Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 5.10.2010 11:38:25
|
|
|
|
mk66
|
Mi tudi še čakamo nahrbtnike , kape, žoge, cela ulica je zbirala za naši dve princeski kode dobili smo samo 1 nahrbtnik čisto na začetku igre pol pa nič več . Mislim da so nas milo rečeno "peljali žejne čez vodo".
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 5.10.2010 17:53:40
|
|
|
|
mojčca
|
No, da vam sporočim. Tudi mi nismo prejeli nahrbtnika, tako da sem v petek poslala po pošti pismo, v katerem sem napisala, da sem globoko razočarana nad njihovim odnoso in da je stvar zrela za tržno inšpekcijo. Sem jih tudi opozorila, če ne prejmem njihovega odgovora, da vso stvar sporočim naprej na Ferrero. (da jim obrazložim, kako potekaj nagradna igra v Sloveniji). Danes pa sem dobila po pošti njihovo pismo, v katerem so mi napisali tudi naslednje: Kinder čokolade očitno navdušujejo tako najmlajše, kot najstarejše, saj je v Sloveniji sodelovalo izjemno veliko število ljubiteljev te čokolade. Prva zaloga daril nam je pošla že meseca junija. Kljub temu, da smo darila prejemali še vse poletje ta niso zadostovala za vse sodelujoče. Ravno v teh dneh pa smo prejeli vsa preostala darila in na spletni strani obvestili uporabnike, da bomo darila pošiljali tudi po 30.9., saj tako velike količine daril, kljub vsem naporom, fizično ni bilo moč poslati prej. No, sedaj pa upajmo, da nagrado končno prejmemo.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2010 21:32:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 8.10.2010 21:57:02
|
|
|
|
ajataja
|
no pa čakajmo še ,če smo zdej čakali tri mesece bomo še pa naslednje tri. Pa itak vem da ne bom dobila ne žoge in ne nahrtbtnika
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 9.10.2010 19:09:23
|
|
|
|
LERO
|
Včeraj smo zopet, po dolgeeeeeeeem času prejeli eno kapo, o ostalem pa ni ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 9.10.2010 19:18:27
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca No, da vam sporočim. Tudi mi nismo prejeli nahrbtnika, tako da sem v petek poslala po pošti pismo, v katerem sem napisala, da sem globoko razočarana nad njihovim odnoso in da je stvar zrela za tržno inšpekcijo. Super, da si jim pisala. Jaz sem se že v maju obrnila na inšpektorat po nasvet, ko so rekli, da moje pošte niso prejeli. Ampak nisem komplicirala, sem raje poslala še enkrat priporočeno, kar pa so seveda prejeli in mi zagotovili, da tokrat pa bo, da me imajo v računalniku. No, če pa slučajno ne bo, jih pa 100% prijavim. Počakala bom še kak mesec.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 9.10.2010 20:08:07
|
|
|
|
Nusanika
|
Mi smo včeraj po pošti dobili žogo, na katero smo čakali zeloooooo dolgo. Jupi
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 10.10.2010 9:07:35
|
|
|
|
paulinepu
|
Se je začelo dogajati. Tudi mi smo jo prejeli. Žogo. Lp in srečno.
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 10.10.2010 9:09:52
|
|
|
|
Sacherca
|
Potem pa bomo mi tudi mogoce docakali nahrbtnik
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 10.10.2010 9:45:21
|
|
|
|
nataš
|
Potem je upanje da DOBIMO.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 12.10.2010 7:14:43
|
|
|
|
Štirikolesnik
|
Včeraj smo, po skoraj štirih mesecih, dočakali nahrbtnik in kapo in za to morali podpisati, da smo sprejeli!!! Bodite v "pričakovanju" pošte!
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 13.10.2010 20:12:05
|
|
|
|
LERO
|
Tudi mi smo po štirih mesecih dobili žogo.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 13.10.2010 20:23:21
|
|
|
|
krokos
|
Pa smo tudi mi dočakali nahrbtnik
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 14.10.2010 9:49:46
|
|
|
|
tilči
|
prejeli nahrbtnik,čakamo še na 2 kapi
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 14.10.2010 11:56:44
|
|
|
|
Aja1
|
Mi smo danes tudi dobili še žogo!
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 15.10.2010 20:46:27
|
|
|
|
mk66
|
Končno dobili 1 nahrbtnik. Čakamo še enega , pa tud še kapo, žogo....
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 15.10.2010 22:29:00
|
|
|
|
valerija77
|
mi pa še vedno nismo nič dobili
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 16.10.2010 20:24:20
|
|
|
|
kpklapa
|
tudi mi še nič!!!
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 16.10.2010 20:31:26
|
|
|
|
andea
|
Tudi mi še nismo nič prijeli, me pa zanima sledeče. Kako te šteli točke,1 Kinder izdelek 1 točka ali po tistem točkovniku? Mi smo po točkovniku.
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 16.10.2010 20:47:25
|
|
|
|
LERO
|
Mi smo šteli po točkovniku. No, zdaj smo vse dobili. Pravi čudež, saj smo imeli za žogo in 17 kap. Upam, da tudi ostali dobite.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2010 7:40:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 18.10.2010 10:16:58
|
|
|
|
črticaa
|
ful sem razočarana nad organizacijo nagradne igre,... 1 nahrbtnik smo KONČNO že dobili,..ampak čakam še 4 darila,.. s tem da jih nikjer ne moraš kontaktirati :( beda
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 18.10.2010 10:43:24
|
|
|
|
nataš
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ful sem razočarana nad organizacijo nagradne igre,... 1 nahrbtnik smo KONČNO že dobili,..ampak čakam še 4 darila,.. s tem da jih nikjer ne moraš kontaktirati :( beda Mi tudi nismo ŠE NIČ DOBILI.GROZA
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 18.10.2010 13:27:17
|
|
|
|
snežinka7
|
mi pa smo do zdaj dobili žogo, prejšnji teden pa nahrbtnik in kapo. Pričakujemo pa še eno žogo
|
|
|
|
RE: Zbiram ČRTNE KODE kinder 20.10.2010 9:21:41
|
|
|
|
andea
|
Danes zjutraj smo prejele šal, čakamo pa še na nahrbtnik in kapo. Držim pesti, da tudi drugi dobite nagrade. Lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?