nana 27 -> Kakšen naj bo voziček? (15.7.2005 20:59:54)
|
Tudi jaz sem oktobrka in sem dolgo ugibala, kaj kupiti. Nato sem kupila Haucka-trikolesnika v Arielu z zimsko vrečo, ki se ga da v popolnoma ležeči položaj, tako da je otroček obrnjen proti mamici (ali očitu), ali pa se ga spremeni v športnega in je obrnjen v drugo smer. Verjetno bom kupila še košaro. Lahko se kupi še lupinico, ki se jo lahko namontira na voziček. Zadnji kolesi ima za napihnit, sprednje pa je plastično, a vrtljivo. Ima zavoro. Ni se mi zdel težak in enostavno se ga da zložiti in dati tudi v majhen avto (cliota). Cenovno se mi je zdel ugoden, ker sem voziček in vrečo dobila znižano (akcija). Upam, da se bo v redu obnesel. Problem teh vozičkov je, da so namenjeni vožnji otročka in njegovih potrebščin (previjalna torba z dodatki), ne pa za kakšno hudo nakupovanje v Mercatorju (o tem so se punce že pogovarjale na tem forumu), ker ti gre podvozje v "franže". Meni se je šlo za to, da je kombiniran, da ima napihljiva kolesa in da lepo dela ovinke. Vse vozičke, ki so mi bili všeč, sem poskusila voziti po trgovini, da sem videla, kako so mobilni v akciji. Trikolesniki, s sprednjim vrtljivim kolesom so res enkratni (quinniji), ampak takrat še ni bilo akcije in so se mi zdeli dragi :zmeden: Zdaj pa vidim, daj ih ima BC v akciji. Priporočam ti, da jih malo potežkaš in poskusiš, kako so vozni.
|
|
|
|