|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
17.5.2010 10:22:06   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz sem tle nekje......user posted image ............. hm a timsica pa nima dans nič malce??

Po mojem je mislila, da je oddelala svoje, saj se je en teden aktivno vključevala v debato.

_rebeca_: zdaj me pa že skrbi, se je kaj zgodilo? Tole ni v tvoji navadi. Dajte jo mal na FB dregnit no.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.5.2010 10:23:14   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

_rebeca_: zdaj me pa že skrbi, se je kaj zgodilo? Tole ni v tvoji navadi. Dajte jo mal na FB dregnit no.

kr sama jo dej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:24:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 603
17.5.2010 10:26:17   
nanka
Neboglasnica, ne pritožuj se, a veš da moramo greznice spraznit, kam drugam pa naj če ne na travnik, a veš kakšen regrat potem zraste user posted image , saj je vse naravno.

Ej pa Ana in Staš sta pa ista, res, Staš je klon od Ane, še dobro da ima koderčke, da ju boš ločila čez par let.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:27:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 605
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:27:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:33:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:35:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:35:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 10:37:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 610
17.5.2010 10:42:20   
Inigo
user posted image

tkle me je bratranec ulovil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
17.5.2010 10:43:29   
Majuska

A smo danes že zajtrkovale virtualni božanski zajtrk? Majuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne deri, orkaduš, nisem dobre volje. Ob 8h seja, sodelavki se ni zdelo, da bi nekaj vskočila namesto mene, vsak ki pride mimo, hoče nekaj od mene ... niti kave nisem mogla spiti user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 612
17.5.2010 10:44:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Pri talenitoh bi pa raje videla Majo v finalih, Alen mi ne potegne, sploh.

če mene vprašaš, so Maji naredili krivico. Ne bi rekla, da so D.Devils tako boljši od Maje, meni se ni zdelo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.5.2010 10:45:46   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nisem trmasta, samo ne verjamem glih v take reči. Pa ok, ajdi bi še šla, sem zadnjič možu omenila, da lahko dobimo štrvilko, pa je čist ven padu da NE. Ker... bla bla bla je imel 5min monolog nekaj v tem stilu, da to ni zdravnik al pa da mi bo en obisk pomagal, da je to način življenja, ki se ga mi, predvsem pa jaz nisem sposobna it... blabla

Itak pa sva že 2 dni na bojni nogi, ker sem včeraj povedala naglas svoje mnenje, ki se je nanašalo na njegovo familijo in... oh groza, kaj hujšega! Zdej sem pa egoist in materialist! (mi je rekel) in se ne pogovarja več z mano. Tud prou.

Bejbi tudi jaz sem za to čist out in ne verjamem samo mojo sis je ozdravu do te točke, da tablete ki bi jo mogla celo življenje jemati ni vzela že 4 leta. Ima pa miastenio gravis. Je pa žal ta homeopat pokojen. Se je nekje v eni koči z ljubico zadušil... če se katera kaj spomne 4 leta nazaj, ji je lih kak teden pred tem poslal eno tableto in to je bila zadnja, ki jo je zaužila.

Jaz nebi moža čist nič spraševala, šla bi na prvo seanso( škodit tako nima kaj) pa bi potem vidla kako pa kaj, saj še vedno lahko rečeš hvala ne.
Te tudi jaz peljem če je potrebno in čuvam Vida...

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 614
17.5.2010 10:48:47   
Majuska

Nisem trmasta, samo ne verjamem glih v take reči. Pa ok, ajdi bi še šla, sem zadnjič možu omenila, da lahko dobimo štrvilko, pa je čist ven padu da NE. Ker... bla bla bla je imel 5min monolog nekaj v tem stilu, da to ni zdravnik al pa da mi bo en obisk pomagal, da je to način življenja, ki se ga mi, predvsem pa jaz nisem sposobna it... blabla

Ja, za ljudi so alternativci dobri šele, ko uradna medicina ne zna dati odgovora. Verjemi, jaz imam manj zaupanja v običajne zdravnike.

Ob takih izjavah pa kar pike dobim, res. Jaz sem recimo v petek dobila več koristnih napotkov od maserke kot od moje zdravnice v 3 letih.

Itak pa sva že 2 dni na bojni nogi, ker sem včeraj povedala naglas svoje mnenje, ki se je nanašalo na njegovo familijo in... oh groza, kaj hujšega! Zdej sem pa egoist in materialist! (mi je rekel) in se ne pogovarja več z mano. Tud prou.

so gospod užaljeni? zimska, imela si prav, da si povedala svoje mnenje in upam, da boš to storila še kdaj user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 615
17.5.2010 10:49:53   
Inigo
user posted image

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.5.2010 10:58:22   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ja, za ljudi so alternativci dobri šele, ko uradna medicina ne zna dati odgovora. Verjemi, jaz imam manj zaupanja v običajne zdravnike.

Ob takih izjavah pa kar pike dobim, res. Jaz sem recimo v petek dobila več koristnih napotkov od maserke kot od moje zdravnice v 3 letih.

so gospod užaljeni? zimska, imela si prav, da si povedala svoje mnenje in upam, da boš to storila še kdaj user posted image

in za to je bil že čas, res... zimska, če bi jaz za vsako stvar okoli Lovra mojega deca poslušala, bi bila midva z malim že razvalini... ampak jaz vstrajam pri svojem, ker dokler jaz malega pedenam, ponoči vstajam, sem doma na bolniški, bo po moje... zaradi mene se lahko razpoči poleg mene, dokler ne bo šel on na bolniško in skrbel za malega, ga ne je***... res... saj je zlat in vse bi dal za naju, samo kar se zdravstvene plati tiče je pa nafilan samo s teorijo, ki je ne zna prenesti v prakso... zato, če mi glede tega kaj reče, gre to pri meni skozi eno uho notri in pospešeno ven... mu je pa šele P uspela dopovedala, da mora otrok čimveč ven v naravo, ker če bi bilo po njegovo, bi bili skoz doma...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.5.2010 11:03:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

mu je pa šele P uspela dopovedala, da mora otrok čimveč ven v naravo, ker če bi bilo po njegovo, bi bili skoz doma...

ojej ... to me spominja na enega kolega - ko je bil Aleksander star ene 6 mesecev, me je poba vprašal, zakaj je za malčke tako pomembno, da so toliko zunaj na zraku.

Ja zakaj neki - isto kot bi bilo zanj pomembno, da je na zraku. Ampak nekdo, ki je 23 ur/ dan za računalnikom in pokadi 2 škatli cigaret zraven, to najbrž res ne razume user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 11:09:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 619
17.5.2010 11:31:07   
tims

???????????????????????????????????

Sem sama? user posted image

Jaz sem tle nekje......user posted image ............. hm a timsica pa nima dans nič malce??

Evo me, evo me.user posted image . Sem mela mal gužve navsezgodaj. Sam sem vas pa že prečekerala in vidla huuuudo slikco. Hvala 3jeMI, hvala. Ja, mal mi je pa tale Videk res pr srcuser posted image . Sem bla lansko leto na enem šovu, kjer je bil tud on... Ah, ja. Je prov luštn za pogledat, za poslušat....

Almera, dobro opravi na morfologiji.user posted image   

Neboglasnica - pa je vaša Sara res mal drugačna od ostalih. Bi mogl mi dat vam Nino, vi pa nam Sarouser posted image . So pa res super fotke od Ane in Sare. Ano in Staša bi res komot lahko zamenjaluser posted image

Nanka, user posted image  še za tvojega.

Hd, tale vikend pa res ni bil vikend tvojih oblekuser posted image

Inigo, super za tek. Pa dober rezultat je ful, glede na to, da si še bruhala.

Zimska, jest te čist zastopim glede homeopata. Sem tud jest študirala, da bi Nino peljala k enemu, ker je bila na začetku, ko je začela hodit v vrtec kr dost bolna. Sem mojmu to predlagala, je čist ven padu. Tko kot tvoj. Sam jest sem si rekla, da bom počakala do januarja-februarja, pa če ne bi blo nič boljš, bi jo pa peljala. Potem sem pa zvedla za BRONHOMUNAL kapsule, sem ji začela to dajat in moram potrkat, da se je zadeva kar umirila in je kr dokaj zdrava. Če pa že zboli, je to za par dni in se pozdravi sama brez AB. Drugač bi pa naredila tako kot je Todi rekla.

Rebeca, jest pa v službi ne morem na FB. Imamo blokado, pa bi rada pogledala fotke.

Neposredna povezava do sporočila: 620
17.5.2010 11:32:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

1. Imeli smo se super, kljub vremenu!!! user posted image user posted image user posted image  Res fajn, otroci so tud uživali, tortica je bla dobra, dobra...nekaj je je še...bi katera ? user posted image

2. Tako, pa je za nami. Danes praznujejo še v vrtcu...že zjutraj je bil napis na vratih: "Danes praznujeta Tariq in Iraya 2. rojstni dan" in dva balončka user posted image user posted image  Nesla sem jim malo sadja...grozje in jagode, da se bodo malo posladkali, ker drugače se naj ne bi kaj nosilo v vrtec, ampak vzg. je rekla, da sadje pa lahko.

2. Iiiiiii, kako sladko...mi kar solzice tečejo..

1. Drugače pa pupe, bodte lepo, šibam na Koroško... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 621
17.5.2010 11:34:05   
neboglasnica

Ne deri, orkaduš, nisem dobre volje. Ob 8h seja, sodelavki se ni zdelo, da bi nekaj vskočila namesto mene, vsak ki pride mimo, hoče nekaj od mene ... niti kave nisem mogla spiti user posted image

Oplosti, oplosti... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.5.2010 11:46:11   
tims

Sem mislila, da ni hotla zajtrka prlepit sem na RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
17.5.2010 11:49:55   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Slikice sledijo, ko jih naložim. Je bila svakinja fotografinja, naložla jih je na mamin pc, jih imam že na ključu, na svojem pcju pa še ne. Sledijo, sledijo....morda že danes zvečer. Aha, nič ne zamujamuser posted image

Iraya zna zapet celo pesmico Vse najboljše, ona jo Tariqu zapoje...namesto Tariq pa reče Tati user posted image user posted image , on pa zapoje samo prvi del in del kjer je Tati, ostalo pa samo pleše hahaha lubčka mala. Tuki se pa jest zjočem

Ok, se javim zvečer....pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 624
17.5.2010 12:06:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kr sama jo dej... user posted image user posted image user posted image

Lumpa!!! Te bom po rit, pa še sladoled ti bom prepovedala.. user posted image Sem ji mail poslala, čakam...

Eeeeee pol pa ne pridem na obisk .

Može jože, ne bova glavi ven molili, pa bo.

Mama mia, tole sem pozabila klikniti potrdi... Šele sedaj mi je kapnilo, user posted image .

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 17.5.2010 12:07:09 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!