kam po energijo... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 11:52:49)

..cist sem zmozgana...vcas mam obcutek,da ne morem vec...sploh zdej,ko sta sla nase2 obujat spomine na medene tedne,sem v sluzbi vzela dopust zarad tamalga...problem pa je v tem,da se jaz v sluzbi dobesedno spocijem...tamal je tak :hudicek:., dela samo skodo,hoce met celega cloveka ob sebi,noce se zamotit sam razen zunaj,kjer ga je pa zarad padcev treba met v kontroli...dones npr, mi je iz omar zmetal vse lonce, bratu iz zvocnikov potrgal vse kable in zmetal vse cd-je,ce ga prekinem pri delu je tako vrescanje...bognedaj da bi lahko pospravla kaj po hisi...minuto ko ga nimam na oceh je cela stala...

vcas sem z zivci cist na koncu...no pa sem vrgla ven iz sebe...mi je kar mal lazje...

ZARA -> kam po energijo... (15.7.2005 11:54:13)

Zdej jo dobiš na razprodajah do -50% !!!

baguSka -> kam po energijo... (15.7.2005 11:55:48)

A res zara pol jsr kr kupt, mogoče pa tistga leta k jo bom rabla tega ne bojo več u štacun prodajal :zmeden2:

baguSka -> kam po energijo... (15.7.2005 11:56:39)

teja upam da ti je kej laži k si dala zdej vsaj negativno energijo vn iz sebe in da ti ta cajt k si tole pisala ni tamal še kej hudga ušpiču :zmeden:

ma-ja -> kam po energijo... (15.7.2005 11:58:53)

teja moji so pa kar naprej bolani in potem samo jokajo, bruhajo in ležijo v postelji. Upam, da bosta kmalu spet :hudicek:, jih imam raje take.
Tvoj je še majhen in tudi to obdobje bo kmalu prerasel, najbolje pa da ga odpelješ na kakšno igrišče in bo zgubil malo energije.
Sploh pa se ne obremenjuj, ker ga bo še prehitro minilo in boš pol hotela svojega :hudicek: nazaj.

Pia73 -> kam po energijo... (15.7.2005 12:02:48)

teja mogoče greš malo z vašimi na morje. Kaj pa vem, mora biti kar hudo, ko si za vse sama,.....

Želim ti, da pride čas, ko se boš lahko tudi ti odpočila. :rozica:

*maja -> kam po energijo... (15.7.2005 12:06:55)

Ah teja ne sekiraj se preveč ;). Da te malo potolažim, pri nas je tudi cel :hudicek:, samo da se pri nas po navadi derejo kar trije. Ta starejša dva se kar naprej nekaj keckata in upijeta :(, potem se pa še tamala začne dret, ker je kar naprej lačna :(. Potem pa še mojga :love: po navadi ni ravno takrat, ko ga najbolj rabim v bajti. Še ko hočem otroke napokat, po navadi nimam avta, ker ga kot po navadi seveda rabi moj, ker bo sigurno kakšno nujno delo in bo mogu kam lete. :(( Men se pa doma MEŠA...
No ravno danes je en tak dan :((:((:((.

Vidiš nisi edina ;).

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 12:07:02)

ja najbolj me daje to,ke sem po vecini za vse sama...ful sem hvalezna domacim,da mi tko pomagajo in me skusajo razbremenit...pa vseeno otrok je moj in dvojna skrb je na meni,kar me na case res izcrpa...rada bi bla taka,ki bi mela vse postimano,doma in v sluzbi in tudi otroku bla najboljsa mama...a mi zal vcasih zmanjkuje casa in to me najbolj potre...:((:((

Aja32 -> kam po energijo... (15.7.2005 12:13:21)

Oja,

jaz ti predlagam sledeče - pokliči najboljšo prijateljico, mamo ali kakšnega sorodnika - daj tamalega v varstvo, ti pa si privošči obisk kozmetičarke ali pa pojdi na masažo telesa, stopal, obraza.

Draga moja - malo boš morala poskrbeti zase, ker drugače te bo še bolj izčrpalo.

Zakaj bi šla na razprodajo, pa si kupila kakšno cunjo ali pa čevlje, če greš lahko nekam, kjer bomo naredili vse za tvojo dušo.
Pa še sprostila se boš lahko - na razprodajah je preveč ljudi, vrveža, vsi se gužvajo in nekaj hočejo.

Privošči si nekaj za svoje telo. Pa, pa A:nosecka:

smrka -> kam po energijo... (15.7.2005 12:13:40)

nesmes pustit, da je tamal glavni v hisi! Mora vedet kaj sme in kaj ne.. pa ce je treba tud po riti mal udarit - ce ne bos ti zivcni zlom fasala. tamal je zihr scrklan da bolj ne more bit.
Lahko bi se usedla mal na kolo, ali pa se vclanila mogoce v aerobiko, da imas vsaj eno ali dve ure za sebe. Saj nisi robot.

rija -> kam po energijo... (15.7.2005 12:14:56)

se podpišem pod smrko, kolko pa j star tvoj mali:hudicek:?

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 12:16:11)

ja sej to je najvecji problem..ne znam mal izprezt,ker mam takoj slabo vest...na varianto,tamal ze tko nima nobenga razen mene,torej se morm se tolk bolj potrudit...

moja trma je stara 14m :)

CUKRČEK -> kam po energijo... (15.7.2005 12:16:29)

Energetika d.o.o

kofetek2010 -> kam po energijo... (15.7.2005 12:17:32)

daj ga v voziček in pojdita nekam na šprancir, tja kjer se bo lahko varno zdivjal in utrudil, tako da ti bo po poti nazaj v vozičku zaspal, nato se vsedi na eno klopco in v miru prelistaj kakšno revijo ;)

smrka -> kam po energijo... (15.7.2005 12:19:03)

Ne smes imet slabe vesti. Kaj pa ko bo tamal starejsi pa ti bo delal se vecje probleme, kako vest bos pa potem imela? Sigurno bos sebe krivila da si ti kriva, ker si vecino casa z njim. Ne punca, bodi mal stroga.. tamal mora vedet kaj je prav in kaj ne. Ce si stroga, to se nepomeni da si slaba mama - nasprotno, ucis tamalega in mu das vedeti kako se mora obnasat.

rija -> kam po energijo... (15.7.2005 12:22:08)

teja nisem še sicer mama, ampak pri mojih samskih prijateljicah sem vidla, da je glih to bil največji problem, ker se preveč sekirate in imate slabo vest. tvoj sonček bo od tebe itak dobil vse kar rabi, pa se ti ne rabiš dosti več trudit. ne rabi pa dobit preveč vsega, saj sama veš da so taki otroci kot spužvice in posrkajo vse, tudi to, da mu mami vse dovoli. prepričana sem, da boš oz. si dobra mama če mu boš postavila neke meje. to je namreč tisto, kar po mojem mnenju otroci najbolj potrebujejo. če teh mej ni, so zgubljeni in ne vedo kaj je prav in kaj ne, potem pa kravžlajo živčke vsem v svoji okolici.
tudi če ti bo težko kdaj pa kdaj, mu ne dovoli vsega. idi nekam pa se makar zjoči, ampak šef moraš biti ti.
sem prepričana, da ti bo uspelo.

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 12:35:01)

spet ena pametna ane gofla...ce nimas pametnejsega dela kot se usajat to pocni drugje...

in ne...tamalmu ne pustim vsega!! :hudicek:

Gordana-3 -> kam po energijo... (15.7.2005 12:39:01)

malo po riti? pa kje boš 14 m po riti napokal? saj ne ve, zakaj je dobil! eni otroci so pač takšni, da moraš biti skoz zraven njih in se z njimi igrat oz. jih opozarjat.moja pupa pri 15 m ni pri miru niti minuto, lahko ji dam ne vem kakšno igračo, se hitro naveliča vsega, skoz si moram nove in nove stvari izmišljevat za animacijo. iz dosega rok mu umakni vse, kjer lahko naredi škodo. tako smo naredili mi, v omari, ki jo v kuhinji lahko odpre je le nekaj loncev, katere zlaga tu pa tam. probaj ugotovit, kaj rad počne. naša recimo najraje poriva voziček oz. karkoli, sam da je za porivat, pa avte ima rada. igra v peskovniku, gugalnica, vožnja v vozičku sploh ne pride v poštev.

Annny -> kam po energijo... (15.7.2005 12:39:26)

Sorry, ampak jaz pa ne bi pustila, da bi pulil kable in metal CDje, izpraznil omaro s piskri..Če bo pa vreščanje, pa bo- mora vedeti, kje je meja. Daj mu en kabel ali en pisker ali mu jih menjavaj..Ampak saj vem, kako lahko je to reči, otrok je pa vsak drug temperament! Mora se NAVADITI, da vsega enostavno ne more dobiti pa pika.:ups::(

dory -> kam po energijo... (15.7.2005 12:44:44)

uau gofla...ocitno ti grem zlo na zivce,da me tkole cekiras...tamal je k sreci zaspal..sicer pa ti nimam polagat racunov ane!

ce gre meni kdo na zivce ga dam na ignore...poskusi se ti!

sicer mi je pa zal da sem nacela tole temo...hotla sem se sam izpovedat ne pa poslusat norcevanj in kritik...

baguSka -> kam po energijo... (15.7.2005 12:45:30)

Gofla pa sej je teja že napisala kdaj je na internetu - takrat ko mali spi. teja je pač mela v mislih takrat ko ne spi da ga ne more pustit a ne!? al pa takrat ko je u službi in čist nič več in nič manj.

baguSka -> kam po energijo... (15.7.2005 12:47:45)

teja teb pa nima bit kej žou da si odprla to temo

benika -> kam po energijo... (15.7.2005 12:53:05)

Teja, pust goflo pr mir, očitno nima kej za počet, pa mal ljudi zaj.... Očitno je pri njej doma vse kot v pravljici.

Boš videla, pa sej bo bolš. Maj je pač tak kakršen je, nimaš kej pomagat. Pa tud slabe vesti ne imej, če kdaj za kaki dve urici malega prepustiš staršem ali komu drugemu. Ti tud nisi stroj, da lahko delaš 24 ur na dan.Če se ne boš mal zrelaksirala boš pregorela.

lp tebi in Maju

Maxica -> kam po energijo... (15.7.2005 12:54:33)

Teja, jaz te res občudujem.:bravo::bravo::bravo: Jaz sem do 17h, ko pride :love: iz službe, več ali manj sama z :duda: in takrat prav komaj čakam, da otroka malo vzame v roke :love:. Zato te čisto razumem, da si zmozgana, če si dan za dnem sama. Stari starši vendarle niso isto kot starši, kljub vsej pomoči, ki ti jo nudijo. Privošči si nekaj zase, nekaj zgolj za svojo dušo.9nebesa9nebesa9nebesa Kaj, pa ti najbolj veš. Mogoče obisk kakšnega masažnega salona, morda en doooooolg sprehod v naravi, morda obisk razprodaj...Nekaj si privošči.
Gofla, morda pa Teji že sam obisk RRja pomaga, da malo odklopi od vsega, kaj:zmeden:?!
Teja, bodi lepo:rozica::rozica::rozica:.

Pia73 -> kam po energijo... (15.7.2005 12:58:17)

gofla, če nimaš jajc povedati mnenja pod svojim nickom, bodi raje tiho! :hudicek:

Takele me pa res motijo,.... O.K. imaš drugačno mnenje, samo zakaj se skrivaš??? Človek brez jajc, kaj češ,... :hudicek: V naslednji temi bo pa ena tak/a spet vsa sladka,... :bruh::bruh::bruh:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>