mojamura -> RE: ku-ku! (10.5.2010 13:31:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Ojejjj,sej pol ni čudn,da so še otroc taki kot mama.Da ne vejo,kaj je red.Bože mili.Moja dva sta lahk dva dni sama,pa ne bosta take štale naredila.Ja,ti se kr na otroke zgovarjaj.Stavim,da čez par let,ko bojo veliki ne bo tvoja dnevna zgledala nč drgač.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sicer vem da spet provociraš in mečeš kosti na RR....da ti samo povem: get a life....ali pa mej krave in začni mleko v vaško mlekarno nositi....veš kolkko finih tračev in somišljenikov boš tam našla...uber dobro zate , Hvala.Saj pista znaš,za na talente si pa itak zanič.Bajjj,grem menjat nick. aaaaaaa ma ne no....daj me meej rada....hahaha ja je*bat ga sem pač zanič. sem pa mela vsaj ''''jajca'''' pa šla probat, pa ne skrivam se za razliko od tebe mačka Upam,da te nisem užalila.Sej si bila simpatična.To je pa tudi nekja a ne?? nisi me užalila....simpatična? ne vem kje si me videla, ker namreč jaz dalje od predizborov nisem prišla. se pravi nisem bila na avdiciji.
|
|
|
|