sabri
|
aprilčica: za lepo napredovanje pri teži, ne sekiraj se, naša prva bejba se je prvič tud drla ob kopanju, od drugič dalje je pa predla ko muca v vodi in še zdaj uživa, pa je stara tri leta. Glede mozoljev, mi smo stari danes šele en teden in ima lepo kožo, je pa prva imela tudi mozoljčke pa suho ko kuščar in sem vedno umivala jo samo z vodo in z milom enkrat na teden, pa včasih malo olja v kopel in se ji je vse zrihtalo s časom. lemavrica: jaz sem sicer proti drugem koncu ven iz LJ, ampak ko bomo začeli vozičkat, se lahk pripeljem v LJ pa gremo skupaj. maja: kak cortek , kak se že slikice prilima? Sem lesena za take fore pitje: jaz si skuham ali čaj ali kompot, drugače pa kar sok ali pa vodo pijem, pa je. Čaj za dojenje moram pa kupit, dragega poslat, da ga kupi . oblačenje: kaj pa povijalno dajete tudi? Za ven pa še nimam prakse, smo šli danes šele prvič in sem jo dala v tanjši bombažni kombinezon, je najhitreje za oblečt. Pa kapco na glavo. Čeprav nam je patronažna rekla, da naj bi šli konec tedna šele ven, pa smo kar danes izkoristili. Aha jok, do zdaj je spala pa jedla, danes pa skor cel dan nič spala pa kar nekaj bi na joški bla skos, a se je pri vas tudi tako začelo bolj pestro? Grem počit, če bo slučajno pestra noč.
|