|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
23.5.2010 11:29:01   
tims
Daaaan,

sem pa zdele mela kr neki dela, da sem vas prebralauser posted image .

kako ste? Jest sem se zbudila s takim glavobolom, da sem mislila, da bom kr bruhala. Želodec, glavoboli.... kva se bo še najdluser posted image .

Včeraj sem tud jest bila pridna. Zelooooo. Sem pospravila vse. Od posteljnine, sesanja, brisanje prahu, do pomivanja okn in zvečer še likala. Sem bila že ful vesela, da dons pa ne bom delala nič, pa se mi zgodi, da mi med likanjem crkne likalnik. Ma sem mislila, da se mi bo kr odpelaluser posted image . In tako mi je ostal še en kupček (HB samo Ninine stvari, ki jih ful rada likam, ker so še dokaj majhne). Sem kolegico prosila, da nej mi posod likalnik, dokler ne kupim novga, al pa tega popravim.

Almera, uživajte v metanju kamenčkovuser posted image

HD, tole s sosedi je pa neki najlepšga. Men bi se kr zmešal - in cviljenje in jemanje igrač brez dovoljenja. Pa jest res ne vem, kaj je nekaterim. A so čist brez vsake kulture, al kaj?

Neboglasnica, to morš tko narest k jest - ne kupuješ sladkarij, pa so potem tud jabčki ok, al pa od žalosti spolh nič ne ješuser posted image

Lara, ja ti uboga pikica, nouser posted image user posted image .

Rebeca, najina dva bi se pa verjetno fajn zastoplauser posted image . K sem jest mojmu rekla, da moram začet telovadit, ker pač vse neki visi (k en štrudl), mi je reku:" Kaj se boš matrala! Pejt na liposukcijo, pa maš mir!" user posted image user posted image  Bi pa res rada vidla tvoja dva sončka, kako se igrata pred spanjemuser posted image

Majuska, uživajta z dragim v kinu. Kaj pa gresta gledat? A si že kje napisala, pa sem spregledala?user posted image

Umpa,mene tud štej za svojo stranko user posted image . Pa BTW, ti Luka zdej kaže, kako mora bituser posted image .

Spanje - midva sva tud že probala, da bi Nina sama zaspala v pojstlci. Ahaaaa. To je bil tak jok in dretje in vpitje, da sem skor oglušela. Pa ko sem šla k njej, da bi jo umirila, pa potem šla spet ven, je bilo še hujš. Še vedno velikokrat spi med nama. Mah, bo že. Sej bojo kmal osemnajst let stari, pa bojo že spaluser posted image .

Metuljčica, drva ste zložil? Pridni ste. Ja, tkole obarvat poste sem se pa jest navadla od Blacky. So mi bli vedno ful lušni, pa sem pol še jest začela. Sem papiga ponavljankauser posted image .

Sej res, kako pa je Blacky, a se  katera kaj sliši z njo? Pa na Lex sem se spomnila, pa Frutko.

Mater, bi kr pisalauser posted image . Ziher sem kej pozabila. Raj kr grem.

Želim vam lepo nedeljo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 11:46:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.5.2010 12:48:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

če je katera s populis na vezi, gr ti si sigurno. pošlji ji lepe pozdrave in Lariki tudi - upam, da s prstkom ni preveč hudo user posted image

Bom bom oz. sem že. user posted image

Pa dober dan! Sem prelena za komentiranje. user posted image

Aja, nekoč davno sem bila na Linea Snela programu, uspehov kaj pretirano ni bilo, razen glavobolov, ki so bili posledica visokih plačil. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.5.2010 12:51:31   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, uživajta z dragim v kinu. Kaj pa gresta gledat? A si že kje napisala, pa sem spregledala?user posted image

Tims, prav luštno je, da zdaj prideš več na RR user posted image user posted image

Shreka greva gledat, komaj čakam ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.5.2010 12:57:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

majuska, kaj gresta z dragim gledat? ti pa kr pogosto greš v kino, ne? super ej, da si vzameš čas. jaz sem nazadnje...uhhh, kar imava male še nisva bla user posted image  žalostno no.

zadnje čase grem res bolj pogosto, prej pa ziher 2 leti nisem šla user posted image   ena kolegica mi občasno karte zrihta, tako da mi nekako le uspe iti, seveda sredi tedna user posted image

Danes je pa res izjema, da greva z dragim - je bolj zapečkar, pa še hudo zbirčen pri žanru filmov user posted image   Aleksander bo pa pri babici; zdaj smo za varstvo odvisni samo od dobre volje ene babice user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 14:48:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 14:51:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.5.2010 15:16:12   
Alanis
Almera - Alanis odgovarja na tvoje vprašanjeuser posted image
Tašča je čuvala Laro v avgustu en teden, ko smo mi imeli priprave. To čuvanje je zgledalo bolj L v stajici+TV, potem pa v voziček in spanje v vozeku zunaj. Ob 12ih pa sem bila itak že doma. Kako je bilo med tem, ko sem bila v P rajš nočem veset, vem da je Lara zelo jokala in na koncu celo zbolela. Mož me je klical, da ima spet vročino, sem vprašala kolk in ni znal povedat, ker ni izmerila. Potem sem jo klicala, naj T izmeri in naj da takoj svečke, če je treba. Izkazalo se je, da je bila T 39. Pol pa sploh nisem hotla več klicat... Ker sem se samo sekirala in jokala v P.

Laro sem jaz previla, nahranila, uspavala, potem pa še Vanjo. Tašča je šla spat k Lari, ker je bila utrujena. Zadnjič je zaspala sede na kauču z Vanjo v naročju, manjkalo je par centi in bi se Vanja odkotalila na tla. Slučajno sem šla mimo sobe in to vidla, me je kr zmrazilo. Mah štorij je cel kup, se mi ne da pisat, ker mi spet pritisk dviga. Sem tiho in vse požrem, ker je ipak mama mojega ljubija in on jo ima zelo rad. Pa tudi slaba pomoč je konc-koncev vseeno boljša kot nič pomoči. Mi včasih zadosti tudi če kdo Laro zamoti samo za 10 min, da grem lahk v miru na wc al pa pod tuš al pa da  prime Vanjo v roke, ko joka in jaz npr. kuham.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.5.2010 15:17:12   
Inigo
PUNCE; NUJNOOOO!!!

pred blokom mamo borovce, tk tik pred balkonom. in na enem se je naredu osir. os je na milijone! vse šumi. in to mamo pred balkonom!!! kaj je za nardit? a obstaja kaka služba ko to odstranjuje? kaj naj naredim
?

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.5.2010 15:30:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.5.2010 16:13:44   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ima katera izkušnje z vnetjem živca? Mene zdej že 14 dni boli vrat, čedalje hujše je, pa samo lekadol lahk vzamem ki mi skoraj nič ne pomaga. Trga, kljuva, ne morem spat... A se dobi antibiotik za tako vnetje al samo painkilerji?

če dojiš je najbolje, da greš zdravnico vprašat,
drugače je lekadol premalo za take stvari, vzeti moraš kaj močnejšega in, če ne vzameš se potem razboli in je drek. nalgesin, potem pa, če ta ne prime lahko ibuprofen, vprašaj pa kar v Lekarni. Ta dva delujeta tudi protivnetno, lekadol je pa samo za lajšanje. Če ti po teh tabletah ne bo prijelo po 3 dneh, pa je res treba k zdravniku. Ampak kot pravim, zate bolje, da zdravnico vprašaš zaradi dojenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.5.2010 16:19:02   
glugluglu
inigo, pojma nimam, ziher obstaja kdo, ki se s tem ukvarja, joj jaz bi bila čisto fertik, če bi to bilo pri nas v bližini

alanis, tvoja tašča bo očitno kmalu potrebovala od drugih pomoč, ker zaspat z dojenčkom v naročju je pa res že kriza. Koliko je pa stara?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.5.2010 16:26:52   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

inigo, pojma nimam, ziher obstaja kdo, ki se s tem ukvarja, joj jaz bi bila čisto fertik, če bi to bilo pri nas v bližini

alanis, tvoja tašča bo očitno kmalu potrebovala od drugih pomoč, ker zaspat z dojenčkom v naročju je pa res že kriza. Koliko je pa stara?

sj sm jst tut! vse mormo met dol zaprto, mali ne sme vn, mački so sitni kr ne smejo na blakon... aaaaaaaaaaaa! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.5.2010 16:37:08   
glugluglu
inigo:

http://www.leks.si/sl/Dezinsekcija/

http://www.saniteh.si/dezinsekcija.html

http://www.lex-localis.info/files/27cbf7d2-8dc8-43a1-af1b-257707a46d8a/633651099781250000_CENTER%20ZA%20DEZINFEKCIJO.pdf

http://www.magnetik.si/dezinsekcija.html

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 17:34:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.5.2010 18:51:33   
neboglasnica
Daaan!

Mi smo šli pa novi stadion gledat, ker je okoli njega polno gradbene mehanizacije. Je mali kar užival, še najbolj takrat, ko nam je ušel. Pred vsako lužo je pa vpil neeee in mahal z roko ves paničen. Na koncu je pa itak noter skočil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.5.2010 20:39:01   
Majuska
GR, kdaj ste pa bili pri stadionu? Mi smo se namreč mimo peljali, na poti domov smo zelo mavrico videli user posted image

In da poročam, Shrek je lušten film, prav zabavala sva se - mali pa je medtem užival pri babici, ven so šli, na vrt. Upam, da kmalu zaspi, ker je prej še rogovilil user posted image

Tko, grem mal talente gledat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 20:50:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.5.2010 21:02:52   
neboglasnica
OOoooo, Mojcek, sigurno se ti je kolcalo. Eno uro se je mali privijal, stiskal k meni, predno je dokončno omagal. Medtem sem pa o tebi razmišljala. Kako si? Bolje?

Majuska: okoli 16.30 do 18.00 ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.5.2010 21:04:35   
neboglasnica
Populis se zahvaljuje za pike poke...

Draga Tims: glede na to, da imava z Ano cepljenje že ob 7.00 uri zjutraj, potem pa šibam v službo, mi računalnik ne bo na dohvatu ruke vse do večera, zato ti že kar danes iz vsega srca želim user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 21:15:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 21:19:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1221
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 23:05:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 7:16:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1223
24.5.2010 7:43:32   
nanka
TIMS vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
24.5.2010 8:04:16   
neboglasnica
Evo mene, nazaj s cepljenja, Ana tudi pisnila ni.

Pa še enkrat: Tims, vse naj naj...

Zdaj pa šibam, uživajte v sončku!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?