Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 12:13:06
|
|
|
|
3jeMi
|
rebeca... za praznovanje, doma in v vrtcu, pa za petje... smrk smrk neboglasnica... mirkej... brez sladoleda ni čokoladnega preliva
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 12:34:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ne deri, orkaduš, nisem dobre volje. Ob 8h seja, sodelavki se ni zdelo, da bi nekaj vskočila namesto mene, vsak ki pride mimo, hoče nekaj od mene ... niti kave nisem mogla spiti Sem mislila, da ni hotla zajtrka prlepit sem na RR če bi jo to prosila, bi me a) ugriznila b) vprašala, kaj je to RR
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 12:59:16
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a) ugriznila b) vprašala, kaj je to RR , a najprej zalajala, potem šele spraševala... nič, mejte se... grem, doma me čaka sesalec in kup blatnih cunj... fujjjjjj... samo menda je bilo dbest...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 13:03:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
Duber dan, pupe, kako kaj? IZVIRNO SPOROČILO: Majuska še današnji utrinki ... pripravljen na "polet" ... Anja, počakaj me noooo! (smo se srečali ...) našopirjeni lepotec Iii, ful si lepe slikce zbrala! Vsi lepi, krasni, razpoloženi za žur. Fajn je blo v ZOOju, se strinjam. In končno sem uporabila mojo celoletno karto --- šele drugič, ampak počasi se daleč pride talent - meni so bli Dunking Devils najbolj VAU, je blo pa tole definitivno tanartaboljše polfinale so far. Opa, tale VV zna biti pa hudo sexy, vidim ... grrrrr .... Almera, dobr opravi. hruška, ampak vsaj v tretje je šlo rado - na tekmi proti Velenju so hlače celo zdržale - ouje. nanka, ojej, ubogi možek. gr, nice pics - very nice. Inigo, pogumna si, da si do konca prilaufala Glede rezultata pa: there's always next time. Kako oba Lana? rebeca, odlično za uspešno praznovanje ... danes pa party on še v vrtcu ... pa tisto, kako lepo zapojeta - ma, to mora bit res sanjsko ... uživajte še naprej z malčkoma! 3jemi, tvoj hevimetalc je torej dbestino razpoložen po koncertu ... ouki douki ...
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 13:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 14:19:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 15:25:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 17:21:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hej, Todi, kdaj bomo pa spet videle tvojega malčka? Že presneto dolgo nisi objavila nobene fotke...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 17:41:58
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeca, nizakaj, to je še najmanj kar smo pogruntali za tvoja dva pikeca, da malo vrnemo... , no samo, da jima bo všeč GR, majuska, lepe fotke! Ampak GR Staš ima še vedno ornk čupco Drugače se pridružujem nesrečnemu vikendu oz. nedelji: sem bila danes zjutraj ob nenapovedane stroške, ker je šla guma na avtu in to zaradi žeblja oz. vijaka, ki se je vanjo zapičil. Včeraj sem popoldan peljala Nino na en rojstni dan, na poti do RD se je spomnila, da sva pozabili darilo, tako sem obrnila na krožnem križišču in se vrnila nazaj po darilo. Ko sva prispeli pa sem ugotovila, da je avto na eni gumi na tleh . Potem je pa boga Nina morala čakat ene pol ure, da so jo prišli iskat, je že jokala vmes, ker je mislila, da jo bodo kar pozabili, meni je kolega prišel zamenjat gumo. Guma je bila pa zanič (čeprav nova 1 mesec in pol), ker je bil žebelj oz. vijak bolj na stranskem delu gume, naredil je še eno luknjo, pa še jaz sem se nekaj časa vozila stako gumo , kar je še dodatna škoda. Me je pa tam vulkanizer ko sem malo pojamrala za novo gumo lepo potolažil, da še dobro, da nisem imela prometne nesreče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 17:49:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu 1. GR, majuska, lepe fotke! Ampak GR Staš ima še vedno ornk čupco 2. dodatna škoda. Me je pa tam vulkanizer ko sem malo pojamrala za novo gumo lepo potolažil, da še dobro, da nisem imela prometne nesreče. 1. Gre pod škarje, kmalu...obljubim. 2. Pa še res je.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 19:17:05
|
|
|
|
nanka
|
Midva sva od zdravnika, dragi ima natrgano mišico, 7 cm po dolžini ( kot bi mu nekdo zarezal z nožem v globino), vsaj 9 tednov mirovanje in ležanje, neobremnjevanje noge, v ponedeljek pa obisk poliklinike, kjer se bodo odločili kako naprej. Za letos je s fuzbalom končal, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Do nadaljnega je na bolniški, ležečki na kavču.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 19:58:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva sva od zdravnika, dragi ima natrgano mišico, 7 cm po dolžini ( kot bi mu nekdo zarezal z nožem v globino), vsaj 9 tednov mirovanje in ležanje, neobremnjevanje noge, v ponedeljek pa obisk poliklinike, kjer se bodo odločili kako naprej. Za letos je s fuzbalom končal, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Do nadaljnega je na bolniški, ležečki na kavču. ... je to zanj hudo al bo užival? Mi smo imeli pa skorajda športen dan, po trgovinah seveda. Sem hotela iti pogledat za eno vetrovko, me je sodelavka prepričevala, kje jih imajo, ampak ni bilo nič videti. Namesto tega sem si omislila uhančke in nekaj materiala, da si sama naredim kak kos nakita. Za malega smo kupili prstne barve, bomo packali, kasneje smo šli po en mini žar, da si lahko kdaj na balkonu spečemo kosilo Pa prvič smo šli skupaj z malim na horseburger. Glodal je bolj ali manj samo meso - malo bolj pikantno hrenovko in nekaj krompirčkov, ker je bil ultra slan. Z nekaj sitnobe smo pojedli večerjo, zdajle je v postelji in upam, da čim prej zaspi. Babi je rekla, da je čez dan spal 3 ure - pravi luksuz
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 20:07:56
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva sva od zdravnika, dragi ima natrgano mišico, 7 cm po dolžini ( kot bi mu nekdo zarezal z nožem v globino), vsaj 9 tednov mirovanje in ležanje, neobremnjevanje noge, v ponedeljek pa obisk poliklinike, kjer se bodo odločili kako naprej. Za letos je s fuzbalom končal, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Do nadaljnega je na bolniški, ležečki na kavču. ... je to zanj hudo al bo užival? To je zanj velika kazen, ker je drugače vedno v gibanju in je prav nesrečen
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 20:19:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva sva od zdravnika, dragi ima natrgano mišico, 7 cm po dolžini ( kot bi mu nekdo zarezal z nožem v globino), vsaj 9 tednov mirovanje in ležanje, neobremnjevanje noge, v ponedeljek pa obisk poliklinike, kjer se bodo odločili kako naprej. Za letos je s fuzbalom končal, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Do nadaljnega je na bolniški, ležečki na kavču. ... je to zanj hudo al bo užival? To je zanj velika kazen, ker je drugače vedno v gibanju in je prav nesrečen ravno zato sem vprašala, ker se mi je zdelo, da bo tako ... naj mu bolniška čim prej mine, pa da se bo hitro pocajtal! HD, kako je pa kaj tvoj dragi, je že bolje?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 20:42:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva sva od zdravnika, dragi ima natrgano mišico, 7 cm po dolžini ( kot bi mu nekdo zarezal z nožem v globino), vsaj 9 tednov mirovanje in ležanje, neobremnjevanje noge, v ponedeljek pa obisk poliklinike, kjer se bodo odločili kako naprej. Za letos je s fuzbalom končal, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Do nadaljnega je na bolniški, ležečki na kavču. Jao..kolk bo tečen. No, če je vsaj malce podoben mojemu. In zdaj boš ti za vse. Še dobro, da ima Tjaša izpit.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 20:44:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ana v postelji, mali se igra na preprogi, Sara še gleda TV, mož tudi, jaz pa za compom, priprave pa to in pljuckam bambus... Paše. Potem pa še tablete proti alergiji ruknem in ma, da padem dol za celo noč.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 20:53:23
|
|
|
|
nanka
|
Moji dve pa že spita, mene pa čaka tuš, še prej pa en dim. Popravek Zoja se še sprehaja okoli, pa ne dolgo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 21:33:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 21:38:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 21:39:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 21:43:11
|
|
|
|
Majuska
|
Almera, me veseli da je morfologija pokazala alles OK huh, za ZOO v četrtek še nisem ziher ... zvečer planiram ogled Perzijskega princa - zanima katero?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 21:45:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, danes mi je pa ratalo popoldne Bora tako previt, da ko se je polul, je bila plenica čisto suha, on pa moker do tal a ste lulčka zunaj pustil? Pa spet smo brez dude spali in zaspali bravo
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 21:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 17.5.2010 21:54:35
|
|
|
|
Majuska
|
jah no, se zgodi ... komi gledam, tako da se poslavljam
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 23:07:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?