metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica: si kr predstavljam Anjo kako je zacvilila ko je očija zagledala. Kaj pravi kako je bilo na Madeiri? Navdušen? Hej, kolesarka naša Konferenca je bla super, predstavitev uspela, ful folka (100+), sami džeki iz satelitskega biznisa, ulala, tralala, iz celega sveta, ma, je blo zlo na nivoju. Madeira lepa, za videt & to je to. Ni bil glih neki ultra navdušen, no, sem pričakovala več hvale otoka. So pa lepe slikce, je zeleno, cveoče, izredno razgibana pokrajina - hribovje, skale, ... flower, ekola, si že uspešno štartala s pripravo jedi za malega. Si mu že dala kaj za jest? Rad je? mojček, Umpa, hej-hoj, we missed you. Ja, Majuška, se mi je zdelo, da je kruh nizek in zbit - jaz sem se spraševala, če sploh naraste kaj al ne --- očitno en majčkeno pa. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 populis - na uni zadnji sliki pa zgleda anja stara 4 leta , lara pa 2 hi, hi, res je kot ena mala učiteljica naša frajla neboglasnica, kaj te to zeza zdravje? Te je dragi na pravih mesih pomasiral? I hope so. Ej, midva sva bla pa včeraj tko poredna z mojim, da sem še dons čist ulala Mmmmm, kaj naj rečem - blo noro, noro, noro. Tims, mami, kar mirno kri, sine uživa, Nina pa tud bp, spanje laufa, alles OK, no worries. Jo pa kar vidim, kako ga kliče. ti cukri naši mali, ej. 3jemi, si vse popedenala v službi? Kako Lovro? Pulmolog, praviš? Bolje, da ga pogledajo, pa povejo, kaj in kako, ja. Majška, ste vpisali fanta v vrtec? Kako je blo? Ste imeli starši tudi sestanek? Imaš vrtec blizu? Opala, danes je pa 8. populis, mamografija-to-be Almera, ja, a niso jutra tko lepa, k zagledaš ta mali ansmejani, cukrasti obrazek- ma, so cukri naši julijčki. Ej, kako je blo v službi? Doma vse klapa - uživaš? Vem, da. Še naprej tako! inigo, a si kej boljš? Kako sta pa vidva s tvojim? Yes or no? Brin v redu? Poročaj kaj in kako. zimska, pa ste RES bli v ZOOju, glej, glej. Odlične slikce, lepi modeli!