|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
25.7.2010 10:49:34   
petruscha
Drugače pa imam nov vozek. Sem se včeraj v BC zapeljala, da bi malo vozeke pogledala, potem pa sem enega ujagala, ki je imel 30% popusta, ker je bil zadnji kos user posted image user posted image .
Je pa tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197320.

Sem bila dogovorjena, da grem enega Quinniya rabljenega pogledat, pa me je tale premamil in sedaj naš 7- kilski korenjak že ajča v njem user posted image user posted image .

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.7.2010 10:56:01   
barvar
Še en pozdravček iz moje strani. Kati user posted image user posted image user posted image . Sem se nasmejala.
Jaz imam tudi en problem. Mali se mi je začel med hranjenjem jokat. Nimam pojma zakaj. Mleka je dovolj, lačen je, zaspan ni,... Prej sva se dojila2x po 10 min, zdaj pa vsega skupaj ne spravima za 10 min. Me je strah, da premalo hrane dobi. Flaše pa ne upam dat, ker se bojim, da se sploh ne bo želel več dojit. Pa ravno ko so ga nehali krči mučit imava druge probleme user posted image . Kak nasvet?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.7.2010 12:36:05   
Melia
hej

barvar....tudi moj mark včeraj in danes bolj malo je.....ampak mislim, da so prej v tisti vročini bili žejni, pa so zato več na ziziki viseli....zdaj pa pač malo manj....jaz sem opazla da mu je zdaj ko je malo večji dovolj 10 min. in je že sit....verjetno tolko bolj močno vleče.....kaj pa vem.....

blazinic pa kakšen teden tudi jaz več ne nosim, ker se mi je zgleda ponudba in povpraševanje uredilo, bolijo me bradavice tud ne, tak da ni potrebe po blazinicahuser posted image  

spet smo spali celo noč....in nič vmes jedli....kaj vse hranite vaše otročke ponoči? kaj jih zbujate? ali se sami zbujajo? mislite, da je kaj narobe da ne je ponoči? zgleda se čez dan dovolj naje, pa zvečer se kar fajn naje in očitno mu je dovolj za celo noč. redi se pa ful.

nič, lepo nedeljo vsem. user posted image

< Sporočilo je popravil Melia -- 25.7.2010 12:37:22 >

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.7.2010 12:58:28   
Aninchy
Hranjenje ponoči - naš Martin se je vedno zbujal med 2.00 in 3.30, da sem ga nahranila, ampak se nikol ni čist zbudil, ampak samo nekaj momljal v spanju. Potem sem mu pa enkrat samo dala dudo v usta in je zaspal nazaj, vse do petih zjutraj... In to sem prakticirala nekaj dni, potem pa sem enkrat zaslišala, kako mu je prav zakrulilo v želodčku, zato mu zdaj dam vseeno jesti... itak se niti čist ne zbudi, samo hitro poje in že spi dalje...user posted image Se mi je tak zasmilil bošček, ker je imel prazen želodček. user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.7.2010 12:59:03   
Aninchy
petruscha - user posted image user posted image user posted image za vozek! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.7.2010 13:12:59   
Angel_Tian
bis - upam, da bo vse ok

moi - seveda držimo vse pesti, sploh pa, če to pomeni, da boš malo več spet z nami user posted image

Vse ostale sem vas na brzino preletela, zdaj pa me otroka želita zase.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena222)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.7.2010 19:44:44   
Aninchy
Uff... cel dan sma bla zuni, pa vidm da ve tud, ker ni nobena nič pisala user posted image thank god za to vreme!! user posted image user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.7.2010 21:11:45   
K_a_t_i
Jope... Smo šli ven na sprehod in kavico. In se je starejši sin zbruhal sredi oštarije user posted image . Sreč smo bili edini gostje. Domov je šel ogrnjen v plenico, ker je mel majico celo pobruhano. V celem dnevu je nato pojedel 2 plazma keksa in spil nekaj soka z vodo - je šlo še enkrat ven user posted image . Od takrat je popil 4 požirke čaja - v pol urnih presledkih. Zdaj me je pa strah kaj bo prinesla noč... In kaj bo jutri, ko bom doma sama z obema. Upam, da ne bo še Gašper kaj pobral. Ajajaj, "radosti" materinstva... Držte pesti! 

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.7.2010 22:04:45   
Aninchy
K_a_t_i - ijoojj, ti nisem prav nič fauš user posted image Držim pesti, da bo čimbolj kratkotrajno! user posted image

Mi smo meli pa danes krčke... user posted image Tak močnih zdej že neki časa nismo meli, tak da očitno sem neki takega pojedla, na sumu imam pa samo pico, pa še ta je bila doma narejena in brez origana in drugih začimb, samo pelati, šunka in sir. Pa ga je zdaj prvič zvijalo od tega, no, od drugega ga ni moglouser posted image

Nč, grem spat, mali HB že panča, je biu utrujen bošček mali...

Lahko in mirno noč! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.7.2010 22:12:05   
m_o_i
kati user posted image upam in zelim, da ni kaj hujsega!
aninč user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.7.2010 22:13:07 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.7.2010 22:21:22   
farina
hvala punce, za nasvete, po moje je utrujena, mi pa vsakokrat ne poje enako, npr,petkrat po 100 ali 120 na dan, enkrat manj, samo 60 mlll, ne morem jo silit, če pa pol bruhne nazaja, pa zdaj ko je mal večja, mi kupčke več ne podira tako lepo kot jih  je prej,pa delamo vse enako.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
26.7.2010 8:32:05   
barvar
Jutro user posted image .
Mišek že spet spi, jaz imam pa čas za kavico in RR.
Kati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni hujšega in, da se bo Gašper izognil.
Midva sva se včeraj celo popoldne potepala, ker so take fine temperature. Še nobeno poletje se nisem veselila ne dežja in ne ohladitve user posted image . Kaj prinese materinstvo...
Grem še neke cote v stroj zmetat, pol vas pridem pa pogledat.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
26.7.2010 8:36:56   
deveta
dobro jutro!

K_a_t_i: user posted image tudi jaz upam da ni kaj hujšega.
Aninchy: poznam te napade krčkovuser posted image . Upam da se bojo čim redkeje ali nič pojavljali. Pri nas jih je že dosti manjuser posted image
Anglel_tian: tale osvežitev pa tudi tvojemu dragemu paše a ne? ko je treba po soncu na prostem delat je kar hudo. Zdaj bo še bolj užival, ko bo okolico vašega bomeka urejaluser posted image

Zdaj pa še nekaj lepega z naše strani: danes prespali skoraj celo nočuser posted image user posted image user posted image . Sem se še jaz pogosteje zbudila za na WC hodit. Mala spala 6 ur skupaj, sledilo je papanje, pol pa Še 5 (zdaj že po lesu trkam, da bi tako ostalo). Zdaj pa se zvija v posteljci in čaka da kakec iz rite zleti. To njeno jutranje napenjanje pa mi tako živce para. Mislim, da je meni še hujše kot pa njejuser posted image .

Lep dan vam želim punce. Tudi danes bomo bolj zunaj, glede na vremensko napoveduser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
26.7.2010 9:13:34   
bubolin
Jutrooooo....

Kako ste kaj?? Joooj kolk je tole vreme fino. Takoj podpišem, da letos ne bi bilo več take vročine kot je bila user posted image

Spali smo danes od 22.00 do 3.00 in potem do 6.00 pa do 8.30 - kar ok, nee? Čeprav je bil tud že bolj priden.

Moram vam pa povedat, da mi se pa še vedno nismo kopali, ker popek še ni zaceljen in še vedno rosi - pa bomo drug teden stari že 2 meseca user posted image Upam, da se nam še to čim prej uredi. Držte pesti da se bo.

Noo tako, zdaj moram pa šibat. Mali hoče svoj zajterk user posted image Potem pa šibava na en sprehod in havico user posted image

Lep dan.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
26.7.2010 9:14:38   
bubolin
Ajaa še to sem pozabila:

Kati - user posted image

Aninchy - user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
26.7.2010 10:04:31   
K_a_t_i
Punce, hvala za vse pikapoke. Žiga je ponoči enkrat bruhal, timing super (ravno, ko sem dojila), danes pa se zaenkrat še drži. Je celo nekaj malega pojedel in popil. Vročino sicer še ima, ampak to je malenkost. Zdej gleda risanke.
Je pa tamali spal od 20h do 8:45 z enim vmesnim dojenjem - kot bi vedel, da mora bit "priden".

Danes imava ob 11:30 pediatra pa da vidim kok je zrastel in se poredil user posted image .

Super za vse skoraj prespane noči, bubolin - a je možno, da se tok časa popek ne zaceli user posted image Naj se hitro!!!

Se opravičujem, ker nisem skoraj nič pokomentirala, ampak tekam od spalnice do dnevne.... aja - vreme je pa tudi meni všeč. ZELO.

Čavči.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.7.2010 10:06:24 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
26.7.2010 12:45:32   
K_a_t_i
Evo, mi smo s posvetovalnice.
Gašper, 2 meseca - 60,5cm in 6.100g
A imamo kak seznam kilaže in višine po mesecih?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
26.7.2010 13:20:27   
deveta
K-a_t_i:user posted image user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico. Je pa pravi korenjak vaš Gašper.

Ja tak seznam pa bi res prav prišeluser posted image user posted image . Jaz sem večkrat šla preverjat na seznam, ko smo rodile in primerjala prirast teže in cm. Soraj za vsako ki je napisala težo po prvem mesecu in ni povedala koliko je bil težek prej, sem šla pogledat, koliko je bil malček ob rojstvu težekuser posted image user posted image . Samo seznem bi bil dosti krajši, saj sem opazla, da nas ni veliko na forumu, na seznamu pa jeh je ogromno. Jaz pa jih itak skoraj ne poznam, saj sem se vam zelo pozno pridružilauser posted image .

Kje pa je Jolcicauser posted image user posted image : a nas je čisto pozabila ali se je junčicam pridružila?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
26.7.2010 14:33:19   
K_a_t_i
Je rekla pediatrinja, da smo po višini in teži že na 3h mesecih.

Punce, a lahko verjamete, da mi je uspel pri obeh mulcih doma 1 uro odspat? Sem čist happy zdej user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
26.7.2010 18:40:14   
jolcica
Živjo punce,

končno najdla čas da se javim po parih letah user posted image user posted image user posted image user posted image

no da mal poročam meli prvič pediatra mali se zredil za 1,5kg in zrastu za 3 cm user posted image user posted image user posted image
včeri zaspančkal šele ob dveh zjutraj in spal do pol osmih...sem k cunja dons....

no odločili se tudi da bomo imeli septembra krst, kak bomo spelal pa nimam nič pojma lah kakšn predlog tiste k s te al pa boste imele kak ga oblečti to mi je največji zalogaj....

me je aninchy spomnla da naj kj pridem na RR sj sem hotla že večkrat pa kar ni časa skoz je neki.

In kako ste kaj ve? Priznam, da za nazaj ne bom brala nimam časauser posted image bom pa zdj blj ažurno vas brala obljubim punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

In lep pozdrav vam želim pa lepo se cortajte.user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.7.2010 18:41:45   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Kje pa je Jolcicauser posted image user posted image : a nas je čisto pozabila ali se je junčicam pridružila?

Nism nism sm v mislih z vami sm ni enostavno bilo časa obljubim da se bom poboljšala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.7.2010 20:16:26   
deveta
jolcica: o super, dobrodošla nazajuser posted image . Sem te kar pogrešala, saj sem s tabo in aninchy največ govorila preden sem rodila. pa čeprav je bilo to samo 2 dniuser posted image user posted image .
Sem se nate in na tvojega tjažka spomnila, pa me je zanimalo če sta OK, ker te nič ni blo tu. No me veseli, da sta v reduuser posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.7.2010 20:19:12   
jolcica
:) je bil že čas da sm pršla nazaj ane user posted image user posted image user posted image user posted image
In kako ste kaj vi? no da povem še tista bulca k sm vas sprašvala k je men G rekla v P da jo imam je moja to pogledala in rekla da ni nič moteče vse tko kot je reku tkrt Pušenjak tko da zdj pa res 100% uživamo na polno brez vsekakršnih skrbi user posted image user posted image user posted image

za dons za dost jutri se oglasm da vam poročam kako smo dones kaj pančkali user posted image user posted image user posted image Nočka vsem

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.7.2010 21:22:57   
nusi
dober večer user posted image

js mam pa eno vprašanje;
Mali ima rdeč popek že kak teden , kt da bi se mu hotu vnet al pa kej in zdej ga čistim z alkoholom in mislm, da bom preskočila kopanje. A ma še kera s tem probleme oz. a bi mogla kej sruzga narest? A sm mu ga po kopajnu preslabo brisala?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.7.2010 22:05:32   
BIS30
dober večer, punce!

Sam tulk, da se javim...noč, da ne govorim, že itak so me živci matral, mali se je pa kot da bi vedel, zbujal na 2 uri, pa ne vem, ali sem mogoče bolj mal mleka mela, ker sem si ga včeraj skoz črpala (da bi naredila zalogo za danes, ko je bil ati sam s tamalim). Lahko pa da so mi živčki mal mlekca pojedli...

V glavnem vstala ob pol šestih...v P šla ob pol osmih...bila nenormalna gužva (od posegov, nosečk, klaisčnih pregledov) - mene so vzeli celo brez napotnice (zgleda da ta stvar res ni tako nedolžna)...in po 3 urah čakanja končno na vrsti...Me je ena zdravnica klasično pregledala, druga naredila UZ in kaj HB zaenkrat ni nič videt user posted image user posted image user posted image , sicer če se pojavi še tako majhna krvavitev moram takoj noter, ampak vseeno - neizmerno srečna!!! K mojim dvem fantom se mi zdi, da sem poletela, ko sem malega zagledala, sem se pa itak zjokala od sreče... Danes sem potem kar prekipevala od energije (ne vem od kod sem jo vzela)...

Tako da punce hvala za vaše pikapoke, danes pa želim vsem in tudi sebi čimveč uric spančkanja, pa nič krčkov! Naš jih je mel zdele kaki dve urci (si je mami danes 1. pico prvošla-klasično, pa zgleda ni blo kej dobro zanj - je še kak mesec ne bom več)!

Hvala še enkrat, sedaj pa objemite svoje sončke, jaz sem tulk srečna, sam da mi ga ni bilo treba kje noter furat, ker ne vem kako bi to v P zgledalo!

Nočko vsem!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.