Anonimen
|
sabri: pa ti je le uspelo s slikico sonček mali Jaz ponoči tudi ne previjam. Ob 23.00 imamo ponavadi zadnje previjanje, pa potem spet zjutraj. Zadnjič sem ga zjutraj previla šele ob 9.30, ker je celo noč cmihal, zjutraj pa končno malo zaspal in sem ga kar pustila. Dojim pa jaz kakor kdaj. Začnem s tisto dojko, ki je bolj polna. Potem me pa ponavadi proti koncu bradavica že tako boli, da ga prestavim še na drugo. Danes sem mu jaz oblekla samo eno majčko. Se mi zdi ful toplo. Včeraj mi je ful švical, ko je imel mako majčko, pa še čez eno. Kaj pa vem, saj ga ne znam prav oblečt fiška33: mi tudi nimamo nobenega ritma Včeraj je bil tako tečen, da vam tudi odpisat nisem uspela. Cmaral je cel dan!! Pa kar na joški bi se crkljal. Zvečer, ko sem mislila, da bo spal so se pa krči začeli Obup! Jaaa, jaz tudi komaj čakam, da ga bova kopala zvečer in res upam, da ga bo voda vsaj malo zdelala. biba007: tale podiranje kupčkov je prava umetnost Upam, da se bomo kmalu ulaufali, ker kar precej poliva. Ponoči pa sploh ni variante. da bi ga podrl, ker mu dam kar zizo, ko se začne jokcat in potem itak zraven zaspim Pumpico imamo pa chicco (kar tisto ročno, ko ven smrkelj z vakuumom potegneš), bova pa kupila tisti ˝rovček˝, ko naj bi s pihanjem ven potegnil smrkelj. Baje je veliko boljša. julka: danes imata en mesec, ne? Čestitke za 1. obmesečnico Sporoči mi prosim glede tistih Hrvaških kapljic. Mi imamo BioGaia - saj pomagajo, ampak itak so pravi rezultati šele čez en mesec, mene bo pa do takrat pobralo od teh krčev *ANA*: kaj je rekla patronažna glede čišče? lemavrica: ooo, cukrček Madona so naši majčki cotkani Jaz bom tudi kar začela vozičkat, pa čeprav je še smrkav, ker meni se meša noter. Pa še cele dneve sem sama z njim. Se mi že kar blede. Povej mi, kako pa si ga podojila zunaj? Jaz sploh ne vem kaj bom, če se bo hotel dojiti. Kaj, če bom ravno na kavi. Naj kar v gostilni joško ven potegnem, ali kaj? Do doma imava pa minimalno 20 minut, ker morava po enem orenk hribu, da prideva do najine hiše. In do takrat se lahko dere, da ga sliši celo mesto nincy: hehehe, kaj je dober mali v tem bodiju Uf, ampak se boste pa res pozno kopali klupko: moj mož je čisto isti. Mali bi se lahko drl, da bi zbudil celo ulico, ata pa kar spi. Boli njega... Jaz ne vem kako to, da se ne zbudi , da se hitro rešite glivic! Barvar: tudi jaz sem v nosečnosti veliko več čvekala. Zdaj pa sploh nimam časa, pa še mali mi vso energijo pobere. Res je en zahteven otrok. Mleko bo pa res bolj steklo oz. ga bo več, ko boš več počivala. Pri meni je isto. Kakor sem znervirana ali pa tako čisto na psu, potem je mleka manj in mali nonstop visi na joški, jaz sem še bolj znervirana... Začaran krog Upam, da ste imele kaj boljši dan kot jaz. Midva sva še vedno zaprta v hiši. Zdajle upam, da dobim moža domov Lp
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.5.2010 16:59:38 >
|