metuljcek321
|
Hej! Ej, Umpa, a si vidla to: sem hotla zdaj zlektorirat, pa ni več prvega dela zraven?!!?: KLIKNI A nas kdo z Založbe Obzorja spremlja al kako? Oh, dear Majuška, a maš ti tud turban? Jaz sem šla zraven še po eno flis jopco, marička, skor je za zakurit - in to 2. 6. nanka, no, superca za maturo in progress - za mato bomo pa še ekstra stisnle pesti, oukej? Ej, bajdmimo - še kar iščemo 2 podnajemnici (tisti 2, ki naj bi prišli, sta našli nekje drugje) ... interested? Sem dala tud oglas na Bolho - again ... marička, olk je težko koga dobit! Sindikalc - well done, boš poročala, kako boste uživali - glede na povedano, bo super, mega, odlično, oh in sploh, boš vidla. Rafting je zakon! Men je blo d best. populis, ja, pol bi pa jest poleg Pepe še Nodija. Ma, res bi bla hvaležna ful, ful, ful, ful. Slikce z morja so mi pa prav skomine vzbudile - joj, ej, sonce, morje, brezskrbnost - odlično. In taka fletna rjavooka princeska je Lara - yummy, je cortlih. A maš tud kakšno familiarno slikco? Saj ne vem, a smo tvojega možeka že vidle na fotkah? Se nekako ne spomnim tvoje druge polovice zimska, will we see you tomorrow? Pa drek na palci, jajca v šalci za vrtec - res smotano, ej. Glih zadnjič mi je frendica rekla da tud ona ni dobila za drugega otročka (Lj. - prvi star 3 leta, drugi 1 leto in nekaj - zdaj je čisto lost, kaj in kako) ... mogoče se pa čakalna lista pomakne v vašo korist! neboglasnica kakšno je stanje pri vas? Almera, odlično za šivalno urico. Boš pokazala rezultat. Prevleka za povštrček bo zihr ful kjut. Kam boš skočila po blago za trakove? Ej, jaz sem bla tud pridna, pridna, pridna - celo Anjino omaro sem poštimala - premajhne cunjice ven, pomladno-poletne na police, vse zložila tipi-topi, iz zadnjih kupčkov posortirala obleke, ki jih je dobila za darila & so ble še pred čist mal časa totalno premajhne, zdaj so ji pa tipi topi prav - ej, noro, kolk stvari sem našla, za katere sploh nisem vedla, da jih ima -- pa moram rečt, da mam dobro kontrolo nad stvarmi v omari - no, definitivno mi je akcija fajn uspela, za nagrado sem prejle snedla 2 lapačinki z all-time favourite Nutello