|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
21.10.2010 13:13:28   
klupko
Sabri - ja, na vodi mu skuham vsak večer gres ali polento. Prej sem si pumpala mleko pa mešala, zdaj sem pa prelena ratala.user posted image Mu raje kako sadje vmešam. Dva dni nazaj sem dala tri suhe slive v vodo in skuhala in sem potem v tisti kompot zakuhala gres, potem sem pa z vilico malo prepeštala slivice in je vse zmazal. Včeraj z banano mu je bilo tudi všeč. V polento mu pa nič ne mešam...mu je všeč "osnovna" varjanta.user posted image user posted image
Btw - luštna slikica.user posted image

Zamrzovanje - te juhice bi bile le občasno, ker mu zdaj poskušam dajat kar midva jeva, le da ni začinjeno toliko. Če sem kuhala za njega posebej mu sploh ni bilo všeč in ni hotel jest, če pa papca to kar mami pa oči, je pa zelo vesel.user posted image user posted image
Ravno danes sem šla brat zapiske iz materinske šole in me je šokiral podatek o zmrzovanju materinega mleka. Namreč mleko naj bi lahko na sobni temperaturi en teden, v hladilniku en mesec, v skrinji eno leto.user posted image
Če mene kdo vpraša - too much! En teden da stoji na sobni temperaturi bi po mojem ratala ena velika žurka bakterij.user posted image

Sadje - jaz komaj čakam spomlad ko bojo češnje. Njamiiiiii...letos si nisem upala jih jest, ker sem ravno rodila takrat in si nisem upala zaradi tamalega. Ampak kot nalašč naša domača češnja letos ni dala dosti od sebe. Še dobro.user posted image user posted image

Cepljenje - mene zanima do kdaj je nujno opravit drugo cepljenje? Namreč Anej je zdaj star 5m11d in ga pediatrinja ni cepila zato, ker je dobil alergijsko reakcijo po prvem cepljenju. Na alergološki je pa naročen šele 20.12. in se bojim da ne bo to prepozno? Sem klicala če se da slučajno dobit kak datum prej, ker bo takrat že čez 7 mesecev pa mi je gospa rekla "gospa, datumov prej ni, pridite takrat kot ste naročeni, tako kot vsi ostali!" tutututu...user posted image

< Sporočilo je popravil klupko -- 21.10.2010 13:17:50 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.10.2010 13:31:06   
Angel_Tian
Pozdravljene punce

smo danes celo malo bolj pridno spali. Ampak je pa Lina komaj ob enajstih zaspala. Sem si za čuda kar malo oddahnila, ko sem se zbujala samo na dve uri user posted image user posted image

klupko - jaz vedno, ko skuham poln lonec juhe, shranim nekaj porcij v skrinjo za Tiana, ker jo ima tudi zelo rad in si jo včasih ob nemogočih časih zmisli. Nima kaj bit narobe. Sploh ne vem, če obstaja kakšno živilo, ki se ga ne bi smelo zamrznit. No, juho definitivno lahko.

ozzi - zakaj bi otroka mogla prikrajšat ob uživancijo v vodi? Mi nimamo obroča, tako da je mala v rokah in klar tako pridno čofota.

sabri - kar vse tri se spravite v vodo in uživajte, ko bosta malidve zdravi seveda.
Saj se ne bi rabla opravičevat za debele črke, ker jaz sem si namreč že domišljala, da sem tako pomembna, da mi debelo pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, ded se je v službo spravil, midve z Lino se greva pa malo na sonce past, preden greva po Tiana. Potem pa tak gremo k atiju, da mu voščimo za njegovih 55, jaz pa moram še na roditeljskega.
Lepo popoldne vam želim...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.10.2010 18:09:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

če lahko dam v zamrzovalnik kako porcijo juhe za njega

Seveda! Samo ne dajaj noter krompirja. Jaz mam narejene kurje juhice z zelenjavo, potem pa lahko zakuham zraven al krompir al rižek al polento (al pa nič, če je gosta). Jaz pa itak kruh zraven jem.
Aja - pa govejo tud vedno zamrznem. Tko paše k prideš s kakega izleta pa samo ven vzameš in maš!

Sem mu dala kaki z jabolkom. Je blo slastno... In tudi mi2 sva bila danes na tesno s časom in sem za kosilo poskusila dat Hippov krompir+korenček+govedino. Ma revež je skoraj bruhal zraven. Kar dvigovalo se mu je... Na koncu sva se kar lepo podojila.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.10.2010 18:12:34 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
21.10.2010 20:34:13   
barvar
Na hitro vas pozdravim. Mož bo vsak čas doma in ga čakam z večerjo. Maj že spi in je tak mir pri hiši user posted image user posted image user posted image . Jaz mu vsak dan kaj skuham, teh pripravljenih zadevščin pa ne mara preveč. Razen sadne mu grejo dol. Ob ostalem pa skoraj bruha user posted image .
Je bil ta teden 2x v varstvu za dve uri, ker je mami šla na aerobiko user posted image . Kako je bilo luštno. Mi je pa bilo prav hudo ko sem ga doma pustila.
Nič šibam jest!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.10.2010 21:01:02   
deveta
Ojla!

Sem vam prej pozabla povedat, da sem imela zjutraj tudi jaz frizerja doma. Ena kolegica (frizerka) me je prišla malo poštimat. Kako lepo je imet tako pestro izobražene prijateljiceuser posted image . Ena druga, ki sem kar precej z njo, pa  je kozmetičarka in hodim k njej na depilacijouser posted image . No v glavnem, lase sem si skrajšala za več kot 20 cm. zdaj imam tak, da jih še glih v lep čopek uspem speti, to je pa pri meni bistvenega pomena, saj drugačne frizure skoraj ne poznamuser posted image .

Juho (klasično govejo) tudi jaz zmrzujem, ampak za enkrat za naju dva z dragim. Vsakič dam vsaj 3 porcije za dva v skrinjo (včasih ko pa se meni zapaše juha pa kar vse sama pojemuser posted image ).

K_a_t_i: Si mi tako lušte naredile s tem kakijem, da sem si danes enega skoraj dozorelega vtrgala in ga na okensko polico dala, mogoče bo prej dozoreluser posted image .

Klupko: jaz sem s takim poželenjem čakala na češnje, ko sem bila noseča. In sem si rekla, dokler ne bodo češnje zdrela, ne grem rodit. In mi je uspelouser posted image . Dober teden sem se jih nažirala. Zjutraj za zajterk pod drevo in češnje jedla in to še parkrat na dan ponovilauser posted image . Ko sem pa z bolnice prišla sem jih že čez par dni poskusla in postopoma povečevala dozo in se veselila, ker ni bilo mali nič.user posted image

A_T: upam, da bo Lina postopoma le prišla na svoj predbolezenski spalni ritemuser posted image

Joj, ste pridne s to gosto hrano, jaz ji danes nisem dala nič. Sem se odločila, da bo danes cel dan na mlekuuser posted image . Brez posebnega razloga, kar tako. Jutri pa ji bom dala rdečo peso poskusit. Sem ji tudi jaz kupila en hipov lonček (jabolko), pa ne vem kdaj ji bom dala, za enkrat ne poje še toliko (bi pa rada vidla kako bo, ko se bo kam šlo je to najbolj praktična zadeva) Upam, da ne bo reagirala tako kot tvoj Gašper K_a_t_iuser posted image . 25. ko bo 5 mesecev stara pa bom malo pospešila s tem uvajanjem. Samo ni ga čez komot (joška je zmeraj pripravljena)user posted image user posted image , čeprav po drugi strani rada packam po kuhinji.

Zdaj tudi jaz šibam večerjo dat na krožnik, ker slišim zapiranje garažnih vrat, to pomeni da bo dragi kmalu tukajuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.10.2010 21:10:43   
Barbara_L
Smo od pediatra, vse ok. Mere: 9780 g in 68 cm. Nam je (ker je naš gazda ukinil mleko) svetoval, naj čez 14 dni uvedemo jogurte, skute, fruchtverge, nato pa že meso. Do sedaj je jedel večino sadje in zelenjavo, oborke pa takole:
-zajtrk: kašica
-malica: jabolko
-kosilo: sadje/zelenjava s kašico
-malica: kakšno sadje
-večerja: kašica
ponoči nič, samo čaj. Me je že skrbelo, da ni kakšen diabetes, pa nam je P razložil, da bi se razvil izjemno hitro in bi otrok pil veliko več kot sedaj.
Zob še ni.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.10.2010 21:14:35   
K_a_t_i
Barbara, kdaj je rojen? Konkreten poba! Se je men moj zdej bucko pa ima "samo"" 8,5kg na iste centimetre user posted image .
Skuto pred mesom? Prvič slišim... Meso je namreč od 4m dalje. Naš 5 mesečnik (ju3) je že jedel kuro, purana, žrebička in govedino... No, ampak sej razumem - nekje mora nadomestit mleko!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.10.2010 21:40:26   
klupko
Sem obljubila slikico user posted image
user posted image

Wow Barbara...ta pa bi lahko šel že v šolo.user posted image
Moj ima šele zdaj ene 7kg..mogoče še toliko ne, pa me kar roke zabolijo, ko se kakšen dan hoče bolj crkljat kot po navadi. Groza. Je pa res, da se je tudi rodil zelo micen 2830gr in 47cm...

Punce, koliko vaši dojenčki spijo čez dan? Moj je danes dopoldne odspal dobre dve uri in potem nič več, je bil pa zvečer že tečen za znoret, zaspat pa ni hotel. Mu pa zdaj poskušam dudo stran vzet..sicer mu je nisem nikoli dajala na veliko..včasih je pojamral, ko sem ga dala v avtosedež ali v voziček in je začel jamrat pa se je z dudo pomiril, ampak čim je utihnil sem mu dudo vzela.user posted image Včasih se je kaj pobunil, ampak sem ga hitro z nečem drugim zamotila da je pozabil na dudo.user posted image
Zdaj je že dva dni bil brez, ampak danes ko ni hotel zaspat, sem se pa šla jaz kopat in mu jo je oči dal da ga je uspaval. Ti ti, oči!!user posted image

Pa še to me zanima, tiste, ki že lepo dodajate gosto hrano, ali dajete otrokom tudi kaj za pit? Mojemu nekak ne gre. Včeraj je prekosil samega sebe in spil 100ml čaja (v celem dnevu), danes pa samo 20ml, pa še to je bolj šlo po bodiju kot po grlu. Strah me je, da ne dobi premalo tekočine samo z mlekom..user posted image

K_a_t_i - joška je zakon...če mu kaj od hrane ne paše, imaš še vedno plan buser posted image user posted image
Najlažje bi bilo tako otroka hranit do srednje šole...potem se pa samo na drugo joško prešalta.user posted image user posted image user posted image
O, freak!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.10.2010 22:12:05   
j.b.

Včeraj je prekosil samega sebe in spil 100ml čaja (v celem dnevu), danes pa samo 20ml, pa še to je bolj šlo po bodiju kot po grlu. Strah me je, da ne dobi premalo tekočine samo z mlekom..user posted image

Naš je popolnoma isti v količini popitga čaja včeraj in danesuser posted image user posted image user posted image Odkar sem mu dala čaj v flaško s cucljem 6+ (tisti ki ne poliva) celo spije malo čajauser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.10.2010 8:45:16   
K_a_t_i

Najlažje bi bilo tako otroka hranit do srednje šole...potem se pa samo na drugo joško prešalta.user posted image user posted image user posted image
O, freak!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pitje - kwa je že to?! user posted image No, da mu ne delam krivice - po žlički bi lahko ful spil. Pa včeraj je celo po steklenički, po delih, sicer, spil enih 60ml (predvsem, ker mu je bilo zabavno). Je pa, zanimivo, spil vodo. Prejšnje dneve sem mu dajala čaj pa mu ni tok šel. No, meni je prav! user posted image

Spanje čez dan - ni pravila...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.10.2010 8:48:40 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.10.2010 9:41:24   
bubolin
Jutroooo

Pitje - men sploh noče pit po flaški - niti mleka niti čaja, tako da sem mu dala po žlički, to je pa tko - ponavadi več pljune ven kot pa pogoltne user posted image Tko da bi se lahko reklo da sploh ne pije - se pa še polno dojiva, tako da zaenkrat se še ne sekiram, sam kaj bo pa pol, ko bo na GH pa ne bo hotu pit user posted image user posted image Upam, da si do takrat premisli.

Klupko
- huda fotka, cuker mali user posted image

Mark me je danes spet zbujal na tri ure user posted image Pa kaj mu je noooo user posted image Jst ne vem več kaj naj si mislim user posted image

Nič šibam, ker čakava kolegico s 9 mesečnikom da prideta k nama na obisk - uuu to bo veselo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.10.2010 10:30:34   
ozzi
evo dobro jutro tudi iz našega meglenega konca slovenije. smo imeli včeraj drugo cepljenje in posledično tudi usrano nočno spanje. je spal uro-dve pa zbujanje in tako do 6 zjutraj. zdaj pa ne vem ali je to zaradi cepljenja al kaj. je pa res kar piše v knjigi Panlijeve- če ne spi podnevi je tudi nočno spanje slabo. Naš je včeraj v celem dnevu spal 15 min, tako, da je verjetno nekaj resnice v tem. user posted image
Smo pa dobili nek lonsion za temenca, ker se jih nikakor ne rešimo. In si jih praska potem pa ima krastice.user posted image
za GH pa ni rekla nič- lahko začnemo če želimo ni pa nujno.
Ima pa fant 8 kg. Bravo mamauser posted image user posted image  

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.10.2010 10:39:52   
K_a_t_i
Ozzi, j*** vsa pravila! Jst sem tud včeraj rekla da bo noč katastrofe! Mulo je namreč prej 3 dni zapored spal od 14 do 17 (pa še prej 2krat po pol urce). In se je ponoči zbujal na uro do 2 (kwa pa vem kaj ga je motlo, reveža...).
Včeraj je pa čez dan spal 4krat po 20 minut - od tega zadnjih 20'''' ob 19h (ni zdržal, sem ga kao že za noč dala spat) - no in potem sem ga 19:20 dvignila, je malo povečerjal, se skopal, v pižamo in je po doooooooooolgem času sam in nasmejan zaspal (ob 20:30 je spal). Zbudil se je ob 2h, pojedu in potem ob 6:15 nasmejan pojedel in vstal. Pa še pojedel je čez dan ful manj kot ponavadi. Tko da....
Običajno bi koga premlatila, če bi me ob 6:15 zbudil - danes pa sem po dolgem času naspana user posted image . Je bil luksuz - od 22h do 6:15 samo eno dojenje user posted image .

klupko, a to se sam tko naštima, al ga vi?

SOVRAŽIM MEGLO user posted image user posted image user posted image Grema ven, dvignit številko za maraton in lumpi tek...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.10.2010 10:41:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.10.2010 11:05:44   
deveta
ojla punce!

O kakšni megli je pa govora? Pri nas že 3 ure sonce tako nabijauser posted image . No ja saj vem kako je to, 5 let sem bila v Ljubljani.

Spanje: običajno spi dopolbne 30min do eno uro, pol popoldne 1-2,5 ure in včasih še zvečer 15-30 min.

Pitje: do sedaj ni nikoli spila več kot 30 ml na dan. Najpogosteje ne spije nič. Če že pije ima pa najraje po žlički. Je pa zadje tri dni ugotovila, da je flaška zanimiva igrača (od 1. meseca dalje ji ne glede na njeno nepitje vsak dan pripravim vodo ali čaj). Do zdaj sem ji namensko dajala flaško v usta, zdaj pa se s flaško igrava. V glavnem, zdaj je ugotovila, da le nekaj zanimivega ven tečeuser posted image . Ampak še vedno skoraj ne zna sesat iz nje. Bolj liže cucelj in včasih ji uspe malo potegnit. Upam, da bo to steklo, ker se mi zdi bolj priročno kot z žličko jo pitat, še posebej ko bomo kje na spregodu. Je pa res, da je tudi iz kozarčka že pila.

Nočno zbujanje: pri nas je to že kar rutina. Je že lepo spala, zadnje tri tedne pa se ful pogosto zbuja. Prvo rundo lepo zaspi v svoji posteljici (okoli 20ih) in spi 4-5 ur, pol pa se vsake 1-3ure zbuja. Jo pa imam pol kar pri sebi in ko zajoče ji joško v usta porinem in čez 5 min že obe spiva.  Bom pa mogla to počasi začet ukinjat, ker prvo rundo lepo poje obrok, kasnejša bujenja pa se bolj carta. To pa dolgoročno nikamor ne pelje, saj dude noče, in ne morem kar naprej ji joške dajatuser posted image .

nič grem zdaj, jo že slišim kako se pogovarja v posteljici, dopoldanski počitek je za namiuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.10.2010 12:06:16   
izalina
Ojla,

že drugič pišem post in upam, da mi ga ne zbrišeuser posted image .
Mi smo pa ta teden malo tečkani....čez dan spimo zelo malo oz. zaspi in se zbudi čez pol urce in je čez eno urco že spet tečka, ampak takrat ne zaspat. Zvečer smo pa tako noro zaspani, da jo komaj uspavaš. Že zaspi in čez minutko spet sirena....
V ponedeljek se je prvič obrnila s hrbta na trebušček user posted image in zdaj se samo obračamo ter jo lovim po celi dnevni. Blazina je čisto premajhna postala, bomo mogli še eno kupit. Najbolj so ji pa všeč kabliuser posted image

Pitje - tudi pri nas je tekočina problem. Komaj da kaj spije. Ko spije 60ml na dan je že velik čudež. Vode ne mara, čaja tudi ne. Tako da ji potem dam jabolčni kompot. Dopolne ima ponavadi jabolko za malico in potem ji podturim to vodo za pit. Doma imam pa pet različnih čajev za dojenčke, ampak nobenega noče. Sem pa to omenila P in je rekla da če bo žejna bo že pila. Sva pa samo na AM.

Mi jemo od GH za enkrat sadje in zelenjavo. Sem včeraj za foro še enkrat prebrala ta najnovejše smernice o uvajanju GH. Notri piše, da začneš z zelenjavo, nato žitarice, potem meso in šele nato sadje. Sploh ne vem zakaj še berem touser posted image Itak mi bo P na naslednjem pregledu povedala spet nekaj čisto novega. Zadnjič mi je rekla, da naj ne kupujem hrane za malo v DMju ali Mullerju, ampak v lekarni. Dobro da ni blo mojga zraven, ker bi blo joj. JAz sem ji samo rekla, da bomo še naprej kupovali v  DMju ali Mullerju.

Kašice - za enkrat jih še delam sama in upam, da jih bom čim dlje. Ker ko pogledam rok trajanja teh frutkov idr. me kar zmrazi. Kupljene bom uporabila, ko bo res nujno.
Kaki - njamsi njamsi. Pa še domače dobimo naslednji tedenuser posted image Kako pa pripravite kaki za tamaleuser posted image . Ker ima polno nitk notr.

Juhica - morem priznat, da še v življenju nisem skuhala kokošje ali goveje juheuser posted image user posted image user posted image . Pa je tudi ne znam. Mi jo pa mami ali pa tašča kdaj pripravita za v skrinjo. problem v juhi je samo to, ker ne vem kdo bi meso pojedu in mi je potem škoda se sploh spravit kuhat. Tako da za enkrat bosta še kar tašča in moja mami kuhale juho. Zelenjavno juho pa znam skuhat, samo brez kakšne jušne osnove.....no jaz temu rečem zelenjavna juhauser posted image .

Spanje - zaspimo malo pred 20h in spimo do 2-3h. Nevem zakaj se spet zbujamo, ker smo spali že do 6h. Jedli bi pa mi neprestanoma. Samo nekako poskušamo na 2-3 ure.

Mi pa spet spimo, dopoldne že drugič. Ampak kaj ko spet samo za 20 minut. A ima katera kakšen pameten nasvet, kako naj malo pripravim, da bi spala več kot pol urceuser posted image user posted image user posted image sej če se zraven nje uležem in še jaz zaspim pol spimo več kot 1 urco, ampak si tega ne morem lih vsak dan oz. več krat na dan privoščit. No ali pa če bi se diploma mogoče sama napisala, med tem ko bom spalauser posted image user posted image user posted image .

Upam da se megla htro dvigne, ker bi šla rada malo ven na zrak....

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.10.2010 13:19:06   
deveta
jaz pa spet jem kosilo za računalnikomuser posted image user posted image

Izalina:juha: pa samo govje kosti notri, če vam meso ne gre. Ali pa delaj tako kot do sedaj, že če imata mama in tašča voljo za juho kuhatuser posted image user posted image . Koristi dokler se da.

Zbrisani posti: jaz zmeraj ko napišem post, ga kopiram in pol dam pošlji. Tako da če mi ga zbriše samo še enkrat odprem in dam Pasteuser posted image .

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.10.2010 13:21:57   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Barbara, kdaj je rojen? Konkreten poba! Se je men moj zdej bucko pa ima "samo"" 8,5kg na iste centimetre user posted image .
Skuto pred mesom? Prvič slišim... Meso je namreč od 4m dalje. Naš 5 mesečnik (ju3) je že jedel kuro, purana, žrebička in govedino... No, ampak sej razumem - nekje mora nadomestit mleko!

Hoj, Kati,

rojen je 13. 5. (letos:). Ja, glede skute tudi jaz prvič slišim, ampak ok. Že vejo. Za meso pa me mika, da bi mu ga že prej dala. Je bila pa nocojšnja noč tudi pri nas za posrat. Bil je cepljen, revež je dobil vročino, jokal, previla sva ga ene 4 krat. Še danes ni ta prav...Bogi. Najbrž ga mora tudi nogica boleti. Kako kaj vaši prenašajo cepljenja?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.10.2010 13:36:42   
Angel_Tian
Pozdravček

v tale krasen sončen dan. Prav toplo je, le v senci in ko veter zapiha, ni najbolj fino. Ampak sprehod z vozičkom bo moral past user posted image
Mala mi zdajle malo spi, moj se je pa v službo spravil.

Včeraj je projekt roditeljski in varstvo otrok pri mojem atiju in bratu uspel user posted image Ampak ati je bil videti precej utrujen, ko sem prišla nazaj. Se pa Lina baje ni tako grozno drla, da bi me mogel poklicat, so jo pomirili user posted image Ampak kaj je bilo pa potem? Ob nekaj čez osem smo domov prišli in oba sta bila navita kot ura. Do pol dvanajstih sta ga potem biksala user posted image In Tian je prvič po dolgem času spal brez zbujanja in zjutraj je komaj rit dvignil za v vrtec. Lina pa tak ima svojo budilko ob sedmih narejeno user posted image Ponoči pa se je tudi samo na dve uri zbujala.

kati - a so te kupljene kašice res tolk zanič? Mi smo do zdaj bili samo na domačih, ampak sem nekako bila prepričana, da so one kupljene dosti bolj okusne user posted image Zdaj pa berem, da jih otroci sploh ne marajo user posted image No, hitro smo svoje otroke zasvojile z našimi kuharskimi "mojstrovinami" user posted image

deveta - user posted image user posted image za novo frizurco. Ane kako malo nam je potrebno, da se počutimo kot nove user posted image

klupko - s čim se to tvoje dete bojuje? user posted image user posted image

Jaaaaaaaoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si ne predstavljam tam nekega pubertetnika, ki bi še kar na moji zizi rad visel user posted image

pitje - če zdaj ne pijejo, ker ne marajo flaške, bodo pač potem ob uvajanju GH začeli piti kar iz kozarca. Mogoče tudi na slamico. No, naš Tian se s slamico ni sprijaznil, ker je bilo treba preveč vlečt. Je pa zelo hitro znal piti iz kozarca, medtem, ko na flaško z onim posebnim cucljem ni šlo, ker je tudi bilo treba vlečt. Najbolj in najhitreje pa je obvladal 1,5 litersko plastenko user posted image

Takole, mala se že nekaj pogovarja v postlci. Jo grem porihtat, potem pa z njo malo ven, preden greva po Tiana. Popoldne se bomo pa tak spet potepali pri mojih starih starših.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.10.2010 14:41:51   
sonček88
Zdravo mamice!!
Danes sva bila z Matijo na telovadbi in je cel gotov:PP hehe
Drugače, pa zjutraj kar pridno papa jabolko z banano in malo piškotka:PPPjupiiiuser posted image
Z kolegico, želimo iti na tečaj plavanja za tamale, ampak na žalost sva zamudile rok ki je bil sept. Naslednji je komaj feb...
Sem vprašala danes fizjoterapevtko, da če je ona za ali proti bazenu...pa je odg, da seveda lahko, ampak z pravim šlavfkom...(jaz sem ga kupila v babycentru za cca 30 eurov-rdeče barve je od 0-4 oziroma 6-18kg) tako da smo se odločli da ju3 gremo v bazen z tamalim...upam da bo vse ok in da bo užival.
Še kopalne pleničke morem it kupit..sem vidla da imajo v dm-u za enkratno uporabo...jih je cca. 7-8? in stanejo 5 eurov...
Kaj pa vi mislite v zvezi z kopanjem v bazenu????

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.10.2010 19:09:41   
Barbara_L
O, bazen je pa zakon! Samo dovolj za pit vzem s sabo, so radi žejni. Pa fino jih utrudi, tako da kar veselo! Mene je skrbelo, kako bo prenašal ves direndaj, pa je samo gledal okrog in užival v vodi. Čist noro je bilo.
Ja, plavalne pleničke so ok, samo vsakič mu novo naštimaj, ko gresta v vodo, prejšnjo pa takoj dol. Se pa snamejo tako,da se ob straneh raztrgajo.
Uživajte!

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.10.2010 19:18:32   
sonček88
Barbara_L hehe upam da bo tudi moj užival..ko ga kopamo uživa full tko da:PP
Kaj ti tudi si imela tisti šlaufek??

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.10.2010 19:28:15   
Sapin
Hej, hej!

Nisem utegnila vsega prebrati - je mala precej zahtevna in ker sva trenutno enostarševska družina je zame bil tale teden precej naporen. Ajda je dobila vročino 38 stopinj in bel jeziček. Obloge zgledajo, kot bi imela veliko belih kepic ... Pa sem ji poskusila dati daktarin in je bruhala. Vročine danes nima več, vsaj ne kake silne, mi je pa zbruhala bučno juhico. Danes je dobila še rdeče flekce, take majhne po trebuščku, ki pa je očitno ne motijo. Ne smrka in kašlja tudi ne kaj veliko. Ima kakšna kako idejo, kaj bi to bilo? Ali le počakam in bo minilo?

Pa še en problem se je pojavil, Ajda popoldne nič ne spi. Bi pričakovala, da če je dete bolno, bo kaj več spalo. Ponoči še nekako spi, vendar tudi manj, kot je, ko je bila zdrava. A-T - vidim, da si tudi ti imela probleme s spanjem. Je Lina v celoti spala manj, ali je le imela več turnusov?

Sprehodi - ne vem, ali naj jo držim bolj doma, ali jo lahko kljub virozici ali kar koli že je to, vlečem na sprehode. Sem že kar zmatrana od tega, da sem notri.

Cucelj - naša ne mara več dude. Flaške pa tudi ne porajta.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.10.2010 19:39:00   
m_o_i
spanje cez dan: ko poje, se po kaki uri odloci, da bo malo zadremal (cca 25-30 min), kar pomeni nekje 3x (okol 8ih, okol 11ih in okol 17ih). popoldansko spanje 12-15 je nekaj prestavljeno zadnje tri dni, ker zaspi ze ob enajstih in potem nekje do dveh; danes sem spala z njim, ker sem bla sesuta in sva spala od 11-15user posted image .
no, ob sestih je pa ze treba okopat in nafutrat tisto zadnjo, vecerno flasko (ob enjstih mu se v spanju eno uturim), pa spi do dveh, treh ponoci-ga nafutram (spije nekih 50 ml)-in spi do sedmih zjutraj...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.10.2010 19:47:02   
Angel_Tian
sapin - Lina je v času, ko je bila bolana v celoti več spala, ampak se je nonstop zbujala (tudi na 15 min). No, če bolje pomislim, verjeno količinsko ni bilo več spanja, ampak se je tisti nekajurni nočni spanec razvlekel čez celo noč in cel dan user posted image

S kakimi izpuščaji in bruhanjem pa jaz ne bi predolgo doma čakala. Raje jo pelji pregledat saj zato imamo P.

sonček - uživajte v kopanju.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.10.2010 19:47:44   
deveta
dober večer!

Vas jutri preberem, danes grem pa kar takoj z večerjo na kavč in gimnastiko gledat.
Sem se prišla samo pohvalit, da se je danes tudi naša punca prvič obrnila iz hrbta na trebuščekuser posted image user posted image . se že nekaj dni matra in danes ji je uspelo. Pa sem vam mogla prit povedatuser posted image .

Lahko noč

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.