|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mažice, tabletke, zdravila,.....
18.5.2010 12:37:24   
moja malenkost
Čez tri tedne že potujemo na morje v tople kraje, pa bi vas prosila samo za nasvet iz lastnih izkušenj in sicer:
- katero razpršilo ali mazilo (raje imam v spreyu ker se lažje nanese) se najbolje obnese proti pikom komarjev in drugim insektom
- katera krema je najboljša, če te že piči komar, da ne pordeči in te ne srbi
- kateri sirup ali tabletke so najboljše za preventivo pred prebavnimi težavami v tujih deželah (tudi za otroke 4 in 5 let)

Prosim če zraven napišete tudi kje se zadeva kupi, da se malo založimo pred potovanjem.
Hvala in lep sončen dan vsem!

LP, mm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mažice, tabletke, zdravila,.....
18.5.2010 12:46:27   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

Čez tri tedne že potujemo na morje v tople kraje, pa bi vas prosila samo za nasvet iz lastnih izkušenj in sicer:

- katero razpršilo ali mazilo (raje imam v spreyu ker se lažje nanese) se najbolje obnese proti pikom komarjev in drugim insektom

to ti bo kera druga znala svetovat, mene ogrizejo pod vsem (od autana, off-a, naravnih zadev,...). če pa potujete v območja malarije in/ali podobnih bolezni pa najbolje da tam kupite repelent s zadostno koncentracio DEET (vsaj 30%)

- katera krema je najboljša, če te že piči komar, da ne pordeči in te ne srbi

meni najbolj pomaga after bite xtra - kupi se v lekarni, samo se pa nanaša lahko samo na nepoškodovane pike (torej spraskane zadeve odpadejo).

- kateri sirup ali tabletke so najboljše za preventivo pred prebavnimi težavami v tujih deželah (tudi za otroke 4 in 5 let)

za preventivo je pomoje bolj ko ne vseeno (vaya, biogaia, ... pač bilokej), vsekakor pa je fajn met s sabo linex forte za primer da dejansko dobiš drisko, ker to je pa edina zadeva ki vsebuje dovolj bakterij ki delujejo kjer in kot je treba. tudi vse te pripravke dobiš v lekarni.

Prosim če zraven napišete tudi kje se zadeva kupi, da se malo založimo pred potovanjem.
Hvala in lep sončen dan vsem!

LP, mm

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2010 14:44:13   
kristinaj
če so navadni komarji je čisto vseeno, če so pa tigrasti ne pomaga nič.... več sestavine deet kot vsebujejo bolj učinkoviti so...

jaz sem po pikih kupila nekaj v lekarni v taki tubici... imena ne vem...

pod tretje pa ne bi vedela.... vsekakor koka cola pomaga, ker zapira, za odrasle pa deci viskija dnevno, najbolje če ga rukneš zjutraj.. meni je pomagalo..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2010 15:13:44   
Ribica **
Meni after bite ne pomaga nic. Se najbolje se obnese kar kak fenistil, mi imamo neko zadevo hrvaskih lekarn (vcasih se mu je reklo prometazin, zdaj ima neko drugo ime - ampak se dobi na Hrvaskem).

Za prebavne motnje imamo linex forte, eni hvalijo kar oglje, da je boljse kot linex.

Proti komarjem (tudi tigrastim na nasi obali - preverjeno) pa najbolj pomaga Autan Family Care, kupili lani v Sparu. ZAcuda ne smrdi.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 15:54:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2010 18:14:25   
Hope2
Kar se tiče driske, če jo fašeš ti tele bio gaia, linexi itd. ne bodo prav veliko pomagali. Za take primere obstajajo tablete, ko ti že 1 tableta ustavi TAKOJ drisko. Imajo jih tudi v vseh lekarnah v državah, kjer so driske pogoste. Vprašaj pri nas lekarni, jih tudi imajo.

Drugače pa res preverjeno 1 šluk viskija za zajtrk in večerjouser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2010 19:43:27   
jar
če greš v egipit najbolje, da kupiš po pikih in proti driski kar v njihovi lekarni. najbolj pomagaji njihova zdravila.

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2010 20:49:39   
*bubi*
Mi uporabljamo tudi ultrazvočne odganjalce komarjev. Dam v hotelu/apartmaju v vtičnico. Za na voziček pa imam prenosnega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?