Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Tale tema se je pa čisto izrodila. Avtorici teme žal ne morem dati uporabnega nasveta (vsaj nič noega, kar ne bi bilo že napisano). Za anonimno, ki pljuva po nosečnicah na bolniški pa predlagam zlato medaljo. OK, res, da je veliko nosečnic doma BV, ampak kar čez vse se pa res ni treba spravljat, če imaš takega G, ki te sili delat v takih razmerah. Tudi sama sem v 1. nosečnosti kar dosti prejokala, ker sem delala v nedogled, G me je takorekoč na vratih odslovil, češ da z mano pa že ni nič narobe... Končale se je tako, da ko sem v koncu nosečnosti naletela na eno drugo G, da je ta zagnala celo paniko, me takoj posalal rodit. Rodila sem zdravega otroka, bil je le na meji zahiranosti. Zdaj pa, kaj je posledica "nezdrave" nosečnosti ali česa drugega, ne bom nikoli vedela, sin sicer nima kakšnih hujših težav, sem pa z njim kar nekaj časa prebila v RA, pa na fizioterapijah, shodil je zelo pozno (pri 20ih mesecih), je zelo neješč, posledično suhcen in skoraj ves čas bolan... Kot rečeno, lahko bi bil tak v vsakem primeru, ampak že v maternici ni imel dobrih pogojev za razvoj. Ko sem 6 tednov po porodu prišla do svojega G, je ugotovil, da res dobro, da so mi sprožili porod, ko pa sem ga vprašala, kaj lahko pričakujem v naslednji nosečnosti, mi je rekle, da se itak ne da narediti nič in naj pričakujem isto. Hvala lepa. Najbrž mi ni treba razlagati, da sem zamenjala G in v 2. na rok rodila popolnoma zdravo in po vseh tabelcah razvijajočo se hčerko, ki ima 99% manj težav kot njen starejši brat. Tvoj G se pač ne zavzame zate, niso zato druge nosečnice krive, ki se trudijo poskbeti za svoje in otrokovo zdravje. Nasvet za naprej - zamenjaj G, pa ne se toliko razburjat - škoduje zdravju. AMEN! Se popolnoma strinjam s tem kar si napisala. Prav tako sem pa vesela, da se je kljub neinteresu G v 1. vse lepo izšlo.
|