kam po energijo... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> kam po energijo... (15.7.2005 20:41:26)

bi pa nisva dobrodošli :zmeden:

Anonimen -> kam po energijo... (15.7.2005 20:45:44)

:zmeden:po resnici povedano,ko sem še hodila delat sem si tam pomirila živce in se spočila čeprav sem bila na normi in delala tudi ponoči.zdaj pa ko sem cele dneve doma sem se pač mogla navadit,da sem celi dan z :duda: čeprav mi marsikdo pravi da na mojem mestu nebi tega zdržal ali pustil službe,ker baje to popizdiš.in kako zdržim me vprašajo.no od začetka je res bilo hudo živci trpijo potem pa se navadiš nato.jez sem zdaj vajena in si ne rabim mirit živcev nikjer.

Pupica -> kam po energijo... (15.7.2005 21:04:58)

baguska predvidevam.
Jaz sem bila namreč mali osliček. Ko sem se odločla da bo po moje me nisi nikamor več premeknil. In v življenju sem ritala skozi vse. Ko so že vsi odnehali sem jaz vztrajala in dosegla vse kar sem si zapičla v glavo.
In zdej me je strah da bo pasivna:(
Ampak pomoje se nimam kaj za bat.Smo bili prejle v trgovini in se je gospodična odločila da se mlade dame ne vozijo več v vozku, temveč hodijo peš. No in sem mogla pol trgovine prehoditi z eno roko Tio peljati, ki še zelo vintala, z drugo pa grabsti z police, potem do voza,...
Še dober da ima moj tako trpežne živce...:zmeden2:

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 21:07:47)

kje pise,da nista dobrodosli?

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 21:14:35)

uf Mateja* ce je na mojem obrazu nasmesek ga jemlje kot zajebancijo...ce sitnarim in zavpijem nanj mi pokaze jezik in nadaljuje...jst ne vem kaksno metodo bi clovk uporabu...ignoriranje pride v postev le,ko se mece po tleh...ce mu kaj ne pustim zacne s takim nenormalnim glasom kricat,ker ve,da bomo prej al slej popustili,saj ga noben ne more poslusat...matr znajo pa tkole mejhni...:grrr:

Anonimen -> kam po energijo... (15.7.2005 21:27:25)

mogoče bi probala s kako metodo iz knjige z otrokom lahko sodelujemo...sposod si v knjižnici pa tut kle na rrju jo prodajajo

glede dobrodošlosti pa ne bom javno komentirala :)

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 21:35:15)

ja sej sem ze kupla eno knjigo enkrat k mi mulc ni hotu nc spat ponoc...sam krical je...knjiga brez joka v sanje...jst ne vem al nism dober brala al pa je moj mulc res tko specificen :zmeden2:...zdej pa a mislis da mam tok cajt da bi brala kako knjigo? pridem iz sihta domov,me caka tamal in hoce zase do takrat ko je treba spat...in jaz seveda padem z njim dol...:grrr:

Anonimen -> kam po energijo... (15.7.2005 21:43:52)

hmmm ja tista knjiga tut men ni bla ok pa je tisa zelo pridn otrok. ta je pa mal drugačna pa mi je ok. kok se obnese v praksi na vsakmu posamezniku pa je treba sprobat.

ja če nimaš cajta brat recimo 10 min na dan ko maj zaspi se boš pa pač borila s tamalim po svojem (ne)znanju, ki si že ugotovila da ni učinkovit. kukr sama veš js ti nam pameti solila, k nimam maja doma ampak mam tiso :)

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 21:50:40)

bod vesela da mas tazga otroka...

point pa ni v tem,da ne bi mela cajt, ampak sem tok unicena da cist me cist spontano zmanka zraven...aja kako da ne,ce se morm zvecer ulezt zraven njega in morva mal po knjigicah brskat...pol je pa to to...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]