j.b.
|
Dobro jutro!!!! Ej nkol si nism mislna, de bom lahko funkcionirala tudi samo z nočnimi 6imi urami, ponavad sem bla še po 8ih čist uničena . Radosti materinstva . Sicer pa, se nimam kej za prtožvat, okol polnoči gremo spat, mal pred 7 auf, umes pa hranjenje. AT, rešilko je una krema za bradavice, ki smo jo dobil v P, in je precej podobna Lanolinu. Sm že skor celo ponucala tulk mažem . Tole da si tetra pleničko zabašeš za joške ni neumno. Jaz to prakticiram že od prvega dne ko sem prišla iz P, za modrc zabašem une blazinice, tetra pleničko in modrc čez. Tut čez dan. ko bo ve vedle kolk sem seksi . Morem pa trikrat na dan zamenjat tut pleničko, mi vse skoz premoči, si zamislete kak bi blo če je nebi mela??? Lije ven kar samo od sebe, v trenutku ko se mali začne jokat. Pa ne sam čez noč, tut čez dan ... farina, ker sem prvorodka nimam pojma!!! A pa je vsak ponoč dete spalo, ker se je čez dan utrudilo??? Preskok v rasti, kaj je to? Kati, lepo de se fejst redite, glede na tvojo strogo dieto. A nam zaupaš kaj sploh lahko ješ? Jest imam zdaj večji apetit kot prej ko sem bila noseča. Tut pojem sigurno ful več, pri kilogramih pa sem od prihoda iz P izgubila 3 kg, še 3 so mi ostale. Pomoje mi vse kalorije poje tamal, ostalo pa steče v tetra pleničko zabasano za modrc Meemee, hvala za porodno zgodbo, a tebe so spustil na wc?? Meni so pa zmerej kahlco prnesli . A vidva že slončkata??!!! Sta pa zlo ekspres!!! Barvar, pa če bi probala z dudiko, bi mogoče bilo več miru, pa še postorila bi lahko več Na previjalni imam samo uno tamehko podlogo in nč druzga. Pod glavco dam eno pleničko ko previjam da je lepo mehko. Aha, alarm, šibam!!! Pa-pa
|