Peg perego vozičkih pa si lahko ogledaš na strani http://www.mami.si/

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kakšen naj bo voziček?
16.7.2005 20:51:05   
bini
lahko pa vse to upoštevaš in imaš potem otroka, ki se ne mara vozit v vozičku :)- naše je bla prvih 6 mescev mogoče po pol ure na dan v vozičku, ker se je drugač stulila do konca...ampak zdej bi pa dama kar naprej sedela not :)

no, kakorkoli se boš odločila - želim ti fajn voziček in dojenčka ki bo v njem užival.:rozica:

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kakšen naj bo voziček?
16.7.2005 21:41:23   
Skaana
Če ti ni problem denar, ti tudi jaz priporočam Quinnyja. Mi imamo 3XL comfort in :duda: ga naravnost obožuje, mene pa vedno bolj preseneča s pripravnostjo. Ker imamo marčico, nismo potrebovali košare, drugače bi jo kupili. Imamo pa lupinico Maxi Cosi, ki gre gor in smo ga tudi nekajkrat uporabili, ko je mala ravno v avtu trdno zaspala (drugače sem proti vožnji dojenčka v lupinici). Če ga znaš pravilno zložiti gre v prtlažnik brez da daješ kolesa gor v mali avto, jaz imam Twingota in Golfa III. V tej vročini se ravno navdušujem nad sončno strehico, :duda: lahko vse okoli opazuje (je straaaašno radovedna), sonček pa nje ne more :)-
Uspešen nakup 9nebesa

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kakšen naj bo voziček?
17.7.2005 10:38:42   
brianna
Oj

Jaz bom rodila novembra in pravtako premišljujem. Nakup košare nima smisla. Če pomislim, da rodim konec novembra, sem nekaj dni v bolnici in potem še doma, najbrž prvi dan ne bom letela na ulico:), bo tukaj takoj december. Ker pa je takrat tudi že kar precej mrzlo, ne glede na to ali je sneg ali ga ni, ne bomo zunaj 4 ure!!!! tako kot je napisala ena zgoraj, bo zimska vreča kar v redu. Vzela bom tisto z mehkim dnom, ker jo kasneje lahko uporabiš kot žakeljček za noge, ko je malček že večji in že sedi. Tisto s trdim dnom lahko uporabiš samo takrat, ko malček leži. Če ima voziček trdno dno, potem ne vidim smisla v nakupu zimske vreče s trdim dnom. Pomembno pa je,da je dno vozička ravno, ko so sončki še majhni.

Lupinica...lupinica pri nas predstavlja avto sedež in res samo za krajše sprehode, čeprav mislim da tega ne bomo prakticirali.

Voziček imamo že nagledan, ampak so v avstriji isti modeli cenej:(

lp

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kakšen naj bo voziček?
18.7.2005 9:27:16   
lacoste7
Mi imamo Hartan SKATER, je kompakten voziček, pa še npr. v Cliota ga lahko spraviš, ker sem rodila pozimi, sem imela tudi zimsko vrečo z ovčko.

Priporočam ti, da se najprej odločiš koliko si za voziček sploh pripravljena plačat. Če nameravaš odšteti cca 90.000 ti priporočam Hartana ali Quinny, če pa tvoj proračun znaša 50.000 imaš pa na vokjo ABC ali kakšnega Haucka (v Avstriji seveda), ker tukaj so cene le teh grozno visoke.

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kakšen naj bo voziček?
18.7.2005 11:54:22   
Grascakinja
Glej, da

je lahko vodljiv, tudi z eno roko
ima bremzo vsaj za parkirat
dobro podvozje (ne plastika)
gre voziček skozi vrata
se enostavno zloži (najbolje v eni potezi)
se ga lahko zloži v prtljažnik avta
ima velika in napihljiva kolesa
če je trikolesnik, naj bo sprednje vrtljivo in tako, da se ga da tudi fiksirat ter stranski naj bosta lahko snemljivi
naj bo lahkek, če ga moraš sama nest (10 kil nekje)
naj se hrbet poleže do ravnega
so prevleke pralne.

Potem pa opcije, ki po moje niso najbolj nujne oz. se da brez njih:
da se otrok lahko vozi v obeh smereh
da se gor da lupinca oz. košara
po višini nastavljiv ročaj

Mi imamo Haucka Roadster 3SL in smo zaenkrat zelo zadovoljni.

(odgovor članu Bana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?