biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Sem kar skopirala na hitro potek: Šla sem na pregled v porodnišnico in ctg NULA popadkov in zaprta še. Nato mi je pogledal vložek in naredil test, da naj bi bila mal plodovna voda zdraven (kar ni bila), ker sem bila teden čez rok se je odločil, da bo kar sprožil. Prišla sem v porodno ob 16 vsa presrana, ker sem vedela, da bo šlo bolj na silo, telo ni bil pripravljen na porod. Ob 17 sem dobila umetne popadke bolj na izy, ob 18 je prišel moj, ker mu je babica rekla, da ne bom rodila pred polnočjo. Pred tem so mi predrli mehur inugotovili, da so mi narobe izračunali PDP, ker sem bila še vseeno pred rokom. Nato pa sem se psihično pregovorila, da če so me dali sem, da bom rodila in to čim hitreje. In me je telo ubogalo, ker sem se začela odpirati. Do pol ure pred iztisom sem bila ok, zadnje pol ure me je pa bolelo in potem je babca rekla, poskusimo pritisnit in slišim mojega, ko reče, EJ glavico vidim, potem pa akcija na hitro in sem rodila v treh popadkih ob 20.12. Babica mi je dala Ello v naročje in mi dala roko, ker si ni mislila, da bom rodila v njeni smeni do 21. Skratka porod super, še bolj kot prvič. Nasvet samo, ne se bat pa bo telo kar ubogalo vas. Zdaj se doma cartamo in zaenkrat je Ella ok, je pa tavelika bolna in je mal smotano. Se bomo že pozdravili in bo bolje, ker bo tudi lahko šla ven in se ji bo bolj dogajalo, zdaj pa ima malo krizico, čeprav je lepo sprejela Ello. No, zdaj grem pa spet počivat, se trudim mal počivat, čeprav se kar ok počutim. Tolk na hitro, moram itl Sabri, bravo . Kdor zna, pa zna .
|