mala maja -> RE: ku-ku! (10.5.2010 22:57:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Ja kako ste fino stopile ene skupaj.Meni za MM dol visi, jo ne poznam, me pa vedno znova preseneti kaj ljudje vse dajejo na forum , pa s tem ne mislim samo nje.Pišejo celo koliko so zapufani in podobno...Ali res ne razmišljat, kdo vse to bere, kako vam to v prihodnosti lahko kakšna vrata zapre.Nekate tu ste sorazmerno mlade, nekoč boste drugače razmšljale.... Pa srečno MM in , da bi se čimprej znebila tistega kamna okoli vratu. hmmm...zakaj me pa potlej tako obožuješ...in kako veš kolk sem jaz zapufana????? a potlej tud veš kakšna je moja plača, če jo maš pa kaj za osdtopit se je pa ne bom branila. Pa če me ne poznaš kako toliko o meni veš. Tale slikica je bila dana pred dvemi leti na moj blog. Pa še to...stanje zaradi česa je takole bilo pri nas doma... Dedka je kap, bil je v kc. Nobene drugega žlahtnika za skrbet. Bila sem v službi iz službe direk v KC. Ker sem mogla kc plačat sem prodajala njegovo hišo v 30 km oddaljenem kraju. Tko da sem velikokrat bila cel dan od doma. Moji otroci me niso videli tud po dva dni in seveda zadnje kar mi je na misel padlo ko sem se po dveh dneh privlekla domov je bilo pospravljanje. Boli me če bodo cunje en dan obležale na tleh in če bodo igrače v razsulu. otroci so pa bili umiti, siti, lepo oblečeni in tud pravljico so dobil. In ja potlej sem padla dol in jeb*** se mi je za packarijo doma. Sem imela kup drugih težav. Poleg tega pa smo se imeli lepo. In ja veš zaradi tega je tud dec kdaj prijel za metlo in sesalec. Pa ti znaš??? pa hvala za lepe želje. Verjetno me bo prej utopil[sm=smiley13.gif] Drugače pa se mi je zdelo. kot sem napisala kost za glodat. pa da vidimo kolk vas bo lajalo[sm=jezicek.gif] Konec koncev se ponavadi izkaže da ravno tisti ki se imajo za najbolj čiste in fine so navadni packi[sm=smiley1.gif] tko da.......aja pa jaz ne spadam med njih, sem pa enih tistih gospodinj ki gre rajš na sprehod z otroci kot pa da cel dan drgne in je sužnja stanovanja. Otroke pa mi bo kdo vzgajal...računalnik al pa TV... ne hvala[sm=smiley13.gif] Miš a je blo fajn v šoli??? no upam da is vsaj izkoristila off day in šla na pošten kofe. Upsss upam da nisi doma pustila ku umazanih cunj na kavču. Lep večer grem drnjohat...čeprav me na sušilcu čaka kup cunj pa polna kopalnica brizač za oprat[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|