Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mažice, tabletke, zdravila,..... 18.5.2010 12:46:27
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Čez tri tedne že potujemo na morje v tople kraje, pa bi vas prosila samo za nasvet iz lastnih izkušenj in sicer: - katero razpršilo ali mazilo (raje imam v spreyu ker se lažje nanese) se najbolje obnese proti pikom komarjev in drugim insektom to ti bo kera druga znala svetovat, mene ogrizejo pod vsem (od autana, off-a, naravnih zadev,...). če pa potujete v območja malarije in/ali podobnih bolezni pa najbolje da tam kupite repelent s zadostno koncentracio DEET (vsaj 30%) - katera krema je najboljša, če te že piči komar, da ne pordeči in te ne srbi meni najbolj pomaga after bite xtra - kupi se v lekarni, samo se pa nanaša lahko samo na nepoškodovane pike (torej spraskane zadeve odpadejo). - kateri sirup ali tabletke so najboljše za preventivo pred prebavnimi težavami v tujih deželah (tudi za otroke 4 in 5 let) za preventivo je pomoje bolj ko ne vseeno (vaya, biogaia, ... pač bilokej), vsekakor pa je fajn met s sabo linex forte za primer da dejansko dobiš drisko, ker to je pa edina zadeva ki vsebuje dovolj bakterij ki delujejo kjer in kot je treba. tudi vse te pripravke dobiš v lekarni. Prosim če zraven napišete tudi kje se zadeva kupi, da se malo založimo pred potovanjem. Hvala in lep sončen dan vsem! LP, mm
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Mažice, tabletke, zdravila,..... 18.5.2010 14:44:13
|
|
|
|
kristinaj
|
če so navadni komarji je čisto vseeno, če so pa tigrasti ne pomaga nič.... več sestavine deet kot vsebujejo bolj učinkoviti so... jaz sem po pikih kupila nekaj v lekarni v taki tubici... imena ne vem... pod tretje pa ne bi vedela.... vsekakor koka cola pomaga, ker zapira, za odrasle pa deci viskija dnevno, najbolje če ga rukneš zjutraj.. meni je pomagalo..
|
|
RE: Mažice, tabletke, zdravila,..... 18.5.2010 15:13:44
|
|
|
|
Ribica **
|
Meni after bite ne pomaga nic. Se najbolje se obnese kar kak fenistil, mi imamo neko zadevo hrvaskih lekarn (vcasih se mu je reklo prometazin, zdaj ima neko drugo ime - ampak se dobi na Hrvaskem). Za prebavne motnje imamo linex forte, eni hvalijo kar oglje, da je boljse kot linex. Proti komarjem (tudi tigrastim na nasi obali - preverjeno) pa najbolj pomaga Autan Family Care, kupili lani v Sparu. ZAcuda ne smrdi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2010 15:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mažice, tabletke, zdravila,..... 18.5.2010 18:14:25
|
|
|
|
Hope2
|
Kar se tiče driske, če jo fašeš ti tele bio gaia, linexi itd. ne bodo prav veliko pomagali. Za take primere obstajajo tablete, ko ti že 1 tableta ustavi TAKOJ drisko. Imajo jih tudi v vseh lekarnah v državah, kjer so driske pogoste. Vprašaj pri nas lekarni, jih tudi imajo. Drugače pa res preverjeno 1 šluk viskija za zajtrk in večerjo .
|
|
|
|
RE: Mažice, tabletke, zdravila,..... 20.5.2010 19:43:27
|
|
|
|
jar
|
če greš v egipit najbolje, da kupiš po pikih in proti driski kar v njihovi lekarni. najbolj pomagaji njihova zdravila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?