tims
|
Daaaan, sem pa zdele mela kr neki dela, da sem vas prebrala . kako ste? Jest sem se zbudila s takim glavobolom, da sem mislila, da bom kr bruhala. Želodec, glavoboli.... kva se bo še najdl . Včeraj sem tud jest bila pridna. Zelooooo. Sem pospravila vse. Od posteljnine, sesanja, brisanje prahu, do pomivanja okn in zvečer še likala. Sem bila že ful vesela, da dons pa ne bom delala nič, pa se mi zgodi, da mi med likanjem crkne likalnik. Ma sem mislila, da se mi bo kr odpelal . In tako mi je ostal še en kupček (HB samo Ninine stvari, ki jih ful rada likam, ker so še dokaj majhne). Sem kolegico prosila, da nej mi posod likalnik, dokler ne kupim novga, al pa tega popravim. Almera, uživajte v metanju kamenčkov HD, tole s sosedi je pa neki najlepšga. Men bi se kr zmešal - in cviljenje in jemanje igrač brez dovoljenja. Pa jest res ne vem, kaj je nekaterim. A so čist brez vsake kulture, al kaj? Neboglasnica, to morš tko narest k jest - ne kupuješ sladkarij, pa so potem tud jabčki ok, al pa od žalosti spolh nič ne ješ Lara, ja ti uboga pikica, no . Rebeca, najina dva bi se pa verjetno fajn zastopla . K sem jest mojmu rekla, da moram začet telovadit, ker pač vse neki visi (k en štrudl), mi je reku:" Kaj se boš matrala! Pejt na liposukcijo, pa maš mir!" Bi pa res rada vidla tvoja dva sončka, kako se igrata pred spanjem Majuska, uživajta z dragim v kinu. Kaj pa gresta gledat? A si že kje napisala, pa sem spregledala? Umpa,mene tud štej za svojo stranko . Pa BTW, ti Luka zdej kaže, kako mora bit . Spanje - midva sva tud že probala, da bi Nina sama zaspala v pojstlci. Ahaaaa. To je bil tak jok in dretje in vpitje, da sem skor oglušela. Pa ko sem šla k njej, da bi jo umirila, pa potem šla spet ven, je bilo še hujš. Še vedno velikokrat spi med nama. Mah, bo že. Sej bojo kmal osemnajst let stari, pa bojo že spal . Metuljčica, drva ste zložil? Pridni ste. Ja, tkole obarvat poste sem se pa jest navadla od Blacky. So mi bli vedno ful lušni, pa sem pol še jest začela. Sem papiga ponavljanka . Sej res, kako pa je Blacky, a se katera kaj sliši z njo? Pa na Lex sem se spomnila, pa Frutko. Mater, bi kr pisala . Ziher sem kej pozabila. Raj kr grem. Želim vam lepo nedeljo.
|