![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:09:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ej, midva sva bla pa včeraj tko poredna z mojim, da sem še dons čist ulala Mmmmm, kaj naj rečem - blo noro, noro, noro. Tole sem pa sam prebrala pa sem kr zafarbala, pa me sploh zraven ni bilo . WD za vaju z mrožekom hi, hi, saj bi še kaj napisala, pa raj ne bom kle gor use your imagination
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:09:20
|
|
|
|
tims
|
Metuljček, bravo za vaju z možekom . Nimaš kaj, je treba proslavit vrnitev, a ne? Majuska, jest sem šla sama , da sem lahko v miru še kaj vprašala in da mi ni bilo treba dirkat okol za tamalo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:10:11
|
|
|
|
tims
|
Metuljček, poglej čas najinih objav
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:11:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
upoštevanje male za dohodnino - ja, tud mojemu je niso upoštevali in je že zadnjič poslal ugovor (je dobil v prvem šusu obvestilo). Očitno so zelo ažurni. Je moral pa decembra v službi povedat, če jo bo uveljavljal & so vpisali za zdaj - da ja. Hm, torej mu bodo že med letom upoštevali Anjo in bo dobil več? Manj? Ej, nekaj sem zaštrilkala zdaj tole ... I'm lost, heeeelp.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:12:36
|
|
|
|
3jeMi
|
mojcek... , drži se, punca aaaaaaaaaaaa... končno doma... uro in pol sem v ZD čakala za ********** naročilnico za Komoro z masko za otroke za vdihavanje raznih takvih in onakvih stvari... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... v službi sem le nekaj popedenala, am, g. šef diretore, se je odločil, da moram sami izpolnit vprašalnik za redni letni razgovor in mu ga jutri oddat... sprintan z neta in je itak narejen tako, da se izpolnjuje na netu... kr neki... skratka, malo bom polenarila sedaj... pa ene 3 albert kekse si grem namazat z nutello...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:12:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:13:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Metuljček, poglej čas najinih objav we rock
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:17:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:23:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi aaaaaaaaaaaa... končno doma... uro in pol sem v ZD čakala za ********** naročilnico za Komoro z masko za otroke za vdihavanje raznih takvih in onakvih stvari... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... v službi sem le nekaj popedenala, am, g. šef diretore, se je odločil, da moram sami izpolnit vprašalnik za redni letni razgovor in mu ga jutri oddat... sprintan z neta in je itak narejen tako, da se izpolnjuje na netu... kr neki... skratka, malo bom polenarila sedaj... pa ene 3 albert kekse si grem namazat z nutello... zate, draga moja:
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:25:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 zate, draga moja: wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, aaaaaaaa, wauuuuuuuuuuuuuuuu, jupiiiiiiiiiiiii, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nebibloslabo... p.s. vidim, da ti od včeraj še dogaja
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:28:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Luster, omara, bana/tuš, pralni stroj..................jah je kar veliko opreme po hiši hi, hi, hi, ti, ti, porednica, očem ti to
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:29:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
šibam po Anjo ... pa, pa, pupe, enjoy Džordž
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 14:35:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:52:30
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: populis Luster, omara, bana/tuš, pralni stroj..................jah je kar veliko opreme po hiši hi, hi, hi, ti, ti, porednica, očem ti to Eh nič kaj, Ambient listam Mojcek, , želim ti, da se čimprej pozdraviš.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:53:13
|
|
|
|
tims
|
Nč, kr gremo počas proti domu . Uživajte še naprej
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 14:58:14
|
|
|
|
3jeMi
|
tims gre, jorge je tudi šel, zdaj grem pa še jaz... papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 15:00:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 15:14:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 15:14:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 15:18:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 15:48:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Evo, šoping za mano - spet pridobila čist preveč nalepk - sem kar na široko pogledata, ko je cifro povedala. Naj mi ena malo volje pošlje, da končno pouštre končam - moram še gumbnice naredit, pa gumbe gor zašit, pa se mi ne ljubi. ajajaj, tudi mene je kap zadela, pa sem imela tri vrečke, pa je bilo čez 150 €. Mene tale najboljši sosed kar nekaj časa ne bo videl na velikem šopingu, je čisto preveč drag. Čutiš? Val energije sem ti poslala! Zdaj pa veselo na delo in šivat... Naša Ana se bo letos dala krstiti. Sem kar sosedi rekla, če bo botra. Vnaprejšnje posledice je že čutiti: danes je dobila Beti pižamo, full kjut, ampak kaj ko ji je full ozka. Je sicer za osem let, sestavljena iz treh delov: majica kot top, nato kot blazer čez in dolge hlače. Že Sari so pred leti kupili v Beti (v Beli krajini) pižamo, pa sem jo tudi samo na stran dala, ji je bila full ozka. Zdaj pa ne vem, ali ima Beti tako majhne številke - to bi pojasnilo, zakaj imam jaz njihove pižame take gigant cifre, , ali pa so na kakšnem znižanju, ker so kje kaj zaj..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 8.6.2010 15:49:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zimska: kjut fotke.... Veš, sem te klicala un dan, saj veš, takrat ko sta z malim spala do 11 h.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.